Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakasewszystko

Slub dla pieniedzy! Nie moge uprawiac seksu ze swoja zona - panna z dziecmi

Polecane posty

Gość zakasewszystko

Biore slub z panna z dziecmi dla pieniedzy. Oto warunki Warunki jakie musze spelnic. - Nie moge z nia uprawiac seksu - Musze zastapic ojca jej blizniakom (chociaz one maja w pewnym sensie ojca ktory trafil do wiezienia dzieki rodzinie mojej przyszlej zony). Skorzystam na tym ze dostane prace w jakiejs firmie na kierowniczym stanowisku, jej ojciec mi postawil ultimatum i powiedzial co wzamian za to moge miec. Dziewczyna ma 27 lat i zgodzila sie na to. W dodatku bede musial jej pilnowac by z nikim nie spała. Dzięki temu się czegoś dorobię

Gość za pieniądze
ksiądz się modli. za pieniądze śluby daje, za pieniądze doopy daje :O :classic_cool:

Gość dessig
meska dziwka

Gość Jesteś głupi
I spie.....sz sobie życie. Będziesz żył z kobieta z która cię nic nie łączy, będziesz opiekował się dziećmi obcymi no i będziesz musiał udawać że żyjesz w kochającej rodzinie. Z inna też się nie zwiążesz bo jak by się dowiedział teść to już po robocie no i jaki przykład dla dzieci? Chcesz tego? Aż tak zależy ci na tej pracy? Pieniądze nie są tego warte a ty będziesz kiedyś żałować tej decyzji

Gość zakasewszystko
Z innymi kobietami bede mogl sie spotykac. Dla niego jest wazne tylko bym nie dotykal i nie robil tych rzeczy z jego corka, zalezy mu na tym zeby ona zyla w celibacie.

Gość zakasewszystko
Bym zapomniał, jej ojciec jeszcze zaproponował żebym mu codziennie loda robił:) Zgodziłem się bo lubię targać z połykiem :O Natomiast żona będzie mnie ładowała analnie, wiem wiem moja doopa będzie miała ostro ale klient płaci, pan wymaga :classic_cool:

Gość zakasewszystko
Teść podkreślił, że klauzula do kontraktu obejmuje jeszcze stawianie kloca na mojej klacie :O

Gość mokry worek
drogi zakasewszystko na twoje problemy zaproponuje ci abys codziennie wcieral w klate cieply stolec i dodatkowo wypijal szklaneczke swiezego moczu skraszona spermoliza

Gość zakasewszystko
Zacna uwaga, czytałem gdzieś, że świeży stolec dobrze robi na samopoczucie, tylko się zastanawiam czy nie poprosić od raz do buzi :) Teść powiedział, że mogę wybrać taką opcję :) Powiedział też, że przed stawianiem kloca będzie wypijał litr nieświeżego mleka z ogórkami :) :classic_cool:

Gość mokry worek
no mistrz poplakalem sie ze smiechu

Gość KalifaskiMen
Liż kakaowe oko trzymaj kredens.