Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona555

mój facet ma mnie w dupie! a kolezanke..

Polecane posty

Gość zagubiona555

strasznie sie zdenerwowałam. pare razy prosiłam mojego faceta zeby mnie podwiózł w pewne miejsce bo cięzki dojazd tam mam a musiałam byc z samego rana, ale się wyplątał i nie podwiózł. a dzis sie dowiaduję od niego że jedzie do innego miasta pomóc kolezance bo go prosiła żeby parę rzeczy z domu jej przewieźć i od razu się zgodził. tak się zdenerwowałam ze naskoczyłam na niego że mnie to nie chciał podrzucić a jej to nie odmówił, to powiedział że da mu parę groszy za to, to ja powiedzialam z ironią że tez mogłam zaproponowac mu kase to wtedy napewno by nie robił problemów. i jak wracaliśmy ze szkoły to całą drogę mileczlismy, nawet nie przeprosił, nic się nie odzywał, wkurzony był. ale tak to juz z nim jest, jak nawet ja mam racje to on ma swoją dumę i pierwszy nie zagada ani nie porozmawia na ten temat, do tej pory to ja mówiłam 'no porozmawiajmy, nie chce się kłócic' itp, ale dosc, szcegolnie w tej sytuacji. mam rację prawda? teraz ja go powinnam miec gdzies?

Gość opalony włoch
no i dobrze facet robi wychowuje sobie ciebie :D a ty jak sie na niego obrazisz to go to nawet nie obleci bo ma kolżanke która go pocieszy :)

Gość zagubiona555
Przestańcie się nabijać! W seksie jest nam dobrze! A po za tym to tak jak napisałam, zlewa mnie.

Gość fdsdfs
a moze cie nie podwrióżl , bo mu nie zrobiłaś loda z połykiem podczas ostatniego seksu ? Chciał ci to w ten sposób zasugerowac .

Gość no czyli wszystko jasne
W seksie jest nam dobrze! A po za tym to tak jak napisałam, zlewa mnie. Jest z Tobą dla seksu. Nie nabijam się.

Gość fdsdfs
a moze cie nie podwiózł , bo mu nie zrobiłaś loda z połykiem podczas ostatniego seksu ? Chciał ci to w ten sposób zasugerowac .

Gość w seksie jest wam
no w życiu bym mu tego nie wybaczyła

Gość zagubiona5555
Było kilka takich sytuacji, ale poza tym jest dla mnie miły i kocha mnie.

Gość opalony włoch
Było kilka takich sytuacji, ale poza tym jest dla mnie miły i kocha mnie. No pewnie ze cie kocha a ty wymyslasz jakies glupie problemy i wypisujesz je na forum ja pierdole

Gość gagagsag
nadstaw mu swoja mokrą cipeczkę głupia zdziro a nie go obgadujesz

Pewnie że masz rację, w ogóle nigdy nie powinnaś była go przepraszać jeśli wina rzeczywiście nie była typowo po Twojej stronie. To był błąd i teraz on ma nadzieję, że zawsze tak będzie nawet jak on coś zepsuje, Ty zrobisz awanturę i potem zamiast on przepraszać Ciebie za to co nagrzebał, Ty przepraszasz jego za awanturowanie sie :o Masakra :o nie wiem jak mogłaś do takiej sytuacji dopuścić.

Gość gagagsag
nie słuchaj tych starych suk co stoja nad grobem tylko tak jak mówiłem nadstaw mu się uśmiechaj sie do niego a nie problemy z dupy...

Gość gagagsag
tak powiedziała starucha nie kobieta..... :D

Gość Apasz
Dbaj o niego i przeproś za swoje złe zachowanie. Jak go dalej będziesz wkurzać zostawi Cię dla koleżanki i ona już będzie wiedzieć jak się nim zająć.

Gość hohohhohoh
ojejeku naprawdę nie rozmawia z tobą ? olewa cie ? nie podwozie cię ( a co on kurwa szofer ) no i dobrze jego koleżaneczka zapewne jest inna niż ty i ci go odbije :D i bardzo dobrze bo ten facet zasługuje na wiecej niż ty loewa mnie łooo matko ale cham :D jesteś żałosna

Gość Apasz
Obciągasz mu ? Jeżeli nie to sporo wyjaśnia ... musi chłopaczyna po koleżankach jeździć