Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nasturcjowa22

Poznałam kilka dni temu w pubie fajnego faceta przystojny, opalony 28 lat

Polecane posty

Wczoraj mnie zaprosił do "siebie". Przychodzę 20:00 punkt pukam - otwiera jego ojciec (?) i mówi że Mariusz jest w swoim pokoju (?) LUDZIE FACET MA 28 lat i mieszka na 2 pokojach z matką i ojcem! PARANOJA!!!!! Po 15 minutach ulotniłam się z powodu rzekomego bólu głowy a telefon usunełam zaraz jak wyszłam z jego klatki... MASAKRA!!

Gość powiedz że żartujesz
jeśli jest wolny to po co ma mieszkać sam?!?!?!

Gość 28 lat opalony
zazdrosc braku kredytu hipotecznego na glowie? :)

^ według Ciebie 28 letni facet mieszkający z rodzicami to normalna sprawa? Przychodzę do "niego" (on wcześniej ani słowa że mieszka z rodzicami!) z dobrym winem i planami na romatyczny wieczór we dwoje a tu drzwi otwiera jego ojciec a za progiem wita się ze mną jego matka! nie wierzyłam w to co się dzieje!!!!!!

@powiedz że żartujesz: no ja dokładnie już wiem czemu jest sam mimo że ciacho i spoko z charakteru całkiem, bo żadna laska nie chce się wiązać z facetem bez perspektyw!!

Gość nbvghj
a po co ty to piszesz tutaj?

Gość malizima
i bardzo dobrze zorbniłaś! też bym go pogoniła. ostatnio taki jeden (znam go tak przelotnie, takie same kuchy, misszka z matką) zaprosił mnie na koncert Queen we wrocławiu ale się wykręciłam. na koncert bym poszła, ale na pewno nie z nim.