Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama oseska...

Czy karmiąc piersią miałyście złe samopoczucie?

Polecane posty

Gość Mama oseska...

Jestem 6 tygodni po porodzie, schudłam i ważę 3 kg mniej niż przed ciążą czyli 48 kg, karmię piersią na żądanie co 1,5 - 2 godz. i źle się czuję, 3 tygodnie temu robiłam badania i wyszło, że morfologię mam suuuper. Ale za to w ciągu dnia mam jakieś skurcze brzuch, zawroty głowy, gdy coś zjem to robi mi się słabo, więc najchętniej to bym nic nie jadła z tego powodu. Czy miałyście podobne objawy? Co to może być?

Gość niussa
Połóg się zakończył? Na kontroli u gina byłaś? Ja odczuwałam bóle macicy zaraz po porodzie gdy się obkurczała -wówczas w czasie karmienia nieźle potrafiło zaboleć. Zawrotów głowy nie miałam ale byłam osłabiona -pod prysznicem przez pierwsze tygodnie robiło mi się zimno -dreszcze miałam więc ubierałam się jak najszybciej.

Gość Mama oseska...
Jeszcze nie byłam u ginekologa, połóg się juz skończył, ale miałam słabe krwawienie...

Gość radzę ci sprawdź TARCZYCĘ
koniecznie

Gość zaraz zaraz zz
przemeczenie i hormony:) mialam pidobnie i wcale bym nie jadla gdyby nie karmienie cycem

U mnie też kiepsko z apetytem. Ale jeść trzeba bo młoda potem głodna jest. Staram się jeść pożywnie i często choć malutkie porcje.