Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

no w mordę!

Polecane posty

jak to kurde działa? razem z moim Juniorem wyjechał jego kolega, który z początku był tu z mamą, potem się zamieniła z mężem. generalnie się kumplujemy. on tu jest od 23 i przez te kilka dni przeszedł na "ty" z połową ludzi z ośrodka, zakręcił dwie laski.z.gofrarni, ogólnie gdzie się nie pojawi, to zaraz ktoś go zagaduje itepe. ja siedzę.trzeci tydzień i z nikim poza poranne dzień dobry nie przeszedłem. i nie wiem czemu. wszak nie chodzę warcząc, się usmiecham, miły jestem i uprzejmy ... jeszcze, żeby ten kumpel był z wyglądu jakiś aj waj. ale to łysy kurdupel z nadwagą ... aż tak jest źle, że sama moja obecność odstrasza? skakłe chyba.

Gość uroda tu nie ma nic do rzeczy
tylko ci ciotą i pantoflem z oczu patrzy Skacz :P

ja mieszkam w 11 piętrowym kolosie..zapraszam :) Na dole szorstki beton i kilka samochodów i jedna lampa na którą jak się postarasz to wcelujesz... więc efektywność skoków gwarantowana :D ...w końcu by się coś kurva działo :D

noooo...z tym kartoflem to trafione. Dobrze facet, że chociaż w lustro czasem spoglądasz i umiesz realnie ocenić rzeczywistość Cię otaczającą :P

Gość poranne pierdolenie
w relacji ostrej czy nie ostrej?bo nie wiem,czy moje odbicie w lustrze też ma spierdalać?

Gość chip i deal
panie doktor a może cos z zapachem jest nie tak u pana?:(

Gość mia...
Dohtor...wszystkiego naj,naj,naj...sexu od rana do wieczora:)

Gość chip i deal
doktore gdzie jesteś?