Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żywna

WAKACJE = pałętające się małolaty przez 2 miesiące :/

Polecane posty

Gość Żywna

"Uwielbiam" ten czas, kiedy zaczynają się wakacje, a dzieciaki nie wiedzące co ze sobą zrobić łażą wieczorami czy też nawet nocą i drą się w niebogłosy. Dziewczynki z makijażami, z wypchanymi ne wiadomo czym stanikami, do tego mini, obcas i tak łażą tam i spowrotem czekając aż chyba je ktoś przeleci. Chłopcy z browarkami, które im kupił starszy kolega i szumią, że czasem spać nie można. Ciekawa jestem co robią wtedy rodzice, czy wogóle zdają sobie sprawę co robią ich dzieci ? A później placz, bo zaginęła, albo zgwałcona została... " a to przecież taka dobra dziewczyna była"... W moich czasam czegoś takiego nie było. Jak ktoś nie jechał na wakacje z różnych powodów, np. po prostu z braku pieniędzy to jeździlismy na tzw. półkolonie - jednodniowe wycieczki za grosze z opiekunami. Były zajęcia w miejskich domach kultury itp. Teraz chyba też są, ale dla większości to przecież strata czasu i obciach, żeby tam chodzić. U Was też tak jest, że po jakimś czasie macie już dośc tej rozbrykanej "młodzieży".

Gość mało mnie to obchodzi dopóki
nie zakłócają mojego nocnego spokoju;)

Gość koczzkodan
Ty oczywiscie pierwszy maikjaz to w wieku 30 lat zrobilas,stanik to samo,podobnie jak mysli o erotyce. Fakt,malolaty czasem przeginaja,ale wiekszosc to normalne dzieciaki,takie jak kiedys

Gość ddtysdtysd
hahaha! jak człowiek zaczyna narzekac na młodzież i opowiadać, że "za moich czasów", to znak, że totalnie stetryczał cóż- ja jestem stara i za moich czasów dziewczynki też miały cycki, na kolonie jeździła tylko część młodzieży i były to 2- 3 tygodnie, a nie całe lato, półkolonie też były rzadkością, a dzieciaki szlajały sie po podwórku jak te dzisiejsze i popijały alkohol. śmieszą mnie zgredy co zapomniały, że kiedys były tak samo irytującymi małolatami jak te obecne..

Gość ale niestety
faktem jest,ze ja musialam byc o 22 w domu, a u mnie pod klatka przesiaduja do 2-3 w nocy

Gość ddtysdtysd
u mnie też przesiadują czasami, piją piwko, ryczą jak osły, ale są to dorosłe osoby, a nie dzieci czy małolaty.

Gość Gangbang Miszczu
Jak co roku latem będzie młode mięsiwo do przeruchania... :classic_cool:

Gość mamamama27
mnie też irytują jak się plątają, popalają i jeżdżą na tych zasranych skuterach w te i we wte i budzą mi dziecko

Gość co roku nowe
mięsiwo do wyruchania i kolejne alimenciki do płacenia ;D....nic tylko zacierać łapcie i ruchać ile wlezie ;)

Gość Mnie nie przeszkadzają
dopóki nie robią chałasu , jakichs awantur czy jeszcze czegoś bardziej na czasie ;) a ty autorko może powinnaś juz wnuki bawić bo naturę i podejście masz wiekowej pani i dosłownie jakbym swoje sąsiadki (panie 80 letnie wzwyż) słyszała "A za moich czasów to młodziez inna była , nie to co teraz , wtedy uczynni byli, i gdzi eto podobne żeby pannica tak ubrana chodziła ....swiat schodzi na psy" :D

Gość hubba bubba
no juz nie przesadzajcie. Ja mam 30 lat i zaczelam sie malowac w szkole sredniej, podobnie jak wiekszosc moich kolezanek. Na wakacje sie jezdzilo albo na obozy albo do rodziny. Nikt sie nie szlajal po nocach i nie darl mordy. A teraz? Masakra

Gość Michałki białe
Mam 16 lat, właśnie skończyłam gimnazjum. Przepraszam, jeśli wam przeszkadzam, ale niestety mam wakacje i przez 2 miesiące będę pałętać się pod waszymi szanownymi nogami. Dodam, że nie noszę obcasów, nie maluję się, nie puszczam sie, nie piję i nie hałasuję o 3 w nocy. Ale nieważne, jestem małolatą, trzeba mnie wrzucić do jednego worka z całą resztą.

Gość Do Michałki białe
A ty się tak nie obrażaj i raczej z dala trzymaj się od forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie bo tobie to jeszcze nie potrzebne do życia ;) ....Ja w twoim wieku czytałam fajne książki, i zaliczałam obowiązkowe "lektury" ;) a nie na forum dla matek ....ehhhh

Gość Żywna
Mam 29 lat jakby to kogo interere i podobnie było u mnie jak u hubba bubba ;)

Gość Michałki białe
Nie jestem tu celowo, ten temat był w aktualnych:P nie obrażam się, jestem zła, że właśnie zaszufladkowaliście wszystkich nastolatków jako wkurzające bachory. Czytam aż za dużo, więc proszę o niewypominanie mi tego, że nie czytam akurat teraz i nie omijam tego forum szerokim łukiem. "A ja w twoim wieku'... :D pozwól, że zacytuję 'może powinnaś juz wnuki bawić bo naturę i podejście masz wiekowej pani i dosłownie jakbym swoje sąsiadki (panie 80 letnie wzwyż) słyszała "A za moich czasów to młodziez inna była , nie to co teraz , wtedy uczynni byli, i gdzi eto podobne żeby pannica tak ubrana chodziła ....swiat schodzi na psy'"

Gość doooo Michałki białe
No widzisz, tu takie starsze panie siedzą jak koleżanki i ja i żeby złagodzić twój młodzieńczy żal i poczucie zaszufladkowania powiem że nie, nikt nie wrzuca nastolatków do jednego wora więc możesz spać spokojnie , chodzi mi tylko o to że bije od ciebie małoletnimi naiwnymi hormonami i w trosce o twoje emocje radzę się nie wykłócać bo tu starsze bardziej doświadczone koleżanki siedzą a w pyskówce tu nie wygrasz :D

Gość to i ja dołączę do pań
które mówią że "ja w twoim wieku" i jako 22 letnia osoba jeszcze dość dobrze pamiętam swój nastoletni wiek w tym 16 tkę i faktycznie nie interesowały mnie tematy związane w rozmową starszych odemnie kobiet , matek itp i raczej spędzałam ten czas w młodzieżą na prywatce lub oglądałam jakiś film, albo gadałam przez telefon z koleżanką ... Obecnie myślę o potomstwie, tak zaraz po studiach i interesuje mnie doświadczenie innych matek ale ty michałki to weź sobie na luz ;)

Gość mariolawytrqux
"no juz nie przesadzajcie. Ja mam 30 lat i zaczelam sie malowac w szkole sredniej, podobnie jak wiekszosc moich kolezanek. Na wakacje sie jezdzilo albo na obozy albo do rodziny. Nikt sie nie szlajal po nocach i nie darl mordy. A teraz? Masakra" ja też mam 30 lat, ale uświadomię cie droga babciu, że po drodze odbyła się reforma szkolnictwa, powstały gimnazja i dzieci wczesniej sa rzucane na "głęboka wodę" i rozpoczynają życie nastolatka. i gdyby za twoich czasów było gimnazjum, to też bys się musiała do tego dostosować i nie nosiłabyś warkocza z kokardą i białych podkolanówek do 16 roku życia.. i "za moich czasów" małolaty szlajały sie po nocach i darły mordy, ale niektóre "babcie" maja amnezję..

Gość a ja to skwituję krótko
Zapomniał wół jak cielęciem był :P To jest prawo młodych, żyją chwilą i tyle. Kiedyś dorosną, założą rodziny i będą mieli inne spojrzenie na życie. Teraz niech żyją beztrosko i tyle. Jeszcze się zdążą napracować, martwić "co dalej" "jak żyć" itp. Mają wakacje niech się bawią.