Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16LETNI syn wyprowadza sie

Wkurzona jestem na swojego ojca bo moj syn wyprowadza sie do niego

Polecane posty

Gość 16LETNI syn wyprowadza sie

Wkurzona jestem na swojego ojca bo moj syn wyprowadza sie do niego Na dodatek syn pochwalil sie swoim kolegom ze jego dziadek wynajal mu prostytutke i byl przy tym jak on to z nia robil i jeszcze go chwalil za to, moj ojciec zawsze byl nieodpowiedzialny. Jestem wkurzona bo syn teraz spakowal swoje rzeczy i stwierdzil ze tam bedzie mu lepiej.

Gość to jakiś koszmar
rozmawiaj z nim , dużo rozmawiaj , bardzo dużo , w którymś momencie wasze więźi zerwaliście , podejrzewam że jesteś samotna , a on po latach bedzie się tego wstydził ....

Gość 16LETNI syn wyprowadza się
Jestem samotną matką . Ja i moja matka wszystko robiłyśmy żeby syn stał się człowiekiem a nie takich mężczyzną chamem jakich jest 93% mężczyzn a mój ojciec wszystko zepsuł.

nie wiem czemu masz problem? mój syn mieszka ze mną i z dziadkiem i nie jest chamem jak piszesz jest wiekszosc mezczyzn, jestes zazdrosna o dziadka?????

Gość wqadq
Nadszedł okres buntu. I podejrzewam, że nie dasz rady mu teraz przemówić do rozsądku. Dziadek najwidoczniej luzak, odmładza się przy wnuku. Nie masz co teraz krzyczeć, wrzeszczeć, błagać. Ochłoń i powiedz mu tylko, że wie że może wrócić i gdzie przyjść jak będzie miał problemy. A prędzej czy później taki dziadek się znudzi. Wiesz, dla młodego fajnie mieć takiego dziadka, ale zobaczymy czy go nakarmi, opierze, itp. itd. Jak tak będą się zabawiać z dziewczynami to ciekawe czy nie nastąpi moment, że dla nich będzie brudny, że będzie im brał. np. pieniądze ... Ogólnie chodzi mi o to, że sam musi zrozumieć, że u mamy to jednak było dobrze :)

Gość dfgdfhyutgfsgffsdfs
dziadek wynajal mu prostytutke Dziadkowie są po to by rozpieszczać wnuki. Jak ja bym chciał takiego dziadka:(

Gość równo
dziadek to stary zboczuch [współczuję takiego ojca]- zabroń synowi kontaktów z nim podaj go do sądu o demoralizację nieletnich i tyle a poza tym to prowo :D :D:D