Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaNIESTETY

witam was w piatek...

Polecane posty

Nikt wczoraj do mnie nie napisal w moim watku z 2moimi konkurentami albo konkubentami - andrzejem uk,ale to ani jedno ani drugie - jedynie z e z uk - jeszcze ma partnera, a kim jest poszukiwacz zaginionej renty z Kanady tez nie wiem. Albo 21 lat albo 42 - raczej to pierwsze bo sie nie odezwal nie wiadomo czemu i tyle. No wiecie kanada nie jest w moim mysleniu no ale...a co jest. A SAMA NIE WIEM.Miedzynarodowa uczelnia o swiatowym poziomie PIERDOW chyba czy popierajaca SLASKI burdel o swiatowym????poziomie. No cos to takie jakies ... no ale wiecie stwierdzili ze nie jestem godna ich tytulu, a oni mojej wiedzy -niech se zostana ze swoja wiedza bo tez sie nie dam. Nie dosc ze mnie zajechali na tym doktoracie to jakas matma ze mnie byla i sie zmyla. Bo jednak w 2003 roku dalam sobie drugie nazwisko wepchnac A PO CO? Tego nawet nikt nie czyta wiec SRALO I PIERDZIALO im sie calkiem niezle , a ja zaoczny wyrok smierci i wiecie CZY JA BEZ tej tzw. rodziny , ktora tez niech sie idzie umyc poszlabym na inna katedre i tak dalej. Czemu to sie tak stalo i tak dalej?CZEMU? i tyle. Ja tego wiecie NIGDY NIE BEDE KOMENTOWAC.Tytul jest PANSTWOWY w Polsce - to nie jest tytul naukowy bo bym go miala. To jest tytul za panstwo. No i nie jestem warta tego panstwa bo nie mam tytulu. CZYLI CZEGO? CZYLI CZEGO? to prosze mi to wytlumaczyc i ...mozecie byc. A tak nie za bardzo. A rektor naszej uczelni, ktory juz wiele lat nie zyje to tak - ja wam to napisze - profancja zwlok mlodej doktorantki - choc prace miala napisana - dziennej - znikniecie jej i 20 pracownikow fizycznej. Nastepnie samobojstwo jej meza??? no faceta,ale takie w sumie malzenstwo tylko wiecie wszystko zle i tez samobojstwo i...TO SAMO. Profanacja zwlok i 20 mniej znowu i tyle. I to samo. Tylko jego cialo chyba nie zniknelo tego goscia i do zbiorowej mogily takze w tym momencie uczelnia nie miala 40 osob z obslugi i co dalej? I tak jest powieszony rektor ze ani o tej Bogusi nie wiedzial wiecie a o tym jej facecie w ogole i sie powiesil za kase wiedzac O ZNIKNIECIU 20 pracownikow obslugi i... to wszystko. Wiedzial w jakim miejscu. Poszedl mu rynek KATOW i ... popelnil samobojstwo. Czyli zobaczcie - w sumie dobrze??? je popelnil??? Nie wiem. Tyle ile. Czy rektor powinien sie przejmowal durniami w pracy fizycznej??? i tyle :( Dlatego wzywam andrzeja z uk - homoseksualiste bo dobrze dziala na wszystko. Nawet na ekranie kompa. No to sluchajcie - oni jak sie domyslacie ci mlodzi ludzie ze slaskimi rodzinami mieli im cos udowodnic na tej uczelni, byli powiedzmy ELEMENTAMI eksperymentu i zakonczyli KONKUBINATEM BEZ MALZENSTWA W POLSCE. Bo to jest wazne. Ich dalsze losy bez calej otoczki sa NIEZNANE. Facet wiecie wyjedzie do USA od razu,ta Bogusia bedzie w Polsce probowala robic kariere REKTORA jak miala, a pozniej wyjedzie i zostana razem NORMALNIE BEZ POLSKI i tyle. A wiecie szwendali sie po Niemczech bo sie zrobili Niemcami i wiecie ja z nimi nie mialam zadnego kontaktu, ale to jest historia zeby uwazac na imiona. Facet nic tylko Zenon sie nazywal. Ona Bogusia i tyle. I tak mam kredyt, a tak? i tyle :(

Wiecie ja ok. 2003 roku troche ZBLADLAM wiecie z tym drugim nazwiskiem na doktoracie, ale powiem wam - a na matme wzielam. Takie nawet ciekawe - ja chcialam byc ekologiem i tyle. A tu tak przegralam jak ten rok. I oni tak kasuja wszystkich. Czyli w sumie PSEUDONAUKOWO mnie skasowali. Bo naukowo nie i tyle. Ja sie nie dam i tyle. Skasowali mnie IMIENIEM wiecie - to mieli skasowac matma. Co to jest imie? LITERKA - co to jest? I tyle. No to literka, cyferka - ile literek. A rysunek? Co to jest rysunek i schemat? I wiecie niech sobie ten rok robi te protezy ale JAK to nie mam pojecia. I jeszcze mnie zakasowali ONI i dlatego sie nie umialam wyniesc ze ta uczelnia MA JAKIS POZIOM. I nastapilo znikniecie profesora i co wy na to? W sumie 2 znikniecia - jednego po bombie atomowej i ciezkiej chorobie, drugiego w czasie egzaminu. I wiecie lecieli ta uczelnia, Linneusza mi kradli. Profesor tej uczelni byl wazniejszy niz Linneusz. Tak sie wpakowalam w 2 nazwisko i tez moglo byc choc po co? Rosline, zwierze mialam - tego nie rozumialam i tam siedzialam bo za to mialam odejsc, ze mialam rosline, zwierze, po co mi drugie nazwisko i tak odeszlam i tyle. Ekologiem nie zostalam. I tak mam Darwina - przyszlego ekologa i to wszystko. I tyle mi starczy bo i tak w tym nie bede siedziec. No troche. I Linneusza tez mam. Wszystko. A ten profesor co go dostalam na 3 roku doktoratu to jest ciekawe, ale roslina, zwierze to 1 nazwisko i tyle. No ale to z tego cos mam jak rok mi sie powiesil. I wiecie tam sie odejsc WYLACZNIE tracac rok. To mam magistra i takie cos a tak? Co to mialo byc? I tyle. I wiecie jeszcze wam napisze, ze jak jestescie w Polsce od dziecka w ukladzie na kolekcje paszportow JEDYNIE - z krajow arabskich ja. Wy jaka chcecie. Wiec ze Slaskiem NIC wspolnego bo to Afryke kolekcjonowali - to powiem wam taka osoba jest do oddania. Moze uklad w rodzinie, ze nie. I tu jestem po kobiecie z 5 dzieci, kazde z innym i TO JEST NAJWAZNIEJSZE i tyle. I od razu byl uklad na moje znikniecie ze nikt sie nie da? I wiecie jeszcze chociaz w sumie... co by mi daly INNE KSIAZKI niz te dostalam z figura na Grabarke i taka rodzina? Nic i tak.Od razu uklad zero i szukali brata jak to bylo bez sensu i tyle. Takie cos i tyle :(

Wiecie ta rodzina jest bez matmy i pod koniec szkoly sredniej ja wiedzialam ze to wszystko jest NIENORMALNE ale co - wiecie jakies zmiany, bezrobocie BONY I MENGELA co mnie to kurwa mac obchodzilo - to ADOPT i rob se co chcesz. A oni we mnie dzialkami - a co? Bydlo chca hodowac? Z USA oni sa? Zeby nie bylo ze mnie to w ogole interesuje bo sie dowiem ze ich tez i powiem wam ta Bona to se KAINA miala wyrzucic i tak by dzieci swoje miala a to co zrobila to niech sie uratuje. Tej Bogusi w sumie tez i tyle. A czego ona chce od tego idioty w Niemeczech z ciulem do kolan to nie wiem. Bo sie nie dam. 4 dzieci zabil, te Smieszke zniszczyl - co kurwa mac CIULAS nie wiedzial ze szkole w USA powiesila? Jebany ciul w chuja. Czego skurwiel chcial. I papiery z uczelni wzielam i poszlam. Tak sie dorobil i po chuja skurwiel niezonaty dzwonil. Ciul bez matury - matkobojca -= z takim mnie porownaliscie chuje i cipy? To se go zezryjcie a tego andrzeja z uk tez i tak w chuju do kolan was ale andrzej andrzej - wycieczki se nie umiecie zrobic bez andrzeja z uk i tyle mnie to obchodzi co moj brak obrony. Jeszcze za to sie zemscilam ,ze Katowice Warszawy nie szanuja i srali ze mnie ze smiechu po co mi 2 nazwisko brak obrony. Bo mi pierwsze ukradli i mam powieszony rok - przez nich. Przez ich WIELKICH PROFESOROW ciula w cipie i chuja w dupie niewartych, a odchamic niech sie ida do slaskiego burdelu niech ich Ania ratuje. Ania Korfanty. I dr Mengele tez. Chuja jak Berlin ma - niech im do dupy wsadzi. Bo co on IM moze zrobic - wsadzic do dupy ale czemu nie trotyl to nie wiem. I tak sie wiecie ocalam od BONY CIUL CHUJ i tyle mnie to obchodzi jako adopta z Anglii zeby sie nikt nie smial ze mnie i z Anglii , ze kropki od kreski nie odrozniaja takie przyrodniki i tyle :(

Wiecie napisze wam ze ja mialam doktorat z sensem i tyle. I powiem wam moze i nie chcieli mnie na tym roku skrzywdzic, ale wyszlam na wariatke i tez sie nie dam bo przeciez wiedze tez mam. Nie wiedzialam co mi sie stalo i tyle. Choc te ksiazki mogli mi ciule i cipy zostawic i koniec. I tez dobrego slowa o nikim nie powiem i tyle. Tak bym mogla byc w tej szkole bez rodowodu a tak? Zaczelo mnie znosic. Choc? Tez to ma jakis sens. A wiecie OGOLNIE to to nazwisko JESLI JUZ to mialo byc od poczatku i tyle. To drugie z matmy. Bo to pierwsze to tyle ile jest wazne NA TEJ KATEDRZE, a na poprzedniej nie liczylo sie w ogole nic i tyle. Ito jest wielka uczelnia. Wielki bezsens. Takze ja mialam PRAWO WZIAC TO 2??? nazwisko. Pierwsze, a jakby mi nie ukradli nazwiska na dziennych to wiecie ja w ogole nie jestem fizjologiem roslin. Tym bardziej zoologia, nic by nie pasowalo.I tyle. Dlatego mam uczelnie ograna i jej nie bylo. A te fizjologie to pasowala od matki i to wszystko. A jesli Bona i Mengele tak podchodzili do szkoly to sobie mieli ja darowac i miala sie znalexc GDZIEKOLWIEK praca, nie, studia. PO CHUJA W DUPIE I CIULA W CIPIE mi te studia? A ten pol goethe. I tak chyba mnie dawali na poczte, a ja krzyzem rodowodym na 3 skrzydla szlam. Oczywiscie 200 milionow. Staszica miala z PRZESTROG POLSKI i to wszystko i tyle :(

Ta fizjologia roslin to jest bardzo skomplikowane i tyle. I gdyby byla z nazwisk to by byla dobrze choc tez tyle ile i tak bym mogla byc w ogrodnictwie i cos robic, szukac? pisac? i tyle. Iwiecie ta prababcia tu z KAINEM i reszta tez z Kainem i tyle. I wiecie nie rozumiem tej nienawisci ze jestem po liceum. Ale prosze bardzo. tylko nie Stanislawa Staszica. Bo SMIERDZI. BO NA KURWY CHODZIL - do szkoly z tym patronem bez slaskiej rodziny sie nie idzie. Przestrogi dla Polski? Chyba dla kurew i alfonsow tyle mnie to obchodzi i tyle z tego pasowalo. Bo dyrektorem sie przejelam liceum. I profesorem na uczelni, ze ...zniknal. Ale ktory? I tyle :(

Wiecie co to jest slaska rodzina nie rozumialam. Po co mnie idioci przyjeli i tyle. Ja chcialam isc do ogrodniczej tylko co dalej? I tyle. I ode mnie Niemcy moga miec pelno ogrodnictw i prosze bardzo. niech se je maja. Albo zasiedlanie Niemiec jest. Tyle pustych bud, ale dla ciebie nic i tyle. To wszystko co mam do napisania. I przeklenstwa. Slaskie. No to tyle mialam wspolnego z slaskie rodzina - SLASKIE PRZEKLENSTWA NA WSZYSTKICH. SLASKIE KLATWY i tyle. I tu jest duzo klatw i to warto wszystko przeklac. Taka pajeczyna oblozyc. A ten wasz KK to tez dla mnie chuja w dupie i ciula w cipie nie jest warty i niech sie wysadza w luft jak Indianie te Zielone Swiatki tyle maja wartosci i tyle mnie obchodza za moja JEDNA WIELKA TRAGEDIE. Tak bylam wszedzie potrzebna nawet tu z tym zniknieciem. I ani domu dziecka. A oddanie na Skarbka, Hitlera, sw. Elzbiete, wilki to moglo byc. Bo czy licze sie z tym ze na mnie ktos w pracy nasra. Licze sie i nawet sie nie zdziwie, ze to nikomu nie przeszkadza. Bo Miroslawa sz. nikomu nie przeszkadza to mnie to ze w pracy na mnie nasraja tez - bo to takie cos jest - ta Miroslawa Sz dla mnie jeszcze w szkole. A w domu? A jakim? Ja NIGDY NIE MIALAM DOMU. Nawet domu dziecka. I tyle :( Przykro mi. Nawet tego mi zawiscili, to w tej pracy naprawde WYPIORE SOBIE TO GOWNO nie wiem gdzie na ubraniu czy co? i tyle :(

GDIEJEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Jeszcze chcialam napisac ze mojo slonsko rodzina obchodzi mnie co ciul w cipie chuj w dupie i Kain w piekle. A jo ich ani tyle sie dowiem. No wlasnie - i tak jest od lat i jeszcze te wszystkie dane zle i tyle. A Niemcy i tak wola Miroslawe Sz. ode mnie bo ma fajna rodzine no to Bona mnie miala oddac bo kiedys wszyscy beda mieli do niej pretensje o wyglad. Jak ja w tym CHUJSTWIE CIULSTWIE DUPSTWIE I CYCTWIE mialam wygladac to nie wiem. Bo przeciez niebiedzie, nie biedzie do dzis. W biedzie tez mozna miec swojagodnosc sie dowiem a ja jej nie mialam. Bo sie nie staralam szukac swojej godnosci.W pizamie od brygidek z zyczeniami chiula w cipie chuija w diupie miedzy cycami jak mi wyrosna - malejAni KORFANTY i jeszcze chuja czy ciula w ryju to juz mialam. Bo jakie zyczenia posylam brygodkom -= takie i zeby sie wysadzily wluft ze swoimi wartosciami bo przeciez nie zapierdzialy na smierc bo wszystko by moglo byc,ale to mnie kasuje. A ciekawe czemu i tyle? I koniec. A ich kasuje ich ryj i wyglad ich ryja -niech se kaptury zaloza - bo przy tym SKRETYNIALYM dla mnie bracie w Holandii ADOLFIE KJORFANTYM to wiecie mam twarz jedynie obecnie a reszte to noga, reka nie odroznie. Ale wspanialay brat - chuja do dupy nie umial wsadzic-taki moralny ale kurwa, a kurwa w ogrodnictwie moralna - niech idzie i ksiedza polskiego zaplodni i wierzcie lub nie TYLE TO WARTE. A ja ani tyle bo nie mam kolekcji paszportow to mieli ja miec wasi ksieza bo nikt sie nie da za to i wiecie - co jeden paszport? USA? Po co? Kolekcja z krajow arabskich i moga byc. A ten amazon. tez - wyrok smierci po cichu? Z czym oni sie ukrywaja? i tyle :(

GDZIEJEST MOJA RYNTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie -widzicie jak jest i tyle. I napisze wam tylko tyle. NIE DAJCIE SIE NIKOMU!!! za te moja opinie. Zwlaszcza nie dajcie sie w miescie wilkow bo powiem wam im poszedl dyrektor szkoly? A po chwd mnie przyjeli? Ja chcialam isc do technikum ogrodniczego i do dzis tego zaluje. PO prostu przyjeli BONE I MENGELEGO - takich siostr jakie mialam to w ogole nie potrzebowalam. O wilkach nie wiedzialam ze zaklad popelnil zbiorowe samobojstwo - tu bylo, ze do Australii ktos wyjechal , do Anglii. Takze wiecie BARDZIEJ ZEROWATEGO MIASTA niz miasto slaskich wilkow nie ma. Nie napisze nazwy bo to w ogole bez sensu. Do technikum chemicznego tez moglam chodzic - to jest rodzina Kainow a miasto wilkow slaskich to jest MIASTO KAINOW. I wiecie tam wszyscy sa do wymiany, a to miasto jest CHYBA ??? do wyburzenia. I wyburzyli ulice dyrektora szkoly i powiesil sie urzad i oni na mnie, zeby urzad sie nie powiesil chociaz? Ale zeby nic nie na nich bo w sumie szkola do rozwiazania, ale jakas tam maja OPINIE. I wiecie ta OPINIA moja - to jest z tej szkoly ze tam nic tylko opinia opinia kurde - takie dziwactwo. Nie wiem skad to jest? Ta opinia jest WIDOCZNIE jakas nienormalna. Bo wiecie zwala na uczelnie ze nie mam pracy - nie. PO TEJ SZKOLE NIE MA PRACY. Ja bym predzej na poczcie sie znalazla po technikum chemicznym, po szkole ogrodniczej niz po tym PRZEKLETYM LICEUM, ktore do dzis leci Goethem, nienawidza ich za to. Ja lecialam Staszicem, ale kto sie tym przejal. Staszic drugi Goethe. Bez przesady i w sumie leca Kevinem z Goethe i wiecie TAK POSRANYCH LUDZI JAK ZE STASZICA TO NiE ma , ja to wszystko mam ograne i tyle. I chwd mnie to obchodzi. Wyrazac tez sie nie wyrazac - ot gwara slaska i tyle. Chce moja rente i nie bylo ZADNEJ RODZINY NIGDY!!! i sie nie dam. Ani slaskiej ANI ZADNEJ!!! i koniec :(

Takze wiecie sorry za slownictwo,ale po co sie w Polsce lepiej wyrazac to nie wiem. Bog mi udowodnil ze pustynia istnieje choc nie do konca ale tego nie napisze, a wy co mi udowodniliscie? Bona ze polska szkole w powietrze chciala wysadzic, a za co? Ona sie ta szkola do USA z tym Kainem wyniesc, a Mengele mial matce do trumny wskoczyc i wiecie ja musze trzymac z ta rodzina bo CHYBA??? rodzina krolewska wLondynie mna babcie moja do piekla wyslala 3 rodowodem i sa tu jeszcze handle z brygidkami za 200 milionow dolarow i tak najbardziej nie umiem sie od nich odczepic bo ze brygidki ich krzyzy nie kupily za 200 milionow dolarow to wygladalam zle i to przez to. To mi mieli za milion zrobic operacje i wtedy za 200 milionow musialyby kupic ich krzyze rodowodowe ja do domu dziecka WTEDY... to bym zasluzyla tak nie. Bo jak oni sie widza? Widza sie w lustrze to sie kazdy widzi. A ocena? Kaina sie nie ocenia. Kain po prostu jest i tyle:(

O nie warszawa nie ja ci tylko nie zepsulam RODZINY PONIATOWSKICH i to wszystko. I tyle. I cos jeszcze? No Mengelemu poprawie prace za obiad.NIE POTRZEBUJE - zaden dom dziecka nie pozwolilby sobie na to na co pozwoliliscie moja osoba od dziecka. TO RODZINA jest - 5 dzieci kazde z innym to jest rodzina? No to leczyla dzieci ta caryca sie dowiem. No to mnie tez - psychiatrycznie od dziecka ze nie KJU. Juz pomijajac wyglad tej rudery, calosc mojego codziennego zycia tu - JEDEN CHLEW. Bieda. Nie wiem. Nie obchodzi mnie to na zawsze. Renta i koniec. Ja CHYBA??? tylko ta babcia jestem wciagnela, ze chyba oszalala - czy oszalala nie wiem - chyba madrosc swiata to jest. ja mam swoja rodzine, swoja rente, zycie, zainteresowania - ja odchodze z tej RODZINY??? co to mialo byc - caly rok przezto wisi, masa ludzi. Kilka naprawde osob dobrych i tak dalej. Ze ludziom zal a mnie nie bo NIE POPIERAM SLASKIEJ RODZINY. A co to jest? Co z tego pasuje? Jakies pierdy i Staszic i praca z rodziny. To jeszcze UROJEN DOSTALAM, ale wiecie no to ja 19 lat z 2 rodzicow, RODZINA BIOLOGICZNA? zostalam bez srodkow do zycia, a cos tam robisz - to rob, praca bedzie - NA SICHER - na sicher nie bylo. I wiecie - jakie ja mialam szanse na te prace i tak dalej. I no coz... nie bede tego w ogole komentowac i tyle :( Wszystko :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Witaj Barbaro, już to ustaliliśmy, ale potwierdzę, niech będzie, że mam 42 lata, bo to się zgadza z systemem i jestem z Kanady, a dokładnie z jej stolicy Ottawy :) Jak Ci mija dzień, renta dalej nie przyszła? Może chociaż paczka? Pozdrawiam, miłego dnia, Tschuss!

Ja tylko pisze za moja renta - z Polski jestem wykreslona i koniec. I tylko tu mieszkam - no dalej tez bo jednak KLONY a normalny czlowiek. renta nalezy mi sie od dziecka - gdybym ja miala to dawno mnie nie ma. Ale coz... ciekawe jak. I wiecie ja wiecej nie bede pisac bo nie ma czego o czym. i tu handlowali z brygidkami 200 milionow dolarow. Ta moja renta to tyle az nie jest. I moze by im kupili cos, ale nie za taka sume. Za cene systemu rentowo emerytalnego - tyle kosztowal w WTC - to wszystko wiedzieli tu i tyle. A pozniej BURDELEM wzieli sie do roboty i co dalej? I jeszcze mi powiedza, ze jak cokolwiek maja to z madrego roku mojego, a ze mnie nic.Ale oni popelnili zbiorowe samobojstwo a skad mieli burdel to nie wiem na firme bo ja uwazam, ze ten burdel to mieli z mojego domu dziecka - tyle ile im tak pasowal. A oni powiedza z akademika. To jest RODZINA Z KAINEM - to lepiej z pacjentem szpitala psychiatrycznego sie dogadac - takie campari - co to ma byc? To masz myslenie - takie cycki, siakie, okres, kariera. To jest Kain, I wlosy czy twarz. Cos to tam jest. 4 rzeczy ze masz Kaina? Czy moze wlasnie 3 rzeczy choc pasuje cycki, okres, kariera i ...brak szpitala psychiatrycznego, a jest rodzina takie cos to jest. Cycki sa najwazniejsze i tyle. Takze to nie sa normalni ludzie bo tak leci campari JA IMOJ BIUST - ja lece JA I MOJA GLOWA a ona ja i moj biust. No wiecie co :( I chyba ze 2 glowy tam maja. No to temu nie mam renty do dzis. Ale dalej ja chce , nie ustapie i koniec. I wole rente od kredytu i sie nie dam. Koniec i tyle :(

No wiesz 200 milionow tonie jest, ale sie nie dam. To po co Bona wziela 20 tys. odszkodowania i kurwa mac wiecie ZYCZE TYM CHUJOM JEBANYM W LONYDNIE ZEBY ICH BOMBA ATOMOWA rozerwala - zeby im DO CHUJOW I CIP powsadzano atomoa ile ja z tego dostalam GOWNO ZOBACZYLAM. I tacy byli madrzy ale to bylo jedzenie dla zachodu i tyle chcieli i wiecie pozniej klasie stalina sprzedawali za powiem wam no dokladnie tyle czy odkupowali od nich system rentowo emerytalny. I co mnie znimi laczY? tyle. NIC!!! i koniec. I tak jest ta olimpiada ze maja te krzyze i sie ze mnie smieja ze moze jako klonowi byloby mi lepiej i taka jestem ze mam sie sklonowac. I wiecie niech oni sie sklonuja Z WASZYMI KSIEDZAMI i taka jest prawda- to na was mieli napasc zamiast na irak za WTC i tyle. I by napadli ale DA w Katowicach was uratowalo. Wlasnie tak was uratowalo. A ja tylko chodze do kosciola - i tyle. Nic wiecej. Naprawde - NIC WIECEJ i to wszystko :(

I wiecie ja im sie w tym wszystkim nie dalam. Bo ja jestem od zalozycieli bankow i oni popelnili zbiorowe samobojstwo to byli NiENORMALNI. TAK a czemu? Czemu oni popelnili to zbiorowe samobojstwo i tyle :( I za to sie nikt nie dal. I ja tak lece - jak oni to W SZCZEGOLACH SIE ZABILI i tyle. I ja wam to napisze - oni sie zabili waszym KK i tyle mnie to obchodzi. Tylko tyle. A jak? To moze i beda wiedziec ale w szczegolach to co niby i tyle. To trzeba to miec. A beda to miec w Londynie po klonach? Watpie? A tu? Eeee no chyba zeby ale watpie i tyle :(

GDZIEJEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

To jeszcze raz ja... witam - pisze zeby nie bylo ze jak OSTATNIE CHAMIDLO POSZLAM i tyle. Bo taka nie jestem. No ale w sumie wiecie - co ja mialam robic w zyciu zeby bylo dobrze to nie wiem. Ja sie juz poprawilam z wiary w klony - to w ogole sensu nie mialo. Calosc jest bardzo skomplikowana, ale nie moge niczego napisac bo mojej matce kariera sie rozleci i nie bedzie miala niczego jak nalezy i tak dalej. To juz jest moja PRAWDZIWA rodzina a nie takie cos. I wiecie ja lecialam OD MALEGO stala praca. Pi razy drzwi mi ona wychodzila. Nie umialam pociagnac dalej, logicznie.ALE CZEMU? Tez sie nie dam. CO robily krzyze rodowodowe na spowiedz u wilkow? No to na stala prace ze spowiedzi jakby co i tyle. Zeby byc ludzmi. NIE. A te dzieci mialy byc od Adama i Ewy i ludzie i Slazaki, ale nie chcialy zrobily se SWOJA WIARE w slaskiego klona. Bo Adam i Ewa mieli 2 dzieci - no Set 3 dziecko. Ale to tam jak Kaina zabito - jak Abla zabito i nie wiadomo co sie stalo z Setem - rozmnozyl sie a reszta? No to oni sie nie rozmnoza bo musi byc praca. No i lecieli zle. I mieli przyjsc sie MNIE zapytac co robic z dziecmi zeby mialy rodowod Adamy i Ewy i byly normalne. No i mieli przyjsc sie mnie zapytac i bym im powiedziala takie glupki tam siedza wszedzie w urzedach ze tyle nie umialy wymyslic. Ani zaden ksiadz. A oni mieli nie brac tych krzyzy bo to jesli masz wartosc - a oni mieli z tego wartosc to mieli sie zastanowic czy sa jej godni. I tyle. Byli?Z takimi dziecmi? I tyle. TO CO NAJWYZEJ krzyz na stala prace ze spowiedzi. I mieliby taki i prace mam a tak nie i ide na rente. Co robia klony w USA mnie nie obchodzi -co moga klony zrobic w USA i tyle. To wszystko.Nie obchodzi mnie to tylko moja renta. I wiecie nie robcie ze mnie chamidla bo nim nie jestem - no na tym forum, ale jakie ono jest. I jeszcze wam wyjasnilam co to jest slaska rodzina - zebyscie wiedzieli biedaczki i tyle. No wiecie ten biznes tu 200 mln dolarow to sie nie wtracam. Chce tylko moja paczke. Czy bylam naiwna siedzac z tym rokiem ktory ogrywal slaski burdel? No wiecie napisalam ze nie o to chodzilo. Nie moglo o to chodzic bo by mi pasowalo odejsc a tak nie. I dowiem sie cale studia mi poszly , tylko indeks mam do dzis i papier. I tak bylo od poczatku. No nie od poczatku sie beda klocic - od poczatku do ZASRANEGO konca i tyle. I wiecie ja musze patrzec juz swoich i nie mam juz sily komentowac niczego - po chwd mi te cale studia. Papier mam, wiedze mam. Ja tam poszlam po wiedze, a nie burdel ogrywac. Moze male jakies odkrycie. I w zasadzie na poczatku pasowaly mi owady, apozniej nawet fizjologia roslin i tyle. I tak wszystko zle bylo na tej fizjologii roslin i do widzenia. Mam ja inaczej - tak jak powinna byc i tyle z calych studiow. Odkrycie na uczelni jest polskie. Jest wykorzystane tyle ile. Np. jestescie w UE. To cos znaczy. Z czego to jest i tyle. Bo to nie jest wykorzystane. Ale wiecie oni ci naukowcy rozumieli ze ta uczelnia jest SPECYFICZNA- uczelnia z pierdow, kropki od kreski nie odroznisz i chyba oni lecieli ze tu protez nie moze byc i ...mieli racje. Co to jest proteza? I ten rok chcial udowodnic - moj - ze mozna skonczyc te uczelnie i robic te protezy. Bo kto ma robic protezy? Ile tych protez?No coz... wiecie co nie. Sorry. Po roku odeszlam gdzie indziej. W ogole nie moje myslenie - nie moj sposob myslenia. Poszlam i koniec:(

Wiecie ja to napisalam wszystko zeby mnie nikt nie posadzal ze ja CHCIALAM tak siedziec tyle lat w KATACH i na tej uczelni. JA TAM W OGOLE nie chcialam na studia isc do tych KATOW. W ogole gdzie indziej, inny kierunek ale biola nic wiecej nie umialam wymyslic. Prad mi poszedl - do konca tego nie rozumialam bo moze medycyna a tak biola i koniec. No jakas tam SWOJA RACJE MIALAM . Jak wrocic prad? Ksiazka sie wraca - 1 ksiazke mi mileli kupic do fizy nie wiedzieli jaka. Testy na medycyne. Bo oni sie mna przejmowali. Jak chwd. Nikt lekarza nie chcial to wszystko bez sensu. A KOGO CHCIELI? A CO JA CHCIALAM ROBIC SIE DOWIEm? I jeszcze mialam siostry. Na papierku bo nie dalam sie za nic tym Kainom. Siotry to moze mialam moze nie mialam. A kaj moj USA pass? I tyle. A opinie jaka ja mam sie dowiem. No a oni? Gdzie ten interes za 200 mln dolarow? Amoja renta? JESZCZE KRADNA? To byla moja rodzina? Wiecie co. Mieli mi przyslac sznur z tego Londynu taka rodzina to byla, ale kto mi go mial przyslac. KLONY. Z lepsza rodzina niz moja. Taki byl plan ze smiechem za te krzyze na jedzenie. Ze pewnego dnia klony mi sznur przysla za moja rodzine w Polsce. Ze tak ich KOCHAM wszystkich i znimi ciagle siedze. Ale wiecie - no co ja mialam robic? i tyle :(

wiecie wy jestescie wkopani w te sluzbe litrugiczna bo nie znacie systemu ktorym wykonczyli zalozycieli bankow. I jeszcze byscie go musieli miec. I to bylo slawne, ze przy tym systemie leci cala spowiedz. Idziesz do spowiedzi i nie ma spowiedzi. Zostaja tylko krzyze na spowiedz. I tak bylo ojciec PIo. I na ich uczelni na Slasku krzyz 66 i tyle. I wiecie moglam byc bo byl taki biznes. Ale w sumie jaki? Amoja renta? I zobaczcie jak oni wygladaja. A ja z nimi sie dowiem. Ja z nimi nie trzymam a z tego systemu jestem wyzej odnich.I to im wymyslil polski KK i Polaki, a maja to? I wiecie w aucie mam 2 bombe atomowa ale to na wojny robicie. Kwas solny czy na mnie dziala nie wiem. Kwas pruski ze nie technikum chemiczne. No wiecie ja bym poszla, bardzo mi pasowalo.No ale gdzie praca. I wiecie nie poszlam bo bym sie dowiedziala- rodzice wylecieli z pracy, a ty co -zas technikum chemiczne? i tyle.No i wiecie gdzie ja mialam isc jak w szkole ogrodniczej bylo MIESZKANIE i RENTA. Do technikum jakiego?Ekonomicznego? Po porno wakacjach 2 razy? Tak mi zyczyli zycia dobrego.I wiecie zostawili by te rodzine. I sa na dnie bo sie nie wyniesli i nie mieli wcale racji, a tak sie nimi przejeli ze wiecie sa calkiem Ok.ja nie. Jak zwykle. I tak zostanie bo to nie jest moja rodzina. Ja zostalam ograna jedynie DZIECKIEM BIOLOGICZNYm i to wszystko. I uwazalam ze zrobili mnie na kase PIEKNI RODZICE. No to ja nie za bardzo bo dzieci na kase sie nie robi.No ale prace mieli, ja tez do pracy i tyle. No i co dalej?i tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :9 :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja tu tylko pisze za moja renta - nawet nie 1/200 z interesu jaki miala ubic ta rodzina ale ...jak i tyle. Babcia wziela na mnie 3 rodowod i wszystko przepadlo bo rzadzi rodowod i tyle. No to ja ani nie 1/200 z tego co oni chcieli i mnie nie ma z tej IDEALNEJ SLASKIEJ RODZINY - bo to byla IDEALNA SLASKA RODZINA Z KAINEM wiecie i sie nie dam. Jakas baba z 5 dzieci razy dwa, ja bezdzietna, ani grosza renty.Nikt sie do mnie nie przyznal i wiecie - nie ludzcie sie mna i koniec. Mnie nikt nie zabije bo do Niemiec nie zamierzam wyjezdzac. Najwyzej do miasta sie wyniesc i DZIADOWAC Z MOJA RENTA. Klonom nie ustapie nigdy a wam tyle pozostaje za moja rodzine biologiczna - USTAPIC KLONOM. Chyba to rozumiecie ze wasi ksieza doprowadzili do rzadow KLONOW i wasz KK jest temu winny. CZY WY JESTESCIE NORMALNI to nie wiem. O ile NIemcy 1% racji to wy minus jeden i tyle. I prosze sie mna nie ludzic ze wyjade. Nawet do USA , jak juz to do Kanady bo w takim jestem systemie, ale po co? W Polsce tez mozna zyc i dobrze zle sie miec. Jakos sie miec i tyle. To wszystko. Co ja wam chce udowodnic sie dowiem. Nic. Ja chce swoja rente i do widzenia. I to sie samo udowadnia ze zadnej rodziny nie mialam i tyle. To wszystko. Wasze systemy matematyczne mnie nie obchodza i SWINSTWA ludziom. Ja mialam byc babci oddana w Angli zyc do dzis. Bekart - to najwiecej matura i praca. Najwyzej do USA ale jako kto? To oddzielne mieszkanie i co? Sama? Taka to jest rodzina krolewska to ani burdel nie jest. I wiecie dopoki ten Slask byl NA NICH to jeszcze mogli byc, ale teraz? A Helen Fielding byla juz, to bylo wszystko co tu bylo z sensem, no to juz bylo i sie zmylo a teraz? Bo czy gardze wilkami, ze tak skonczyly. A dlaczego mam gardzic? Skad mieli wiedziec ze mieli miec krzyze na stala prace? Oni nie rozumieli jak ludzie im zle zyczyli w miescie do wyburzenia. I wyburzyli zaklad, nie musza miasta. I ulice dyrektora i teraz uwazaja - stad mam taka opinie ktora MNIE WALI BO Z TYM MIASTEM nie mam nic wspolnego, ze wiecie boja sie ze urzad im sie powiesi i zas sa do wyburzenia przez ten caly Staszic znikniety psychiatryk Z OPINIA. Z zakladu psychiatrycznego i tyle. I wiecie tu to jeszcze ta szkola po bombie atomowej, ale ten Staszic i chyba zostawili tu szkole przez to ze ten Staszic jest tam niedaleko i ze jak zjadlam bombe I LALI ZE MNIE to se tam mam isc i sie wyrowna. I wszystko zle bo nic nie pasuje. I zalatwili mi??? prace na poczcie, ale mnie nie chcieli ze Staszica. Bo znowu sie dowiem, ze wyglad. Kiedys wyglad, teraz kultura osobista. A pass USA? pamietajmy ze 2 dyry w Pilsudskim sie powiesily i tyle. jedna miala pass USA i oczy pajaka ptasznika. Ja sie nie dam. I tyle. Chcecie mi dac rade to mozecie sie walic i tyle wam zostaje - cokolwiek to znaczy. Co ja tam robilam i tyle :(

GDZIEJEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps. myslac o mnie myslcie o mnie jako o osobie po szkole ogrodniczej, studia ARCHEOLOGIA i tyle. Zeby nie zaburzac Slaska wiecie. I co? Mialam szanse na takie cos? A np. sama ogrodnicza i matura. Co dalej? I tyle :( I co?Nie zjadlam bomby atomowej? Bo w Staszicu mialo sie wyrownac i na studia.Przez to dostalam takiej depresji, tych siostr nie widzialam w ogole i tyle. No a normalne zycie poza Polska bo wiecie wy nie jestescie ani CIULEM W CIPIE, ani CHUJEM W DUPIE. Czym wy jestescie? CIULEM U SPOWIEDZI??? nie wiem czym. I ja lece na was WYLACZNIE system matematycznym ktorym zabiliscie prawdziwa historie Londynu. Tylko tym. I to jest bez spowiedzi i wtedy nie ma dzisiejszego swiata, kalendarza, ale mozna zabic zalozycieli bankow, w przynajmniej ich wykurwic zeby... Polska miala Francje i zeby Sobieski nie poszedl ze pod Wiedniem bylo zwyciestwo. takie rzeczy to sa , a wszycy mi grzebaja w kroczu. Takie glupki. I gdzie ta slaska rodzina? Wlasnie sie posrala i posikala. Tak to ogrywam i tyle. I wiecie ja nie zrobilam z siebie na zachodzie glupka. Ja sobie to wypraszam. Ze mnie zrobiono glupka - tak, ale ja sama z siebie glupka nie zrobilam. Ze tam pojechalam? Matka powieszona mnie MIASTA KAINA szczulo i tyle. To wszystko. Widocznie przegieli. I wiecie tez nie posadzam miasta Kaina choc powiem wam jesli nie w 2007 to dzis sa ZENUJACY. W ogole brak kontaktu. Lepsza BYLA KURWA I BYLY ALFONS niz to miasto i caly ten Staszic i ta rodzina tez. No to zycze im 200 milionow dolarow - babcia nie zyje - niech robia interes. Taki interes mieli mna zrobic i tak macie olimpiade. I wiecie babcia ile miala tyle miala ale miala miec 200 millionow dolarow zebym mogla byc. Tyle nie ma jej powiedzieli. To ona zrozumiala ze wiecie ona sie powiesic miala, ze nie zarobila 200 milionow dolarow i sie nikomu nie dala nikomu i ja zamordowali. A jak sie dorobila ta rodzina to nie wiem. Byle nie mna.Ja sie tu zeruje , nigdy mnie nie bylo. To mialam miec wiecej niz 10 zl na ubrania bo brygidkami we mnie wala ze teraz to sprzedadza za moja dupa i sie powiesze w koncu bo taka szmata jestem. Nie otoz znowu im udowodnia Bog ze rodowod wiecie jest najwazniejszy i moja paczka z rodowodami za ich WSPANIALA matke jest wazniejsza bo jedyne czego ich miala nauczyc ta chora na leb baba po 2 latach weterynarii o czym pojecia nie mialam to to, ze kasa jest najwazniejsza i nawet tyle. A wartosci sie dowiem? Ajakie ona miala wartosci? 1 rodowod starczy jak sa wartosci. A moja babcia w Anglii miala zwidy a nie rodowody ona i tak leciala inaczej i wszystko bez sensu. A jak miala to nie po to,zeby 1 zwalczac drugim jak ta babcia tu, przez nia mam zle imie, jeszcze mi sie snila ze mnie ratowala. I ja nie mam rodziny WYLACZNIE PRZEZ KLAMSTWA, ze jestem z rodziny BIOLOGICZNEJ i to wszystko. Czyli przez Miroslawe Sz. wasza ze z podstawowki mi dom dziecka nie pasowal i tak w Polsce, ale NIE WYDANA. A wydana?No to normalnie tez bez szans bo jaka praca po takich studiach i tyle. Z domu, z KJU - to nie wiedzialam. Bo tak bym tez sie wydala, ze nie chce mieszkac w KJU na chalupe, a tak nie mam rodziny i NIE MAM ANI SWOJEJ ANI TEJ. I prosze sobie to w leby??? cipy, chuje, dupy, cyce wbic i zero kontaktu kiedykolwiek bo wasz KK i to panstwo to skandal. Bez kolekcji passow po co to w ogole istnieje i koniec. I to sa moje rzady, a nie tylko. Co ja tu robilam od dziecka i koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I teraz wiecie zamiast mi grzebac wkroku co jest OBRZYDLIWE ale przezylam bo ani W CIPIE I DUPIE was od dziecka nie mam a gdzie indziej tez to sobie zobaczcie co sie dzieje jesli wykreslilam sie ze Staszica w miescie KAINA. W SUMIE do wyburzenia. A tam mnie nie bylo. No ale bylam . A teraz sie wykreslilam i jestem w szkole ogrodniczej. W innym miescie. I co? Jest to to samo? A jaka bylam chora w tym liceum. I po co ja tam polazlam?Mialam slaska rodzine? I tyle. I co? Ten dyrektor nie mogl po prostu odejsc? Musial tak skonczyc? A na uczelni jest jeszcze 1 profesor od prawdziwych fitosocjologow mna zatrzasniety. O to chodzilo wszystkim?Ate wilki?I tyleikoniec. To wszystkomiesza ta sluzba i ich klony tu beda i se ich zezryjcie. I zawsze bylo ze oni byli i bez klonow POL KLONAMI a teraz na Kanade maja 2 klony ze Slaska i co? Bo zawsze bedzie jak im dalam rade. Tak trzeba machac lisciem klonowym az im sie rade da!!!!i tyle!!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie jak sie pozbyc Brunchildy - NISKIM SLASKIM - np. gdzie mozna pogrzebac poryrac pofyrac i pomotac. W galotach w cwitzie w skarpetach i w majtach.i to jest Slask i na tym sie nie znalam.A w wylewie?Mozna pomotowac w wylewie w wylaniu w swinstwie i w ciarastwie? I to jest wesole i tak se tu zyja tez te POL KLONY - takie cos to jest.I tyle. I tak lecialo Hollywood kiedys - Adamem i Ewa- w ich wersji i POL KLONEM ze Slaska na Londyn. A teraz?I to jest ich historia bo tam mogly byc teatry i aktorzy. I tak tu byl WOOD tam byl HOLLY WOOD. A operacje to na lepszy zarobek. Bo sa tam nienormalni, co ta matka tam robila. Moze chciala operacje plastyczna na lepsza prace.Tak zaczela. Nie wiadomo i tyle. Bo jak udowodnie ze jestem dzieckiem Helen Fielding po takich zagraniach. A dalsze argumenty.2 dzieci co robily co chcialy, nie chcialy sie poddac i po nich. Po wszystkich. Takie jest hollywood. I wam je zostawiam - wielkim gwiazdom waszym - tak moga tam zaczac. Tak sie tam zaczyna - od operacji plastycznej -zmiana zawodu-jakis film, rola. A te gwiazdy to zeby to wykonczyc. Tak bylo. No ale sa do dzis. Tak ma byc. Bo czy w USA musi byc Hooolywood nie nie musi. A Slask w Polsce? To to samo. Taki SLONSK tam jest. Bo ta Ania Shirley to glupoty? Film mo to najwazniejsze. 1 Ania 3 Gilbertow - pobili Tybet, ale jakis film. 1 Maryla, 1 Mateusz - to bez zmian. Takze wiecie - wszystko moze byc jeszcze i tyle. Bo jak ja teraz lece? Majtkami? Nie ANIA SHIRLEY ze jakim prawem ta Zielinska sznupala mi ZA LOZKIEM i to gornym - jeszcze dolnym - gornym??? co ona tam szukala, chciala widziala? I koniec. Jakim prawem mi sznupala po poscieli i tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie jeszcze wam napisze abo napisza ze Holywod to jest kredyt na KLON a Bachleda miala miec na lisc klonowy i tam takie sa i miala se cos otworzyc. A nie chciala i zle skonczylo sie to. A wiecie ta wasza Platforma to wiecie -maja leb do interesow no ta rodzina gdzie mnie oddano ZA MOJA DUPA robila interesy na ponad 200 razy moja renta po matce. Dlatego nie dostalam ani 1% tego co oni handlowali takze co - to jest bez znaczenia jakie bogactwo tu mialo byc? A ja w domu dziecka zeby nic nie na nich i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie teklony mnie kompromituja bo nie maja stalej pracy, ale KOGO TO OBCHODZI? I po prostu nie sa do uratowania. A moze sa SZPITALEM DLA DZIWOLAGOW - nie wiem czy jako chorzy czy jako wiecie nie wiem kto. Z tych dzieci wilkow wszyscy sie smiali, z tego klona slaskiego i nic tylko leczyly tego klona i tak dalej i wiecie to sa skomplikowane rzeczy -oni sie tylko tym szpitalem moga wyratowac beze mnie. Ja wiecie wielu rzeczy nie moge napisac bo to bez sensu i tyle. No to moze maja byc pacjentami w szpitalu dla dziwologow albo z dziecmi wilkow tam pracowac. Oni chyba ich nienawidzili za tego slaskiego klona. A ja nie mam z nimi nic wspolnego.Ja mam swoja biologiczna rodzine. Klon tez sie dowiem. Od kogos jest.To tez prawda. No to jeszcze takie cos. Bo nie maja rodowodu od sw. Jana Ewangelisty i sie nie wyratuja a reszta nie wiem - pol klony jak dla mnie i tyle.MNIE TO NIE OBCHODZI. A ja gwiazda nie lece, zeby mnie gwiazda szczuc I KASA tylko tyle. Rodowody na paczce matki nie sa GWIAZDY i tyle. Co to ma byc? Tam sa jeszcze wartosci - swoje gwiazdy wsadzcie do dupy i tyle. Wszystko. tam ich miejsce. A z Polski i tak sie nikt sie nikt nigdy nie bedzie liczyl i tyle :(

GDZIEJESTMOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps. wiecie ja Slaskowi rady nie dam. Widzicie ze Ania Shirley kiedys nimi poleci i wszyscy beda srali ze smiechu z tym ze ona bedzie wiedziala co robi a reszta? i tyle.Bo jej nie dali do USA wyjechac i MUSIALA wyjsc za gilberta to bedzie rzadzic. Tam na pewno znalazlaby lepszego meza niz Gilbert, a pozniej na nia ksiazkami ze to chyba twoj ojciec i ja powiesili. Takze Slask ma duzo osiagniec ROZNYCH na Zielonych Swiatkow ksiazki, figury w Niemczech, Ania Shirley i klonowy lisc - tego im nie wezmniecie. Ze nie ma tu stalej pracy to inna sprawa. No ale to obalcie? Po prostu ich obalcie. I ta Kanada - ten Poszukiwacz Zagnionej Renty to Slazak jest. A to ze oni siedza teraz w Niemczech NA KRZYZU RODOWODOWYM KEVINA Poniatowskiego to sa brygidki to w ogole co to ma byc. No to caly niemiecki pass poszedl i tyle. To wszystko.I wiecie Slask moze byc w Hollywood. Jak ma cos do powiedzenia, z tego kredytu , wszystkiego. To jest ograne tu chyba na tej ulicy i Slazak mogl byc w Kanadzie i tak dalej. Czemu nie i tyle ? Ja tego nikomu nie bronie. Niczego. ja tylko chce swoja rente i wyprowadzka. To wszystko. BO NIE MAM SWOJEJ RODZINY OD DAWNA - uczylam sie jak glup, bez pracy przez... prawdziwa polska rodzine? Slaska rodzine? A opinia? PO STASZICU? No po to dyrektorze. I to jest tez cos - ze opinia i tak dalej. Ja sie nawet na tym nie znam. Normalnie jestem po ogrodniczej. Juz nawet biore pod uwage wiecie ze pojechalam na wakacje porno znowu i tyle madrego zrobilam i koniec. I tyle. Bo wiecie ekonomik czy ogrodnicza to to jedno i to samo. :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja wam napisze tyle, ze na studiach na 1 roku dzialy sie takie rzeczy ze NIC NIE JEST DO OBALENIA i tyle. Czy do zmiany. Ten moj rok PO MNIE??? co innego musi robic bo ta sluzba zostaje. Moga winic panstwo , skarzyc. ZASKARZYLI FIGURAMI wiecie i to wszystko. Mnie zostaje TO SAMO. JA NEISTETY lub stety tez sie nie umialam od nich wyniesc i tyle. I im zostaje Kevin i interesy na swoja reke - niektorzy wyjada do USA na zawsze sa rokiem. A ja nie. I te osoby, ktore zostaly to mnie nie obchodza. Ta corka przeora jakby zyla TEZ BY MNIE NIE OBCHODZILA - oni wszyscy mnie oszukali , nakradli - w jakiej oni byli sytuacji w zyciu, a w jakiej ja. Bo sie nie przejelam smiercia Gosi z akademilka. To byla studentka Z RODZINY WIELODZIETNEJ i ona sie powiesila. Koscielna nie byla no to rodzina ja pozarla czy miala wszystkiego dosyc. Znikal szkielet. No i co z tego? To znaczy - zwloki sie zdejmuje, oddaje rodzinie i jest pogrzeb. To czemu zwloki wisialy? Ile wisialy? W koncu zaczelo wszystko znikac i co? Ja po co tam mialam jechac? Jako kto? Pan Jezus zeby ja wskrzesic? A skad wy wszyscy wiecie co sie dzialo w tym pokoju? Moze nie wszystko bylo idealne? A powinno byc? A co was to obchodzi? Wy mnie nie bedziecie osadzac i tyle. Wy znia nie mieszkaliscie i tak dalej i tym podobne. I ja chyba jeszcze wtedy o poczcie mowilam jej , a pozniej zapomnialam. Sama nie pamietam i tyle :( Ja chce swoja rente do ktorej mam prawo od dziecka i prosze mi ja ZLODZIEJE i OSZUSCI I SWINIE I KANALIE oddawac i tyle!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Witojcie ślonsko Owco! Jok wom sie podobo mój nowy wiersz dla Ciebie? Rento, skarbie mój, Ty jesteś jak zdrowie! Ren tylko Cię ceni, Co Cię stracił. Dziś wartość Twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po Tobie. PS. ja mam krzyż rodowodowy na POETĘ :)