Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letzteTag

Tak dobrze zdałam maturę!!!

Polecane posty

Gość letzteTag

Ja, taki tłuk z matmy a zawsze dobra z polskiego, napisałam mat lepiej od polskiego bo z mat miałam 76 % a z pl 73 % Kogos mogą smieszyc te wyniki zwlaszcza matma, bo u mnie w klasie ludzie po 80 i 90 % mieli ale ja jestem z siebie dumna bo jako matematyczny głąb ciezko pracowalam caly rok (nie korepetycje ale sama robilam mnostwo dodatkowych zbiorow zadan) i oto mam efekty :D Musialam się pochwalic wybaczcie :D

matematyk to inaczej logika i prawda jest taka że tylko ok 2% społeczeństwa jej nie rozumie

Gość efwefe
Pójdziesz na studia i jak będziesz miała matematykę, to zobaczysz co to jest PRAWDZIWA MATEMATYKA, a nie takie licealne zabawy :D

Gość Pillot Pirx
gratulacje :) 🌻 podstawowy czy rozszerzony?

Gość letzteTag
efwefe - wiem, już niejeden znajomy mnie nastraszył, tylko, że niekoniecznie dostanę się na studia związane z tym przedmiotem bo zawaliłam troszkę rozszerzoną geografię, a rozszerzony niemiecki napisałam na 70 % i albo pojde na germanistykę albo będę w przyszlym roku poprawiac geo

Gość letzteTag
Pillot Pirx - mat podstawa, na rozszerzenie się nie porywałam :) polski tez podstawa, zawsze miałam dobre oceny ale bardzo nie lubie tego przedmiotu