Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55555545

dziewczyny co to znaczy jak/gdy mijacie się sam na sam z jakimś

Polecane posty

Gość 55555545

facetem i gapicie sie w ziemię albo gdzieś w bok unikając specjalnie (widać to) kontaktu wzrokowego?

Gość fsgsfh
wstydzimy sie ;P

Gość 55555545
a wiecie że to widać jak tak unikacie wzroku? :classic_cool:

Gość fsgsfh
Czasem się tak patrzycie, że aż głupio się robi i wtedy lepiej uniknąć wzroku :P

Gość fsgsfh
Hmm... jest różnica jak idzie ktoś i się patrzy na mnie i wtedy często nawiązuje kontakt wzrokowy, czy się uśmiechnę jak ktoś wyda mi się ciekawy, ale czasem mam wrażenie, ze bezczelnie się wgapia, aż się głupio czuje i wtedy odwracam wzrok, nie wiem jak to tłumaczyć :P

Gość 55555545
to jak sie gapimy jak zboki to sie zawstydzacie, a co jak idzie jakiś przystojniak i zerka? :classic_cool:

Gość fsgsfh
to też zerkamy, łapiemy kontakt wzrokowy, usmiechamy sie ;) a gdy miniemy, odwracamy się i sprawdzamy czy on także :p

Gość 55555545
"a gdy miniemy, odwracamy się i sprawdzamy czy on także " to dość znane :classic_cool:

Gość takataaaaaa
serio to widać? Ja zawsze unikam tak wzroku, gdy mijam mojego nauczyciela wfu (bo jest zajebiście przystojny). Jak idę przed korytarz, a on idzie w moją stronę to gapię się tak przed siebie, żeby nie popatrzeć mu w oczy, bo bym się czerwona zrobiła. Pewnie się skapnął xD

Gość Paulinaa5476
ja jestem wstydliwa i gapie sie w ziemie jak mija mnie jakis przystojniak i sie na mnie patrzy, nie moglabym spojrzec na niego a co dopiero w oczy, spalilabym sie ze wstydu :/

Gość dezodorant z aloesem
A ja unikam wzroku bo mam dość tych pieprzonych zboczeńców :( Nienawidzę jak sie ktoś na mnie gapi a jak na złość jestem bardzo charakterystyczna... Nie wiem dlaczego faceci są tacy napaleni że każdą dziewczynę muszą świdrować wzrokiem. Powinny być jakieś grzywny za to :D