Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie bardzo

Mam pytanie odnośnie Cristiano Ronaldo

Polecane posty

Gość ciekawi mnie bardzo

Dlaczego jako jedyny piłkarz w reprezentacji zawsze gra w koszulce z długim rękawem? Może ktoś wie? :) PS. Szkodą, że wczoraj Portugalia przegrała :(

Gość lidka449
bo chce się wyróżniać:)

Gość tgfgfgfgf
bo sie zapewne tnie:D :D

Gość Halinkkna
w naszej reprezentacji ten francuz ten grał w koszulce z długim, dlatego , że miał kontuzję ręki

Gość sasssanka
AJ tam Ronaldo... Torres ❤️ !

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ronaldo ma smalec na glowie i ogolnie jest gejowaty...

Gość ciekawi mnie bardzo
nikt nie musiał mówić...ktoś kto się interesuje piłką nożna i ma trochę rozumu to widzi jakiej klasy jest piłkarzem. Wystarczyło popatrzeć na wczorajszy mecz. Hiszpanie mieli pełne gacie gdy leciał na nich z piłka :D

Gość ciekawi mnie bardzo
Zawsze odliczam razem z nim 5 kroków gdy wykonuje rzuty wolne :D

Gość okokikikk
miał długi rękaw bo był kapitanem a on ma za zadanie w jakiś sposób się wyróżnić

Gość ciekawi mnie bardzo
żono wracaj lepiej do kuchni

niektorzy nie lubia Ronaldo za urode i zel na wlosach ale tylko skonczony ignorant skompromituje sie stwierdzeniem, ze to slaby pilakarz

Ronaldo do zwiedly flet, jesli ktos jest mistrzem pilki to jest to Leo Messi!

Gość naturalna dziewicznie
zona jakbys chciala wiedziec nie zawsze wygrywa lepszy, wczorajszy mecz nie mial lepszej ani gorszej druzyny- przez 120 minut jedni drugim nie strzelili bramki, a to o czyms swiadczy, moze i mieli troche farta - ale przeciez grali przeciwko mistrzom siwata, z jednym z najlepszych bramkarzy na swiecie :) a to o czym swiadczy, szczegolnie o wielkosci CR7 jest swietny i nikt tego nie zaprzeczy :)

Gość naturalna dziewicznie
messi tez nie jest mistrzem, ani cris ani messi :) messi poza barcelona gra jak amator :D a CR7 tez nie za bardzo lubie ;) ale przynajmniej nie wmawiam innym ze nie umie grac, gdyby tak bylo nie placili by za niego 100milionow i nie gral by w jednym z najlepszych klubow na swiecie :)

"Po przegranym meczu... dziennikarz pyta pilkarza przegranej druzyny - czego zabraklo... precyzji, szybkosci, tatyki ....? na co pilkarz ... bramek " tyle w temacie wczorajszego meczu.... a co do CR.... za jakis czas zobaczycie jak szybko ten pan bedzie bardziej na salonach niz na boisku :) paa

"Po przegranym meczu... dziennikarz pyta pilkarza przegranej druzyny - czego zabraklo... precyzji, szybkosci, tatyki ....? na co pilkarz ... bramek " tyle w temacie wczorajszego meczu.... a co do CR.... za jakis czas zobaczycie jak szybko ten pan bedzie bardziej na salonach niz na boisku :) paa

Ronaldo to moze kleknac tylko do miecza Messiemu,gdzie tu porownanie,jeden udaje gwiazdke a drugi zna sie na robocie i jest fenomnem wiec tyle w temacie