Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arnival

Cukrzyca a zaćma

Polecane posty

Gość Arnival

Jestem cukrzykiem insulinozależnym. Ostatnio pogorszył mi się wzrok, nie widzę ostro i wszystko jest jakby za mgłą. Poczytałem trochę na leczeniezacmy.pl i dowiedziałem się że zaćma i cukrzyca idą często w parze ale czy przy mojej chorobie operacja nie jest niebezpieczna?

Gość ....finka
Pomoże medycyna naturalna ,ziołolecznictwo......

Moim zdaniem leczenie w Czechach zaćmy to nie jest taki już problem, widać że kliniki wychodza na przeciwko pacjentom i można w ten sposób na prawdę szybko i za całkiem okazyjną cenę wyleczyć wzrok! Dobrym przykładem jest chociażby PROVISUS w Czechach - od 499 zł, wizyty kwalifikacyjne w polsce, w cenie znajdują się wizyty kontrolne oraz finansowanie i obsługa prawna wniosku o refundację, który może złożyć pacjent w ramach zapewniania w UE leczenia transgranicznego.

Gość Elvvirka
Oczywiście ze w Czechach leczenie zaćmy w Czechach nie stanowi problemu. Ale ja np zdecydowałam się na Optegre tutaj w PL - nie żałuję, bardzo dobrze się mną zaopiekowali i przeprowadzili zabieg!

Gość Alimana
w Czechach można z Optegrą ale też na miejscu tutaj w Polsce. Koszt to 1999 wiec nie jest tak źle. a do tego można dokupić w ramach nfz lepszą soczewkę. moim zdaniem to dobry krok do wyleczenia się z zaćmy

Gość Turis

tak,Optegra w Ostrawie to sprawdzone miejsce. i myślę ze warto zrobić tam zabieg, w szczególnosci ze pomagają się rozliczyć z nfz! wieć jest zwrot kosztów:)

no fakt jjest to całkiem spoko miejsce. i mysle ze można do nich po pomoc sie zgłosić. w szczególności ze na pierwszej wizycie przed  leczeniem lekarz mówi co i jak no i jest czas na podjęcie odpowiedniej decyzji...wiec mysle ze wszystko na spokojnie. Optegra to sprawdzone miejsce.

Gość Klaudia

A słyszeliście o Białymstoku? na pewno sporo w TV ostatnio w tym mieście różne rzeczy się dzieją 😉 a tak na serio chodzi mi o Michnowskiego i jego klinikę, moja mama woziła tam babcie na operację zaćmy i bardzo sobie chwaliły.