Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedobra żona

Czerpię satysfakcję ze sprowadzania kochanka do domu jak męża nie ma.

Polecane posty

Gość kasaa
wcde

Gość kasaa
do zdradzam i jestem szczęsliwa,każdy w życiu robi to co daje mu szczęscie jedni stawiają na uczucia i sex z ukochaną osobą jest najfajniejszy inni wolą sypiać z kim popadnie i dla nich to jest korzystaniem z życia...dla mnie dosyc płytkie,ale najważniesze zeby nikogo nie krzywdzić a ty jak zdradzasz krzywdzisz,a wiara to indywidualna sprawa ja wierzę w Boga ty nie musisz ale nie narzucaj nikomu swojego zdania

Gość nieensaa
Zdradzam i jestem szczęśliwa. Nie wierze w boga,nie jestem wierna,ale na szczescie taką idiotką jak ty nie jestem.Puknij się łeb idiotko. Gdybyś byął singielką i romansowała z tabunem męzczyzn to było by OK.A,i meżczyźni byli by singlami,bo osoba wolna mająca romans z osobą związaną z kimś tez funta kłaków nie jesty warta. NIe moralizuje,bo sama nie jestem w porządku. Musiałaś zostać bardzo skrzywdzona przez swojego partnera ,że zdradzając go czujesz taka radość i w taki sposób podchodzisz do zdrady. Tylko dlaczego z nim jestes jak on cie tak skrzywdził i krzywdzi.bo nie wierze abyś miała takie podejscie do zycia zyjąc z kims,kto jest dobry dla ciebie. Jezeli jest dobry,to jesteś bardzo złą osobą.

Gość szalala1
Do młoda porządnicka: bo właśnie nie maiłąm z nim żadnej wolnośći, poza tym tamten koleś strasznie mnie podrywał długo próbował i w końcu mu się udał, ja bym sama nigdy tego zaczęła, on mnie na prawdę uwiódł. Dalej jestem z chłopakiem, a łóżko to nie najważniejsza sprawa w życiu już mu nigdy tak nie zrobię, strasznie żałuję.

Gość szalala1
do zdradzam i jestem szczesliwa : no właśnei raz się żyje.... nie zmarnuj swojego na takie cos, Ty rowniez mozesz zalowac, na starosc, a nie usmiechac sie:/

Gość hahahhaa
suka!zginiesz,i,życze ci tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po h.uj to rbisz..zastanów sie!:)...........

Gość hahahhaa
to rozwód !skoro lubisz sie ru..ać!!!!!!biedny mąż...po co wychodziułas za niego.....??????????

Gość hahahhaa
niby faceci są zli...a,jeden dzień mi starczył na kafe=kobiety niektóre sa suki!!!!!!!!!!!!!! pisze jako kobieta!

Gość kasaa
hahahhaa niestety popieram....to straszne i smutne jak płytcy są ludzie,zero uczuc, szacunku tylko pierdolenie im w głowie jak zwierzęta:(MAm nieraz wrażenie że jestem z innej planety,niepasuje do dziesiejszego świata

Gość kasaa
miłość jest wieczna,nawet jak jesteś stara to możesz ją mieć a co ci daje takie puszczanie się z kimkolwiek?Nawet wnukom się nie pochwalisz bo nie ma czym...

Gość kerawa
ja tam lubię z dwoma na raz - super jazda czuję się taka dopieszczona i zadbana :) mąż mi nie da nawet drobnej części tego - woli męczyć ptaka przed kompem

Gość gość
k***a ktora sięga do rozporka męża obcej kobiety

Gość gość
Czym wy sie k***y chwalicie?Jestescie gorsze od szmat do podlogi.

Gość Emily8
Każdy z nas każda kobieta jest inna ma inne potrzeby tak intelektualne jak seksualne sama budowa ciała waga wielkość kolor zapach ma wielkie znaczenie dlatego dziś nie staram sie nikogo krytykować staram sie zrozumieć ,kiedyś te wiedzę mieli tylko nieliczni , dziś w dobie internetu mamy możliwość poznać wiele modeli praktyk , Japonia o czym wiemy tylko przez właśnie internet matki bardzo często uprawiają sex z synem o tym wie ojciec ,by podnieść jego ochotę do nauki za dobre stopnie , to nie jest żart nie mówi sie głośno ale to zjawisko jest bardzo powszechne ,zreszta wiemy jest wiele kobiet które sypiają z synem jest tez odwrotnie ojciec z córka ,wybucha skandal jak zachodzi w ciąże bo tatuś dureń z patologi sie nachlał zapomniał zabezpieczyć córkę . Ta liczba nie ujawnionych igraszek jest bardzo duża ,sex miedzy rodzeństwem to nie jest tylko fantazja ,zdarza sie tez nie należy do rzadkości i znowu jeżeli nie ma ciąży nie występuje w żadnej statystyce . Dziś wiemy dlaczego nie powinny siecrodzic dzieci w takich związkach sam sex jest ok . Moim skromnym zdaniem jeżeli drugiej osobie nie robimy krzywdy to nikt nie ma prawa nam mowić z kim sypiamy .

Gość Niccoludzkie
Wszystkie znacie Martynę Wociechowska podróżniczka / ostatni w tv poruszyła bardzo mało znany model małżeństwa / Nepal Indie Chiny regionalnie - otóż kobieta wychodząc za jednego z braci automatycznie ma wszystkich jego braci jako mężów - pierwszy ma najwiecej praw ale sex odbywa sie następująco który przyjdzie wieczorem do jej pokoju ten zostaje dzieci zawsze sa męża 1 i wspólne wszyscy pracują na rodzine ,kobieta powiedział Martynie ze jest szczęśliwa ma wszystko co jej do życia potrzeba bardo dbają wszyscy o nią / co ciekawe Saną Martyną powiedziała czasem zazdroszcz jej wiec my nie jesteśmy monogamiczni

Gość kotka101
Inna historia kraje arabskie umiera maź przypejnuhe obowiązki brat bo to jest normalne w tej kulturze . Eskimosi kiedyś gdy zabłąkał sie traper w osiedlu Eskimosów dostawał na noc jedna kobietę tylko w celu jej zapłodnienia tak utrzymywali dopływ swierzych genów w swojej społeczności .wiec kobiety sa bardzo mądre działają bardzo skrycie trudniej jest wykryć skok w bok kobiety

Gość gość
Twoj maz tez cie.zdradza gdy wychodzi z domu. Fajny macie zwiazek

Gość Liliiane
Istotnie pewnie masz racje . Pożyjesz lat kiła twój związek ostygnie zmienisz zdanie w tym temacie . Lub inna wersja zostaniesz zamknięta w sobie gorzka z depresja ,sex nas nakręca do wielu rzeczy ,pierwsze dbanie o siebie ,musimy być atrakcyjne inaczej pies z kulawa noga nie popatrzy na ciebie ,kiedy jesteśmy dlugo w związku wszystko zaczyna być rutyna ,widzę tu piszą nawiedzone świate które miały tylko jednego partnera seksualnego ,wiemy doskonale to jest dziś ułamek procentu populacji . Klos naüisal tu o Japini Inna o Programie tv Martyny w Nepalu te Kobiety Kochaja każda z nich sie wypowiadała każdego partnera kocham bardzo jednego jako syna innego jako męża ,moich 3 mężczyzn bardzo pomino ze sa braćmi każdy jest inn jestem z nimi szczęśliwa wiec nie oceniaj skoro w twojej głowie jest tak mało miejsca by zrozumieć inne zachwiania inne kultury , czy wiesz ze kiedyś były związki w rozinnie by utrzymać pozycje władze i majątki ? Dotarło ze papież kiedyś miał zonę dzieci i chartem kurtyzan ? Ty pewnie nie przeczytałaś żadnej książki skoro piszesz takie bzdury ,ja nie jestem własnością mojego męża ani on moją ,jesteśmy razem do czasu kiedy pozwala mnie realizować moje życie obok jego , dbam o niego dom dzieci ale tez chce czerpać przyjemność bycia z innym który zwróci na mnie uwagę lub który mnie zainteresuje . Po takiej randkę czuje ze żyje ze jestem potrzeba ze mogę dać innym tez rozkosz i sama ja brać .nie krzywdzę nikogo czy Japonka krzywdzi męża ? Syna ? Czy ta kobieta która żyje w nepalu pali w piecu gotuje obiad wychowuje dzieci ma związek z 3 braćmi krzywdzi ich ? Ale w nepalu nie ona to wymyśliła tam jest taka tradycja ,jak u nas udawanie monogamii w Japoni jest taka tradycja ze matki sypiają z synami do czasu kiedy ma dziewczynę Ale ty jesteś zaściankowa by to zrozumieć / mogę sobie tylko wyobrazic ze 12 latek ma erekcje dopinguje ojca by zajmował sie żona japonki sa zadbane szczupłe ćwiczą maja dla kogo syn je musi widzieć atrakcyjnie , nikt z tego powodu nie oskarża je o pedofilie dlaczego ? Bo Japonia sobie nie pozwoliła lewakom dyktować standardów