Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lalka wuwuwuwu

Czy moga byc to objawy ciazy

Polecane posty

Gość lalka wuwuwuwu

czesc dziewczyny niedawno od jakiegos czasu pobolewa mnie prawy jajnik dokladnie mam takie klucie w dole podbrzusza i troche sie dziwnie przez to czuje.nie wiem ale czy to moglaby byc ciaza?? zrobilam niedawno test ale byl negatywny to bylo kilka dni po stosunku teraz niedawno wydawalo mi sie ze mam dni plodne bo wszystko na to wskazywalo(trudno u mnie okreslic owulacje bo mam bardzo nieregularne okresy ) i kochalam sie wtedy w ten bol jajnika bez zabiezpieczenia i do konca.dzien po stosunku juz mnie nic nie bolalo.dopiero drugiego dnia znow to klucie jajnika.nie wiem nie mialam tak nigdy na serio czuje tej jajnik tak jakby mi mial wybuchnac ale pozatym dobrze sie czuje nic mnie nie kluje poza nim i od czasu do czasu kluje mnie takze lewy jajnik.mam dziwne uczucie w podbrzuszu.czy mogly by byc to objawy ciazy.stosunek odbyl sie w owulacje tak przynajmniej mi sie zdaje.ale czy to nie zawczesnie by byly jakies objawy juz 2 dnia po stosunku a trzeciego to jeszcze bardziej.pragne wspomniec ze niedawno mialam infekcje pochwy i jestem teraz na diflucan silny lek ale nigdy mnie nic nie bolalo po antybiotykach.badam sie tez systematycznie wiec wszystko jest ok ale lekaz nie wie ze kocham sie bez zabiezpieczen dlatego mi przepisal ten diflucan nic mu nie powiedzialam ze moze bede w ciazy.nie wiem sama juz.jakbym byla w ciazy no coz.ale mnie kluje jeszcze bardziej po tym antybiotyku.jesli to pierwsze dni ciazy to chyba nie powinnam brac.pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować