Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda444

Dlaczego Polacy to taki wredny narod?

Polecane posty

Gość sonda444

Byle stlamsic, byle ktos poczul sie gorzej niz oni. Za granica tez lepiej nie trzymac z Polakami.

Gość cham666
no nie wiem kurwa czemu tacy są ludzie ja taki nie jestem :(

Gość sonda444
To dlaczego masz taki nick:) ??

Gość sonda444
Zamiast bezinteresownie pomoc, albo dazyc swoja praca i zaangazowaniem do czegos, to lepiej zmieszac kogos z blotem.

Gość sonda444
Ten narod sie niedlugo skonczy, tak mysle, jesli nic sie nie zmieni. Polska goscinnosc i polska przyjacielskosc. Az dziw ze obcokrajowcy daja sie na to nabrac.

Gość cham666
"dazyc swoja praca i zaangazowaniem do czegos" no sorry owcojebco ale wkraczasz na podział społeczny szlachcic ci nigdy nie będzie zapierdalał jak robol

Gość sonda444
Ktos ma jeszcze takie odczucia?

Gość sonda444
Chodzi o rozne dziedziny zycia nie tylko te zwiazane z finansami.

Gość sonda444
A prowadzenie firmy to nie tak hop siup. Trzeba sie badrziej napracowac niz szeregowy robol.

Gość sonda444
Nie ma urlopow, nie ma wyznaczonych godzin pracy.

Gość cham666
ludzie dzielą się na dwa gatunki robole i pasożyty to jest odwieczne prawo natury rodzisz się robolem jesteś robolem rodzisz się pasozytem jesteś pasożytem i chuj

Gość kgkgkf
a mi dzisiaj jakas menda dla zlotowki w markecie zajebala wozek, poki mierzylam buty w sklepie

Gość sonda444
Najlepiej zwiazac sie z kims tutaj i wyjechac z tego cholernego kraju, w ktorym nawet ciezko sie oddycha. Wszedzie chamstwo i przepychanie sie lokciami i uwazanie na to, zeby ktos Cie nie zrobil w konia.

Gość sonda444
Chyba mowiac o pasozytach masz na mysli bezrobotnych, ktorym nei chce sie szukac pracy. Nie zgadzam sie z tym co piszesz. U kogo bedziesz pracowac jesli wszyscy beda robolami?

Gość sonda444
kgkgkf no widzisz...

Gość jiojio
sonda, no odpowiedz dlaczego jestes wredna, przeciez sama jestes polka, wiec powinnas iwedziec dlaczego jestes jaka jestes:D

Gość cham666
pasożyt to nie bezrobotny bezrobotny to menda społeczna innymi słowy upadły moralnie robol pasozyt to taki człowiek który ma i robić nie musi

Gość sonda444
Staram byc zawsze w porzadku wobec innych, dlatego uwazam, ze mam prawo do takich przemyslen. Za to coraz ciezej zaufac mi innym.

Gość cham666
może jesteś za łatwowierna i wszystkim ufasz w tedy się nie dziw że wszyscy cię dymają w dupsko

Gość sonda444
Ostattecznei moge sie z Toba zgodzic, ze pasozytem moze byc ten kto ma, nie musi robic, bo nakradl.

moze maja kompleksy jakies? albo po prostu ten typ tak ma, faktem jet ze mnostwo polaczkow to chamy i prostaki ze az wstyd sie przyznawac

Gość cham666
"wczoraj na meczu polaki gwizdali kiedy niemcy mieli pilke chamki " no chyba angedojczka z ciebie jak nie rozumiesz ów zachowania

Gość sonda444
Moi dziadkowie twierdza, ze w czasie okupacji lepsi byli Niemcy niz Polacy. Chodzi o takich zwyklych obywateli Niemeic, a nie zolniezy,

Gość lemano
smieszy mnie to, ze wydaje sie wam, ze za granica wszyscy sa dla siebie mili, cudowni, po prostu cud miod i ultramaryna. Gwarantuje wam, ze jak wyjedzie za granice do pracy, a nie jako turysci, to okaze sie, ze ludzie sa wszedzie tacy sami.

Gość sonda444
zgaga ciesze sie ze tez tak myslisz.

Gość cham666
"nie musi robic, bo nakradl." i właśnie zachowujesz się tak jak napisałaś sondo w temacie nie nakradł tylko wydymał tych co się dali wydymać czyli roboli prawo dżungli

nie mieszkam w Polsce ale tu przyjezdza duzo Polakow i w zdecydowanej wiekszosci przypadkow wstyd mi za nich... zachowuja sie jak bydlo wypuszczone z obory...

Gość sonda444
Wlasnie nei sa tacy sami, mam znajomych ktorzy tam pracuja i twierdza, ze z Polactwem nei chca miec zadnej stycznosci bo to oszusci i patrza tylko jak wydymac za przeproszeniem swojego rodaka. Miejscowi bardziej Ci pomoga niz krajanie.