Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika1718

Bardzo mnie boli podczas stosunku

Polecane posty

Gość Weronika1718

Hej wam ! Mam straszne bóle podczas stosunku , jestem z moim facetem od dwóch lat . Podczas rozdziewiczania baardzo mnie bolało , poprostu nie do opisania . Za pierwszym razem go zepchnęłąm z siebie , dopiero za drugim razem udało mu się mnie rozdziewiczyć . na nastepny dzien zrobilismy to znowu i juz nie bolalo. i tak robiliśmy to bez boleśnie przez 1,5roku , a przez jakieś pół roku mam straszne bóle ,jeszcze gorsze niż przy traceniu dziewictwa . Nie wiem co się dzieje , boje się , a do ginekologa nie potrafię się zebrać , kupuje różne maście i nic nie pomaga .. dlaczego tak nagle zaczeło boleć? A.. jeszcze opisze ten ból .. - na początku gdy wkłada czuje straszny ucisk , szczypie a jednocześnie swędzi , w trakcie bardzo piecze , no jak by mi ktoś tam nóż wsadził .. ;( ja chce żeby było tak jak kiedyś normalnie , i w dodatku mam coraz mniej śluzu ;(;(

Gość kitekkk
do lekarza marsz!!

Gość Weronika1718
No ale ja jeszcze nie byłam nigdy u ginekologa i nie potrafię się zebrać , a boleć zaczęło nagle nie wiem od czego , dzien wczesniej było cudownie , a dzien pózniej okropny ból i tak jest do teraz , nie boli mnie tylko przy miesiączce .. miała któraś z was tak ? ja juz nie daje rady naprawde , za kazdym razem mam nadzieje ze nie bedzie bolec , i zawsze sie myle ..

Gość Weronika1718
A i brzuch bardzo nisko mnie jeszcze boli po seksie .. ;(

Gość Weronika1718
A błone dziewiczą mi przebił bo po tym własnie drugim razem krwawiłam , i pózniej juz nie czulam bólu , samą przyjemność , to sie dzieje od pół roku..

Jeśli odczuwasz takie dolegliwości podczas stosunku to jest duże prawdopodobieństwo że masz infekcję bakteryjną, nie zwlekaj z wizytą u ginekologa, do łagodzenia podrażnień możesz zastosować provag żel, zmniejszy uczucie swędzenia i pieczenia.

Gość kasienienka
Dokładnie też uważam ze to moze byc infekcja bakteryjna -mialam to samo i bez gina sie nie obejdzie. Musi przepisac antybiotyk i to jak najszybciej. Nie zwlekaj z tym. Najgorsze jest to ze ta infekcja lubi sie nawracac :(

Gość dfghg
bakterie jak nic...do lekarza...

2 lata współżycia i nigdy nie byłaś u ginekologa? Chryste.... Do lekarza i tyle - forum internetowe ci nijak nie pomoże tutaj.

Gość Weronika1718
Wiem że to głupie że nie poszłam jeszcze do ginekologa , ale poprostu wstydze się tego ,pewnie każda kobieta wstydzi się iść pierwszy raz do ginekologa, ale wiem że musze..i tak w koncu bede musiala isc ;) Dziękuję za odpowiedzi , przełame się , i wkrótce pójde ;)

Gość Weronika1718
a ta infekcja bakteryjna jest grozna ? Można to wyleczyć? I czy może mi się cos od tego stać ? Jeszcze tyle mi powiedzcie bo do wizyty u lekarza nie bede mogła zasnąć ;)

Gość nieleczona infekcja może
prowadzić do niedrożności jajowodów, a co za tym idzie do niepłodności

Gość Weronika1718
niepłodność ?! aż tak zle ?;( no to teraz to juz napewno pójde , bo chce miec dzieci , nawet był taki czas ze sie staralismy o dziecko ale nam nie wychodzilo to sobie odpuściliśmy na jakis czas bo teraz duzo stresów mamy oboje .. ;((

A mnie sie wydaje, że to suchość pochwy, tym bardziej ze piszesz ze jak masz okres to jest lepiej. Może spróbuj kupic zel nawilżający, taki dureksa. Moze pomoze, a po stosunku mozesz posmarowac sie provag żelem, to jest własnie na otarcia i suchosc.

Gość jak dla mnie
Ja tez bym obstawiała,że jesteś za sucha,ale zapalenia bym nie wykluczała. Mnie najbardziej bolało przy b.głebokiej penetracji. Dół brzucha,z każdym ruchem mocniej. I też sucha byłam-spinałam się bo czułam że bedzie bolało. Zatem-idź do lekarza,bo niewyleczone zapalenie naprawde może skończyć się bezpłodnościa.

Gość Weronika1718
ok dziękuję wam bardzo za odpowiedzi naprawde bardzo mi pomogliście poprostu z nikim o tym nie rozmawialam i moze potrzebowalam takiej mobilizacji .. z chłopakiem myslelismy ze to minie samo , ze bedzie dobrze , no ale ile można czekac ..;(