Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga88

Polećcie dobrego ginekologa Lublin!

Polecane posty

Gość Inga88

Witam, czy któraś z was może mi polecić ginekologa który podchodzi indywidualnie do problemu grzybicy, a nie tylko daje kolejne leki albo i te same które nie pomagają i nawet nie zleci choćby zwykłego posiewu?? Od kilku lat zmagam się z grzybicą i jak dotąd 4 lekarzy poprostu mnie olewało. Znacie kogoś z odpowiednim podejściem w Lublinie??

Gość ajaznammją
dr.GODLISZEWSKI dobry jest szczególnie jeśli chodzi o nadżerkę ale możesz spróbować ze swoim problemem

Gość ajaznammją
a ja napisałam, mam się już powiesić czy zaczekać jeszcze chwilę?

Gość Inga88
nie czepiajmy się szczegółów.;) A gdzie on przyjmuje?

Gość ajaznammją
W Sanitasie róg Hempla i Okopowej

Gość Inga88
a czy jeszcze ktoś zna lekarza, który pomógł konkretnie którejś z was z długotrwałą grzybicą?

Gość Euro..lala
Zadzwoń do PROVIVO i umów sie do dr Kaczmarczyk, bardzo rzeczowy lekarz, napewno poradzi sobie z twoimi problemami.

Gość Euro..lala bo oczywiście dr
Kaczmarczyk jest jedynym lekarzem w Lbn i w dodatku specem od wszystkiego- po tak nachalnej reklamie w życiu bym do niej nie poszła, bo najwyrazniej nie jest tak świetnym lekarzem, skoro musi pacjentów na kafe szukac ;)

Gość Polecam dr Godlewską
Aneta Adamiak-Godlewska jest bardzo dobrym ginekologiem, o wyjątkowych umiejętnościach i podejściu do pacjenta. Mimo prawidłowej cytologii wykryła u mnie stan przednowotworowy na szyjce macicy. Będąc pod opieką Pani doktor czyję się bezpiecznie i komfortowo .

Gość Ja tam nie wiem
Nie mam pojęcia czy dr Kaczmarczyk jest specem od wszystkiego, raczej nie, leczy głównie niepłodność, fakt ostatnio coś jej dużo na kaafeterii ale zapewne to euforia pacjentek. Uwieżcie mi że nie nic lepszego od informacji "jest pani w ciąży" wiem bo sama to przechodziłam. Mi akurat pomógł dr Wdowiak. Również go polecałam i dalej polecam na wielu forach, No bo jak tu się odwdzięczyć za moje maleństwo. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów