Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola0202

Dziwne pytanie...

Polecane posty

Gość Lola0202

Mam koleżankę, która nie przyszła na rozszerzoną maturę z geografii, zresztą z tego co zauważyłam to od początku sobie olewała i teraz pytanie co jej zrobią? Będzie miała zdaną maturę? Może iść na studia?

Gość we u
jak będziesz miała 30% z podstaw matmy , polaka i obcego

Gość Głupia000
Czyli rozszerzony się nie liczy? Ona przyszła ale nie weszła na sale, bo chciała dopiec panu od geografii. Na pewno będzie miała 0 napisane.

Gość Zzzuu
Dopiec panu od geografii?! Ona chodziła do liceum czy przedszkola?

Gość Głupia000
To było tak że ona po pewnym czasie po prostu przestała na lekcje chodzić. Z geografii to z czystego serca dał jej 2. Na koniec nawet nie podeszła do odp żeby zdać tylko się rozpłakała. Dał jej...a ona stwierdziła, że zrobi mu na złość i nie przyjdzie na mature.

Gość ona jest jakaś dziwna
dziecinada totalna. Szczerze, bardzo dobrze jeśli dostanie to "0" bo żebydostać pozytywną ocenę to trzeba choćby odrobinę wysiłku, a nie tak...

Gość kotek123
hmmm może ta dziewczyna tak nienawidzi tego nauczyciela że nie chciała mu dawać satysfakcji za to że np nisko napisze mature z geografi

Gość Głupia000
Bo by napisała. Próbnej nie zdała. Najniższa ocena w klasie. Jak z resztą przedmiotów.

Gość kotek123
ale nie napisala to już jej problem jeżeli tak myśli widocznie jest nieodpowiedzialna bo na świadectwie maturalnym bedzie miala 0 pkt mogla iśc i napisać nawet na te 4% ale miałaby te pkt i nie wyglądało by tak strasznie jak 0pkt zresztą czego się bała jeżeli i tak go nie zobaczy bo szkołę skończyła

Gość Głupia000
Mówiłyśmy jej ale do niej jak do ściany. Dziwię się że ją w ogóle przepuścili, bo ludzie na prawdę byli źli i czuli się poszkodowani.

Gość kotek123
no to jakaś dziwna te koleżanka Twoja

Gość Głupia000
Różnie było. Były 2 matmy przyszłą na jedną, albo był sprawdzian niespodziewany, wychodziła z klasy.

Gość kotek123
hmmm też skończyłam w tym roku szkołę i mialam bardzo podobny przypadek w mojej klasie i nie wiem co tacy ludzie sobie myślą sobie że zapłaczą i od razu dostaną dobrą ocenę mnie to wkurza bo ja musialam się uczyć może gdybym też zapłakała to z polskiego nie 4 a 5 bo pani nie chciała mi dać z zasady

Gość Głupia000
Zresztą ja się nią nie przejmuję tylko zastanawiam co z tym niby 0, ja bym się wstydziła przyjść do szkoły po te wyniki.

Gość Głupia000
Ja to się boję tych wyników sama. Polski, matma ok, ale ten angielski .... no i geografia też nie bardzo.