Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba dziś nie zasnę!!! :(

Mąż mnie tak STRASZNIE skompromitował! :(

Polecane posty

Byliśmy dzisiaj oglądać mieszkanie. Bardzo spodobały mi się zdjęcia, umówiliśmy się. Właścicielami było młode małżeństwo, przyjechali pięknym samochodem, ona prześliczna blondynka, chudziutka, zadbana, on przystojny. Przeszliśmy na ty, oglądamy mieszkanie, Weszliśmy do sypialni a tam rura do tańczenia przykręcona do podłogi... Ona spojrzała na niego znacząco, On: oj, zapomniałem to odmontować, przepraszam jestem strażakiem i sobie na niej ćwiczę. A mój mąż ej to jest zajebiste, węź mi to sprzedaj. Dziewczyna roześmiała się, on zmierzył mnie z góry do dołu... Mam nadwagę, został mi brzuch po dziecku. Poczułam się upokorzona. Nie wynajmujemy tego mieszkania. Nie odzywam się do niego ;(

Gość bezwymyslonegoniku90
to weź się za odchudzanie a nie obraza na męża! haha dowcipniś z niego!

Gość IIIIIIIIIIIo
i co ze masz nadwage i brzuch widocznie twojemu facetowi to nie przeszkadza skoro sie tak na tę rurę napalił chyba ze sam chce na niej tanczyc dla ciebie :D

wogóle zdziwiła mnie rura, pierwszy raz z czymś takim się spotkałam a oni do tego na luzie podeszli jeszcze on się śmiał, że jest strażakiem.... i tak mnie zmierzył strasznie wzrokiem :/:(

Gość Wiśnia59
Powiedz mężowi że nie jesteś małpą i nie będziesz skakać po drążku :p

Gość IIIIIIIIIIIo
Kobieto wyluzuj idź lepiej ucałuj męża że cie kocha i chce cie widziec na takiej rurze podobasz mu sie nadal mimo nadwagi i brzuszka, ja tak rozumiem jego reakcje a to ze cie zmierzyl nie znaczy ze ocenil negatywnie ,tego nie wiesz

widziałam jak na mnie spojrzał a ona roześmiała się w głos ;(

Gość ghrrrhhrr
niepotrzebnie masz pretensje do swojego męża. To, że oni na ciebie tak spojrzeli to nie jego wina. Zapomnij o tym i tyle

Gość IIIIIIIIIIIo
i myslisz ze sie smiali z ciebie? a moze z siebie z jego dowcipu ze jest strazakiem moze poczuli sie zmieszani ze tam jest ta rura i tak odreagowali bo im sie glupio zrobilo nie mysl ze od razu z ciebie ile wazysz i ile masz wzrostu?

gdyby nie poruszał tego tematu... tamten facet- igor to pewnie już wyobraził jak tańczę na tym. Muszę narazie jeść bo karmię piersią ale wkrótce zaczynam się odchudzać ;(

Gość IIIIIIIIIIIo
oj daj spokoj karmisz piersia hormony ci buzuja wg mnie ich przekaz byl inny a ty odebralas to inaczej bo przez ciaze porod i opieka nad dzieckiem czujesz sie nieaktrakcyjna co nie znaczy ze taka jeses bo mozesz byc sliczna najwazniejsze ze maz chce cie ogladac na tej rurze tzn ze nadal go pociagasz i to jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość najgorszy kierowca świata
to jaki był niby ich przekaz?

Gość IIIIIIIIIIIo
wg mnie poczuli sie zazenowani sytuacja o tym swiadczy proba wybrniecia "jestem strazakiem" i śmiech z wlasnej sytuacji a nie za autorki

nie wiem może przesadzam... od razu czułam się źle w ich towarzystwie, czułam że jesteśmy gorsi od nich ;( a mój mąż jeszcze palił z tym chłoakiem... igorem. Napisali smsa czy się zdecydowaliśmy. Hormony mi buzują po ciąży i nie mogę sobie znelźć miejsca ale kobiety wiedzą o co chodzi - ten przeszywający wzrok faceta kiedy mierzy was od góry do dołu. Pewnie wyobrażał mnie sobie na tej rurze jak nieudolnie tańczę...

Gość krysiaaaaaa
ja kiedyś zaprosiłam znajomych a na środku salonu leżały prezerwatywy :D nie pomyślałam :p

Gość a co mi tam-napiszę
hahahaha -przeczytałam ten pierwszy post mężowi i oboje się usmialiśmy.Ty jakas jebnięta jesteś autorko-sorki za słowanictwo ale tak myslimy oboje.Ja też mam nadwagę ale dla mnie i męza nie jest to problem,seks lubimy oboje.I ,,dziwne akcje,,w sypialni to u nas norma.No ale może my mamy wiekszy staż małżeński i większe poczucie humoru i dystans do siebie.

Gość yftfdrs
Ja bym uznała to za komplement. Chce Ciebie na niej widzieć. Facet rozmarzył się, że żona na rurze mu będzie tańczyć, a Ty się obraziłaś, bo masz nadwagę??? On zaczął fantazjować. I nie o innej tylko o Tobie. Źle zrozumiałaś na moje ;)