Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubapoznan93

Wesele - Poszukiwanie partnerki, Poznan

Polecane posty

Gość Kubapoznan93

Szukam osoby towarzyszącej na wesele , które odbędzie sie w najblizszą już sobotę. Jestem wysokim,szczupłym, ciemnym blondynem o niebieskich oczach . Dodam również ,że jestem tegorocznym maturzystą o dużym poczuciu humoru. Zdaje sobie sprawę,że zostało już bardzo mało czasu ,aczkolwiek warto mieć nadzieję do ostatniej chwili. Wesele bedzie huczne , bogate swietna atmosfera! a zalezy mi tymbardziej iż z ,,młodych" wszyscy z kimś idą , i bylbym jedyny bez partnerki. Wesele odbedzie sie w Poznaniu;) Pozdrawiam!

Gość Kupapoznan93
Chętnie zasponsoruję. Lubie dziewczyny z ,,duzym poczuciem humoru,, ;).

Gość Kubapoznan93
Nie mam kolegów o odmiennej orientacji więc to odpada.Mile widziana starsza babka,koło 35 lat ,nie musi byc szczupła.

Gość Kubapoznan93
A i miło by było,gdyby dziewczyna zapłaciła za siebie,i dołozyła się do ślubu,w końcu tez będzie jadła i piła!. Nie mam prawa jazdy,więc dojaz na własny koszt.

Gość Kubapoznan93
Wybaczcie ,ale poprzednie 2 komentarze sa za przeproszeniem jakiegos DURNIA,ktory sie podszywa;( jeszcze raz przepraszam..

Gość Marzenkowiec
a bzyk w pakiecie ?

No zaczerniłem sie,teraz nikt tu nie namiesza.Jak wspominałem szukam atrakcyjnej i chetnej do pójścia w tango :).Mam nadzieję,że to będzie niezapomniana noc.Mam w planie wypić ile wlezie :)

Gość hold on to what you believe
Poznański maturzysta... :) Poznałam jednego fajnego niedawno ;) Życzę udanych poszukiwać :)

Bzyki? masz na mysli ,,te bzyki,, :O ? jesteś zbyt bezpośredni w pytaniach ? to niedpuszczalne abym na publicznym forum tak si,e poniżał i otwierał,to dla mnie zbyt smiałe pytanie. Najpierw muszę znalezc jakąś naiwną a czasu coraz mniej :O. Maturę zdałem na 3 więc jest co oblewać.Na weselu bedzie cała rodzina wstyd pokazac się samemu,znowu będa pytać czemu nie mam nikogo :O a ciocie bedą mnie rwały do tańca i głaskały po głowie :O.Koszmar.

Ja nie jestem zainteresowana,bo jestem zajęta,no i należę do tych bardzo wysokich bo mam 180 wzr,i mam ksywkę ,,żyrafa,, nie lubię tego ale nic nie poradzę.Pozdrawiam!

Żyrafa mam na drugie, a nie ksywkę, złodziejaszku nicków ;)

Aaaaa to faktycznie,fatalnie byśmy razem wygladali,nawet gdybyś mogła mi towarzyszyć :( ja mam tylko 165,to geny po matce ,ona była bardzo niska :(.

180cm mam na kucaka, więc chyba już całkiem odpada! ;F

Gość Kubapoznan933
No proszę was , to normalna propozycja ,bez zobowiazan .. Mile spędzić czas , dzięki temu również zwyczajnie poznać ;) . Wszystko jest oplacone , prawo jazdy mam , ale z racji wesela beda podstawione autobusy ktorymi bedzie mozna wrocic o dowolnej porze.. Jezeli to odrazu wedlug was musi wiazac sie z jakims sponsoringiem czy czymkolwiek innym to gratuluje wam mozgu... Przed chwila kolejne teksty były ,,podszywane" przykro mi,ze niektorzy ludzie wygaduja takie bzury i robia takie rzeczy innym. No nic trudno , dziekuje wszystkim normalnym.. Przed chwila stworzyl ktos moj wczesniejszy nick ,w celu nabijania sie . Przykro mi ,ze niektorzy ludzie nie maja rozumu i chyba powinni isc do podstawowki..

Podszyw podszywa pogania kolego, ciężko będzie Ci tu znaleźć... :) ale still, powodzenia!

Gość Kubapoznan933
Dzieki , no tak ,strasznie latwo podszywac sie pod kogos na tym forum ,brak stalego nicka powoduje takie a nie inne zachowania! Faktycznie chyba wiekszego sensu poszukiwan na forum nie ma. ;) Pozdrawiam ,zycze milego wieczoru! ;))

Dzięki! Pozdrów "mojego" maturzystę, jak go gdzieś tam spotkasz... :) miłego! :)