Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna_Mała

Czy słyszał ktos cos dobrego na temat tego ośrodka ?

Polecane posty

Gość Katarzyna_Mała

Witam, Chciała bym wysłać moją mamę na rehabilitacje do prywatnego ośrodka, choruje ona na reumatoidalne zapalenie stawów. Jesteśmy z województwa łódzkiego i tutaj szukałyśmy takiego miejsca, po przejrzeniu internetu mamie wpadł w oko ośrodek Nowy Dwór w Nowym Kawęczynie. Na ich stronie internetowej wszystko prezentuje się bardzo fajnie i profesjonalnie, finansowo tez by nam to odpowiadało. Moje pytanie, czy ktoś coś słyszał na temat tego ośrodka, jak do tej pory znalazłam kilka pozytywnych opinii na forach ale chciała bym się jeszcze upewnić? Do tej pory jeździłam do kliniki w Nowym Kawęczynie, Kliniki Nowy Dwór ale to jest w województwie łódzkim i powiem szczerze, że to trochę daleko zwłaszcza że nie mam za bardzo z kim dzieci zostawić. Wiem, że Nowy Dwór jest pięknym i dobrym ośrodkiem i chętnie bym tam dalej jeździła ale teściowa jest już osobą starszą i nie ma tyle siły do dzieci co kiedyś a na dodatkową nianię mnie nie stać, z resztą tyle się słyszy o tych nianiach,że nawet trochę bym się bała. Potrzebna mi klinika gdzieś blisko domu. Mam reumatoidalne zapalenie stawów do tej pory brałam masaże, terapie ciepłem i zimnem oraz kąpiele jonowe.

Gość Katarzyna_Mała
proszę o wykasowanie - zła kategoria, dziękuję