Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why why why?????

Dlaczego mamy jesteście takimi wrednymi małpami?

Polecane posty

Gość why why why?????

Dlaczego tak wiele mam tutaj jest tak jadowitych,utopiłyby innych w łyżce wody. Oczywiście nie wszystkie,ale większość tak postępuje jak ktoś ma inne zdanie?

Gość anonimowość neta
...ot co...

Gość Pillot Pirx
czepiasz się mam a nie zauważasz, że ten problem dotyczy obu płci? ile razy panom wymyka się całkowicie nieświadomie i przez przypadek jad i cheć utopienia kogos w łyżce wody za fakt istnienia?

Gość dsja
To dotyczy większości ludzi. Tutaj są sobą bo w realu bali by się powiedzieć "puknij się w łeb" do obcego a tutaj są naturalni czyli ludzie to śmieci, którzy są uczeni zachowywać się kulturalnie. Niewielka jest garstka na prawe wartościowych ludzi.

Gość why why why?????
Ale mi chodzi o zachowanie tutaj na forum,faceci to raczej sporadycznie tu się pojawiają.

Gość ta jedna wredna
lubimy kogos poprawiac. komus zwrocic uwage. bo baby tak maja ze sie lubia klocic. bo jak niektóre dziewczyny zakladaja durne tematy to az sie same prosza zeby im pojechac :P

Ja osobiscie wyglaszam swoje zdanie, i opisuje co zrobilam lub co bym zrobila jesli bylam w podobnej sytuacji co autor opisuje.Nie zabawian sie w krytykowanie czy dopierdalanie Wierze rownez w ludzi suksecu,lub gdy czują sie spelnieni w przeciwienstwie do innych zawistnych mam, co odrazu rzucają sie komus do gardla jak wyczytają gdy jakas osoba nie użala sie nad sobą lub nie ma źle,albo czyms sie pochwali, wtedy jest atak

Gość sama jestem
bo poprawiaja sobie w ten sposob samopoczucie.