Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uralmasz

Czy ja będę miał jeszcze szansę być z tą dziewczyną?

Polecane posty

Gość Uralmasz

'Dzisiaj' ponoszę porażkę ale może w (niedalekiej przyszłości da się coś zdziałać. Odpowiedzcie mi intuicyjnie.

Gość a ja nie dziękuję
tak

Gość a ja nie dziękuję
a teraz napisz o co chodzi

Gość serce i rozum.
przeszla ci kolo nosa

Gość Uralmasz
Nic złego nie zrobiłem. Chciałem ją zaprosić gdzieś żeby znajomość się rozwijała a ona mi nie dała klarownej odpowiedzi na tą propozycję. Grała na zwłokę, żebym sobie już poszedł z tego miejsca gdzie ją spotykałem, tylko nie wzięła pod uwagę że jestem uparty i to wszystko nie umrze śmiercią naturalną. Może udałoby się za jakiś nieokreślony okres czasu jeszcze raz spróbować postarać się o nią. Tylko jak, skoro nie spotykam jej nigdzie, nie siedzę w jej towarzystwie, zero kontaktu jakiegokolwiek. To będzie trudne, będę musiał mieć szczęście podwójne.

Gość ghgjjjgg
mam pytanie urlamasz do ciebie szanse zawsze są a długo ją próbujesz zdobyć ?

Gość Uralmasz
Jestem nią zainteresowany co najmniej od początku tego roku, ale to za duże słowo 'próbujesz zdobyć'. Rzadko ją widziałem wtedy gdy miałem okazję a teraz jej w ogóle nie widzę. Mam tylko jedną koleżankę która zaoferowała mi pewną pomoc z tą dziewczyną ale jeszcze się do niej nie odezwałem i nawet nie wiem jak poprowadzić taką rozmowę.

Gość ghgjjjgg
a w jaki wy jesteście wieku pytam bo inaczej będziesz zdobywać kobietę 30 letnią a inaczej nastolatkę

Gość Nie wierzę w intuicję
Tylko czysta dedukcja. Wszystko zależy od tego DLACZEGO na obecną chwilę nie masz szans.

Gość Uralmasz
18/19 - to jeszcze nastolatka. Nie wiem dlaczego nie mam szans. Też chciałbym to wiedzieć, może ona nikogo nie szuka, może wydałem się jej nudny (co nie było by bezpodstawne).

Gość Uralmasz
Ale tam nikt nie udzielił konkretnej odpowiedzi.

Gość Uralmasz
I chyba nie będzie żadnej. Ja żądam odpowiedzi na coś co jest niemożliwe do wykonania.

Gość człowiek z nad morza
Poobserwuj jak ona faktycznie reaguje gdy z tobą przebywa , sprawdzaj jej reakcje i będziesz miał odpowiedź . Nikt ci tutaj nie powie co ona myśli o tobie , co czuje itp.

Gość Uralmasz
Reakcje jej nie są obiecujące. Czy to znaczy, że nie ma co próbować tylko dać sobie spokój.

Gość Olej ją zwyczajnie
Na jakiś czas nie zwracaj na nią uwagi w ogóle. Powinna sie sama odezwać. Choćby z próżnści. Baby lubią takie zabawy w ciepło-zimno.

Gość Uralmasz
Oj, to chyba marzenie ściętej głowy. Daj jakiś dodatkowy argument dlaczego miałaby to zrobić?

Gość Uralmasz
up

Gość znam temat
to zalezy jak wygladasz, czy jak ciec czy jak przystojny facet, czy dbasz o siebie i nie jestes gruby albo zaaaa chudy. Szkoda czasu na cieci ktorzy o siebie nie dbaja a chca miec nie wiadomo kogo...

Gość Uralmasz
Tylko od tego to zależy? dlaczego taka laska nie chcę mieć teraz ze mną kontaktu?