Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roksi19

siedemnastoletnia przyszła mamusia

Polecane posty

lekarz mi dał małe szanse, że zajdę w ciążę za kilka lat.. stwierdził, że teraz to ostatni ratunek i jeśli się zdecyduję to w 50 % zajdę.. jestem już w 6 miesiącu.. strasznie się boję, ponieważ jestem jeszcze w liceum i nie wiem jak to pogodzę.. ale zawsze chciałam mieć dziecko! a w przyszłości.. kto wie.. pewnie zaadoptuje małego bobaska :)

Gość kjsdjds
ooo mi jak miałam 20 lat lekarz tez nie dawał szans na ciążę w przyszłosci, a jednak nie bylam wtedy gotowa na dziecko. Efekt jest taki ze w wieku 28 lat zaszłam w pierwszym cyklu, przeszłam ksiązkowo ciąże i urodzilam zdrowe dziecko. Potem ku mojemu zaskoczeniu majac 31 lat zaszłam w drugą ciążę i równiez donosiłam ją książkowo.. lekarze czasami sie myla

Gość 24324
Ja, będąc w twojej sytuacji, podjęłabym taką samą decyzję.

a byłaś tylko u jednego lekarza czy u kilku ? moja koleżanka też miała torbiele (niby) tak lekarz gadał, i że może mieć problemy z zajściem, a torbiela miala dużego, tak że ją na operację wysłał i nie wiadomo było czy jej jajnika nie usuną, a jak się pokroili to się okazało że to wcale nie torbiele :/

Gość kjsdjds
tez miałam torbiele...mam nawet usunięty jeden jajnik, co w ciązy nie przeszkodziło

Gość hytu
lekarze pieprzą jak zwykle

Gość takie tam duperele nic więcej
masz siedemnaście lat i rodzice bez konsultacji z innymi specjalistami pozwoli ci na ciążę????? nie wierzę.....:(

Gość 'aklsjd
taaaaa. jest jeszcze jeden temat tej samej autorki "kompleksy podczas seksu" :D:D:D:D

Gość 'aklsjd
się rok szkolny skonczył.. panna się nudzi ale zle sie przygotowała do prowokacji

Gość a nie masz czasami
torbieli na mózgu? :D

Gość Młoda zona ...88
Chyba na znachorów trafiłaś a nie lekarzy. Jak bez kompletnych badań hormonalnych można wystawić taką diagnoze. Samo usg nie wystarczy. A moze nie słyszeli o sgh albo laparskopii. Sama mam wielotorbielowatość jajników i wiem jaki są schematy diaognozowania i leczenia także dla mnie jest to marne prowo

Gość Młoda zona ...88
mialo być hsg:) Poza tym są kliniki leczenia bezpłodności-porzebna Ci tylko macica i jajniki. Nawet z torbielami:)

Gość aqwen
przeciez to prowokacja znudzonej gimnazjalistki