Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dossandoot

mam 10zł.. co moge za to kupić aby się najeść i było smaczne?

Polecane posty

Gość dossandoot

dajcie pomysły bo brak mi pomysłu.. odrazu mowie, że chinczyk nie wchodzi w gre- przejadł mi sie

Gość hemhemheem
kebab

Gość rikafika
spaghetti Lubella + sos amino i masz 4 full porcje za 5 zl :)

Gość rikafika
to kup trochę szynki, podsmaż i zrób carbonarę , ciut serka zetrzyj na tarce i posyp górą - pyszne jest i sycące:)

ja bym kupila kawalek kielbasy, cebule ze 2, papryke, cukinie, fiks leczo i 2 buly, wszystko przyprwic i obiad marzenie mnia mniam

Gość mozna sie najeść
30 dag schabu 6 złotych ( 3 kotlety ) , ziemniaki 1 zł , pomidory pol kilo ze 1 zł , cebula , i za dychę masz pełen obiad

Gość pomidory pół klo za 1zł?????
nawet w tesco 1kg kosztuje 5zł... to za pół kilo z 2,50zł

Gość powiem i ja....
za 10 zł to masz obiad ful wypas kupujesz jednego kotleta....rozbijasz i robisz schabowego....ziemniaki i nawet na małego kalafiora starczy....czy główkę kapusty :)....pod warunkiem że masz w domu jajko....bułkę tartą ...odrobinę oliwy i masełka do kalafiora :D

Gość dossandoot
ale ja musze cos porządnego zjesc.. jestem czlowiekiem ktory chodzi na ssilownie ja wiem ze wy byscie kupili kilo parówek i byscie gowno zjedli ja chce cos konkretnego i smacznego tradycyujne dania mi sie przejadły..

Gość asadffsfdaer
kawalek miesa i zrobic gulasz i ziemniaki do tego.albo placki kartoflane i gulasz do tego ,bedzie placek po wegiersku, duzo mozna wymyslec, mieso mielone na bolonesa szpagietti

Gość ninka22222222222222
albo zrób zupe, udko+warzywa

Gość aanstaaaazzzzjjaaaaa 1991
kur*a czlowieku ludzie ci doradzaja jak moga a ty tylko to nie tamnto nie ....to wez sobie sam mysl nad tym obiadem ! co za tepak !

Gość no top jak pakujesz to za 10zł
niewiele zjesz pożywnego żarcia... jedynie 2 puszki tuńczyka sobie zjedz, dużo białka mają.

Gość jednego kotleta ci radzą kupić
idioci i kilogram pyrów! hahaha smacznego , zebys sie nie przejadł ,uwazaj na siebie

Gość mało wiesz o odżywianiu więc
się nie ciesz z jednego kotleta i 1kg ziemniaków, pyro poznańska.

Gość za 10 zł masz trzy filety
z kurczaka , pokrój nasmaż sobie kotletów w panierce i wcinaj cały dzień , nawet na zimno są fajne

Gość vakossa
to za 10 zł jasnie pan nic takiego nie kupi

Gość to kup sobie rybę w tesco
kup sobie kiełki rzodkiewki, kotlety sojowe. to jest NA PEWNO zdrowe żarcie, ale czy Ty w ogóle o czymś takim kiedykolwiek słyszałeś? ktoś wyżej ci tuńczyka podsunął - też dobry pomysł.

Gość rikafika
Podejście nr 2: paczka ryżu, mrożone warzywa, pierś z kurczaka (pokrój w kostkę dużą), cebula (pokrój w prążki i podsmaż z mięsem na oliwie) i przyprawa gyros (łyżeczka lub dwie). Pożywne, zdrowe i tanie.

Gość dossandoot
filetem z kurczaka i tunczykiem juz rzygam !!!

Gość dossandoot
zawsze po kąpieli pieszczę się analnia protezą prawej ręki mojego wujka Zdzisława co był kolejarzem w Siemianowicach śląskich...

Gość dossandoot
Przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla...

Gość vakossa
to spróbuj w jakims barze mlecznym-tam tanie i dobre obiady

Gość dossandoot
wącham bąki woźnej z przedszkola nr 2 w Kałopircach Dolnych gdzie prowadzam swą niedorozwiniętą młodszą siostrę :)

Gość dossandoot
zwą mnie turecki kolarz bo cały żywot przepedałowałem szukając tej jednej jedynej miłości mojego życia,ale losy potoczyły się inaczej.Spotkałem pana Zdzisława,rencistę tureckiego pochodzenia z którym oddaję się co noc upojnym penetracjom odbytnicy będąc zwykle stroną bierną w naszych zbliżeniach. to nie koniec mojej historii, od uciech tych dostałem zwapnienia lewego zwieracza co skutkuje tym że bezwiednie gubię kawałki stolca, które wypadając z moich przegniłych slipów lądują w moim lewym bucie (kupionym zresztą gwoli wyjaśnienia na bazarze od czeczeńskich uchodźców) ;)

Gość vakossa
wiesz jako kobieta moze i mam figure jak ciota... ale za to ty jako wysportowany muskularny pan masz mały ptasi mózdżek i do tego pewnie małego fiuta , którego rekompensujesz sobie pobytami na siłowni

Gość dossandoot
zwapnieniu uległ mój lewy zwieracz ponieważ pan Zdzisiek preferuje pozycję boczną (zwykle na lewej stronie) co skutkuje większą siłą tarcia jego pinola właśnie o lewy zwieracz chciałbym nadmienić że buta oewgo kupiłem u czeczeńskich uchodźców wraz z prawym butem..... :classic_cool:

Gość kaszanke i 2 kg kartofli...
i smacznego tradycyujne dania mi sie przejadły.. kup se z 40 deka mrożonych krewetek, małży, ośmiornic lub ślimaków winniczków - usmaż, upiecz czy tam co ;) - i się nażryj :classic_cool: jak dodasz jeszcze z 5zł do starczy ci na ananasa, mango czy jakś papaye i nie męcz ludzi ;)