Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robak123

Pora poznać jakąś kobietę

Polecane posty

Prawie 26 lat na karku a ja w życiu nie miałem jeszcze panny. Dlaczego dopiero teraz? Jak się nad tym zastanawiam, to tak naprawdę nie zwracałem na te sprawy uwagi. Dopiero od jakiś 3 miesięcy zacząłem wodzić wzrokiem za kobietami i trochę mnie ciśnie. Plan mam trochę utrudniony z tego względu, że jestem trochę chujowy, ale łatwo się nie poddam. Jak to powiada nasz najlepszy zawodnik sceny MMA Mariusz Petąg-Pudzianowski- tanio skóry nie sprzedam.

Gość stary zgred
pora nie szukać panienki a iść do psychologa albo jeszcze lepiej seksuologa, by powiedział co z tobą jest nie tak, że przez tyle lat nie interesowały cię panienki. Może interesowałeś się chłopcami?

Chłopcami to nie, bardziej mnie pchało w stronę zwierząt:D. Do psychologa mogę iść tylko po co? Żeby mi powiedział tak jak ty, że jestem nienormalny albo dał już sobie z tym spokój.

Gość swieza truskaweczka
normalny czy nie normalny wazne ze teraz cie juz interesuja wiec wyruszaj na łowy..:D

Gość zielona herbata guarana
A nie zdrowiej, łatwiej i uczciwiej byłoby kupić sobie ładną, zdrową kozę? :classic_cool:

No na pewno łatwiej, ale te czasy mam za sobą i już mnie to nie rajcuje:D. Poza tym brzydzę się niewolnictwem.