Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowananna

Napisać do niego???

Polecane posty

Gość niezdecydowananna

zakochalam sie.. i to bardzo, rok temu sie poznalismy, on pozniej do mnie napisal na gg ale kontakt sie urwal a teraz ja bym chciala napisac mam jego gg i tak mysle... no przeciez mnie nie zje..potrzebuje rady.

Gość zawsze warto sprobowacq
lepsze to niz sie zadreczac myslami.

ja się odezwałam po 7 latach, spotkaliśmy się... było miło, przynajmniej tak mi się wydawało. Obiecał kolejne spotkanie, ale w poniedziałek, wtorek i środę wygrali koledzy, dzisiaj się nawet nie odezwał :(

Gość britekao
skoro facet urwał z toba kontakt to raczej nie łudz sie ze cos z tego bedzie, tym bardziej po roku.ale napisz bo wtedy przyjnjamniej sie upewnisz ze tak jest

Gość britekao
guliette dokladnie:-) jak facet sie zauroczy to w zyciu nie odpusci sobie pogłebiana znajmomosci i szukania wszelkiego kontaktu z poznaną kobietą

Gość nie sluchaj durnych
kobiet pisz poki nie jest za pozno bo pozniej bedziesz zalowac

Gość niezdecydowananna
to nie tak, ze kontakt sie urwal po prostu bylam w zwiazku tzn no to skomplikowane ale nie urwal kontaktu przeze mnie tylko nie chcial sie wtracac

spróbować zawsze można, gdybym ja nie spróbowała to nie wiedziałabym na czym stoję :) tzn i tak nie wiem, bo dał mi odczuć podczas spotkania że mu się podoba, a teraz się nie odzywa :(

Gość niezdecydowananna
aaa raz sie zyje, napisze a co:)

Gość niezdecydowananna
guilette no wlasnie chce sie dowiedziec na czym stoje niz ciagle zyc z glowa w chmurach i myslec co by bylo gdyby...wole wiedziec zeby kiedys nie przeoczyc prawdziwej milosci

zawsze będzie jakieś co by było gdyby... ja właśnie na innym wątku dostałam radę żeby skasować jego numer i jak zadzwoni powiedzieć że miał szansę ale ją zmarnował. Jeżeli okaże się że on na prawdę czegoś chce (w co zaczynam wątpić) mogę to zmarnować, a jeżeli ja jeszcze raz się odezwę i nie będzie odzewu będę sobie pluć w brodę że latam za gościem jak jakaś siksa... :O

Gość niezdecydowananna
tez prawda.. no nic ja napisze tylko 1 raz. Jesli nic nie wyjdzie z tego to trudno sie mowi, nie zabije sie z tego powodu..

Gość niezdecydowananna
a teraz klade sie spac , dobranoc:)

Gość niezdecydowananna
aa i dziekuje za rady🌼:)

Gość nie ma nic gorszego
wreszcie jakiejs kobiecie udalo sie podjac racjonalna z punktu widzenia mezczyzny decyzje. najwyzej cie oleje i nie odpowie. przynajmniej nie bedzie cie to meczylo pozniej.

Gość napisz , napisz
przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz, jesli cie oleje to sytuacja czysta, ja tak mialam , napisalam do kolesia kilka miesiecy temu , nie odpisal na smsa , na dagu tez go czasem widzialam i ..cisza, wiec ma mnie gdzies.., nie bede sobie nim glowy zawracac...