Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina277

Finał w ustach tylko jak??

Polecane posty

Gość sabina277

już kilka razy proponował a wczoraj powiedziałam,że następnym razem i o ile sama mam na to ochotę to nigdy nie praktykowałam i nie wiem czy mam go ssać czy połykać czy ? jak się zachować żeby nie wyglądało sztucznie?

początek najlepiej zrobic pod prysznicem :classic_cool:

Gość sabina277
dlaczego pod prysznicem? kochamy się czasem pod prysznicem ale na łóżku wygodniej byłoby chyba gdyby wyszedł ze mnie i skończył w moich ustach ale jak mam się zachować?

moze i wygodniej ;) ale gdzie wyplujesz jak uznasz że nie chcesz łykac?:classic_cool:

Gość Znam sie na tym
Wytryśnie to nie połykaj tylko trzymaj w buzi, pogulgaj tym i daj mocnego buziaka z języczkiem.

Gość To prosteeee
Ja pierdole.... Od razu scenariusz sobie napisz... To wszystko ma być spontan. Jak skończy w twojej buzi: 1.Połyk 2. Wyliż do końca 3.Pocałuj misia; Jak się nie zgodzi jest z tobą tylko dla własnej przyjemności. PS: wkurwia mnie ta rutyna w waszych zwiazkach, a potem spam na forum ze nic sie nie zminia i wgl,mam 13 kochankow to dobrze?,Dobry seks a milosc. SPONTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma byc i chuj

Gość sabina277
pocałuje :p chcial całować jak go ssałam wcześniej :D spytałam o to bo w sumie nie wiem czy wolałby żebym połknęła czy nie tyle co wypluła ale jakoś na ustach trochę na buzi trochę

Gość To prosteeee
I tak ma być ;) Idę obniżyć morale ludziom bez zasad pa pa:)

Gość shsjhsj378438
Prawda jak kobieta połknie naszą spermę to znaczy że kocha tak to sprawdzamy :)

Gość sabina277
kocha nie kocha nie o to chodzi jesteśmy razem dopiero 2 miesiące głupie by bylo gdybyśmy mówili 'kocham' jak oboje mamy ok 30stki

Gość sabina277
wolno mówić 'kocham' ok.30stki ale jakbyś czytał uwaznie wiedziałbyś że spotykamy się 2 miesiące więc milośc po tak krótkim czasie to jakby przesada :p

Gość shsjhsj378438
wolno mówić 'kocham' ok.30stki ale jakbyś czytał uwaznie wiedziałbyś że spotykamy się 2 miesiące więc milośc po tak krótkim czasie to jakby przesada No pewnie masz racje ja w życiu nie powiedziałbym kobiecie "kocham" po 2 miesiącach to żenada....

Gość shsjhsj378438
sabina277 Rzuć na mój filmik swoim apewne pięknym oczkiem :D

Gość sabina277
no widzę, obejrzałam daje rade :)

Gość sabina277
S_M -> najczęściej tacy którzy tak szybko mówią i twierdzą,że kochają szybko im przechodzi ja szukam kogoś na zawsze już. I choć uwielbiam go to za wcześnie na takie wyznania.Z ex czekałam na te słowa z 8-9miesiecy ale wiem że kochał naprawdę.

Gość shsjhsj378438
Sabinka wie co mu w końcu zrobisz ? :D

Gość shsjhsj378438
S_M -> najczęściej tacy którzy tak szybko mówią i twierdzą,że kochają szybko im przechodzi ja szukam kogoś na zawsze już. I choć uwielbiam go to za wcześnie na takie wyznania.Z ex czekałam na te słowa z 8-9miesiecy ale wiem że kochał naprawdę. No pewnie że tak ten koleś jej po prostu "kadzi" jak mówi po 2 miesiącach Kocham nie moge bez ciebie żyć....to jakiś niedojrzały chłopczyk albo mówi jej to co chce usłyszeć....

Gość To prosteeee
Ryj tam obora. Sabina dont worry. Jak by tak było jak panowie up mówią. To wtedy dziwki w burdelu były by tak zafascynowane miłością ze chuj:D Mi chodziło z tym buziakiem o to czy facet jest skierowany na swoje dobro główne, znalem kilku typów i to się tak sprawdza :O

Gość shsjhsj378438
sabina277 Bo wiesz mnie np bardziej podnieca finał na twarz a nie w ustach ( tez go bardzo lubię :) ) i myśle że dla większości jest lepszy finał na twarzy jeśli chcesz mu sprawic przyjemność :)

Gość sabina277
To prosteeee -> pocałować pocałuje niesamowity jest.ja się dopiero rozkręcam.A skoro mówisz,że tak to się sprawdza to fajnie :) Na początku chciał mi zrobic minetkę ale ja nie chciałam i teraz nie próbuje , ale ja gałę zrobiłam, seks pod prysznicem w czasie okresu to fajna sprawa, trzeba się rozkręcić i na spontan nie ma na co czekać.

Gość shsjhsj378438
Mi chodziło z tym buziakiem o to czy facet jest skierowany na swoje dobro główne, znalem kilku typów i to się tak sprawdza No bez przesady taki koleś to juz cham jak nie chce pocałwać swoje kobiety bo nie wiem brzydzi się ze mu zrobiła ???

Gość sabina277
shsjhsj378438 -> bo przeciez jak wczoraj powiedziałam że następnym razem to spytałam jak lubi to mi wykład zrobił o tym jak to nie wszyscy lubia raczej mniej ludzi a w sumie mi chodziło własnie o to czy na twarz czy w usta z połykiem,Myślę że w usta chce ale nie wiem czy mam połknąć czy nie :p czy to bez różnicy?

Gość shsjhsj378438
Po 2 miesiącach to za krótko? Ja wiedziałem już po pierwszym spotkaniu I uważasz że to są mąrzy i dojrzali ludzie bo ja nie

Gość shsjhsj378438
sabina277 No co za pytanie :o oczywiście ze połknij....

Gość sabina277
przy całym uwielbieniu i zauroczeniu jak ktoś mówi po 2 miesiacach kocham to chyba gimnazjalista :D uciekałabym od faceta który by mi tak wyskoczył w wieku 30 lat

Gość wilgotna na maksa
czy to bez różnicy? Zapewniam cię że każdy zuważy jak wyplujesz....