Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kubapoznan93

Wesele - Poszukiwanie partnerki, Poznan

Polecane posty

Go艣膰 Kubapoznan93

Szukam osoby towarzysz膮cej na wesele , kt贸re odb臋dzie sie w najblizsz膮 ju偶 sobot臋. Jestem wysokim,szczup艂ym, ciemnym blondynem o niebieskich oczach . Dodam r贸wnie偶 ,偶e jestem tegorocznym maturzyst膮 o du偶ym poczuciu humoru. Zdaje sobie spraw臋,偶e zosta艂o ju偶 bardzo ma艂o czasu ,aczkolwiek warto mie膰 nadziej臋 do ostatniej chwili. Wesele bedzie huczne , bogate swietna atmosfera! a zalezy mi tymbardziej i偶 z ,,m艂odych" wszyscy z kim艣 id膮 , i bylbym jedyny bez partnerki. Wesele odbedzie sie w Poznaniu;) Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kupapoznan93
Ch臋tnie zasponsoruj臋. Lubie dziewczyny z ,,duzym poczuciem humoru,, ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kubapoznan93
Nie mam koleg贸w o odmiennej orientacji wi臋c to odpada.Mile widziana starsza babka,ko艂o 35 lat ,nie musi byc szczup艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kubapoznan93
A i mi艂o by by艂o,gdyby dziewczyna zap艂aci艂a za siebie,i do艂ozy艂a si臋 do 艣lubu,w ko艅cu tez b臋dzie jad艂a i pi艂a!. Nie mam prawa jazdy,wi臋c dojaz na w艂asny koszt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kubapoznan93
Wybaczcie ,ale poprzednie 2 komentarze sa za przeproszeniem jakiegos DURNIA,ktory sie podszywa;( jeszcze raz przepraszam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzenkowiec
a bzyk w pakiecie ?

Udost臋pnij ten post

No zaczerni艂em sie,teraz nikt tu nie namiesza.Jak wspomina艂em szukam atrakcyjnej i chetnej do p贸j艣cia w tango :).Mam nadziej臋,偶e to b臋dzie niezapomniana noc.Mam w planie wypi膰 ile wlezie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hold on to what you believe
Pozna艅ski maturzysta... :) Pozna艂am jednego fajnego niedawno ;) 呕ycz臋 udanych poszukiwa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Bzyki? masz na mysli ,,te bzyki,, :O ? jeste艣 zbyt bezpo艣redni w pytaniach ? to niedpuszczalne abym na publicznym forum tak si,e poni偶a艂 i otwiera艂,to dla mnie zbyt smia艂e pytanie. Najpierw musz臋 znalezc jak膮艣 naiwn膮 a czasu coraz mniej :O. Matur臋 zda艂em na 3 wi臋c jest co oblewa膰.Na weselu bedzie ca艂a rodzina wstyd pokazac si臋 samemu,znowu b臋da pyta膰 czemu nie mam nikogo :O a ciocie bed膮 mnie rwa艂y do ta艅ca i g艂aska艂y po g艂owie :O.Koszmar.

Udost臋pnij ten post

Ja nie jestem zainteresowana,bo jestem zaj臋ta,no i nale偶臋 do tych bardzo wysokich bo mam 180 wzr,i mam ksywk臋 ,,偶yrafa,, nie lubi臋 tego ale nic nie poradz臋.Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

呕yrafa mam na drugie, a nie ksywk臋, z艂odziejaszku nick贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Aaaaa to faktycznie,fatalnie by艣my razem wygladali,nawet gdyby艣 mog艂a mi towarzyszy膰 :( ja mam tylko 165,to geny po matce ,ona by艂a bardzo niska :(.

Udost臋pnij ten post

180cm mam na kucaka, wi臋c chyba ju偶 ca艂kiem odpada! ;F

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kubapoznan933
No prosz臋 was , to normalna propozycja ,bez zobowiazan .. Mile sp臋dzi膰 czas , dzi臋ki temu r贸wnie偶 zwyczajnie pozna膰 ;) . Wszystko jest oplacone , prawo jazdy mam , ale z racji wesela beda podstawione autobusy ktorymi bedzie mozna wrocic o dowolnej porze.. Jezeli to odrazu wedlug was musi wiazac sie z jakims sponsoringiem czy czymkolwiek innym to gratuluje wam mozgu... Przed chwila kolejne teksty by艂y ,,podszywane" przykro mi,ze niektorzy ludzie wygaduja takie bzury i robia takie rzeczy innym. No nic trudno , dziekuje wszystkim normalnym.. Przed chwila stworzyl ktos moj wczesniejszy nick ,w celu nabijania sie . Przykro mi ,ze niektorzy ludzie nie maja rozumu i chyba powinni isc do podstawowki..

Udost臋pnij ten post

Podszyw podszywa pogania kolego, ci臋偶ko b臋dzie Ci tu znale藕膰... :) ale still, powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kubapoznan933
Dzieki , no tak ,strasznie latwo podszywac sie pod kogos na tym forum ,brak stalego nicka powoduje takie a nie inne zachowania! Faktycznie chyba wiekszego sensu poszukiwan na forum nie ma. ;) Pozdrawiam ,zycze milego wieczoru! ;))

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki! Pozdr贸w "mojego" maturzyst臋, jak go gdzie艣 tam spotkasz... :) mi艂ego! :)

Udost臋pnij ten post