Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdkjkshjstendksoisgfdte

zastanawia mnie , dlaczego człowiek nie chce

Polecane posty

spełnić jednej prośby , żeby otworzyć sobie drogę do osoby , na której widzę , że mu zależy? Nie rozumiem tego ...............

a może jednak nie zależy ,tylko lubi gadać ?

Gość III konklawe w piekle
o czym Ty marudzisz?

o tym ,że ktoś woli stać w miejscu , niż ruszyć z miejsca ,bo jest tak bardzo zawzięty ?

fakt , można porozmawiać na poziomie

Gość III konklawe w piekle
A jak brzmi ta prośba?

koleś sie o mnie stara, powiedziałam mu,ze jak wezmie drugi etat i bedzie zarabiac już te 3 tys brutto to pogadamy o powaznym zwiazku a on strzelil focha jak baba...tak mu niby na mnie zalezy

jestem kurrwą :classic_cool:

Gość kjkuasygsyd
Dlaczego? Bo każdy człowiek jest inny. Trzeba z nim rozmawiać, aby osądzać. Nie spekulować, obgadywać, analizować publicznie....i respektować cudze granice. Przede wszystkim słuchać co dana osoba ma do powiedzenia, a jeśli się nie rozumie to pytać do skutku. Nie bawić sie w don Juana,, ale subtelnie podejść do sprawy. Miłość miedzy kobieta i mężczyzną wcale nie jest bezinteresowna. Każdy ma jakieś doświadczenia, oczekiwania względem drugiej osoby. Gdy te oczekiwania się rozmijają...jest klops, gdy druga osoba próbuje wywierać naciski na drugą...jest klops. Inna sprawa, że różni ludzie mają różne podejście do początków znajomości i rożną wrażliwość. Jedni wolą wszystko szybko, a inni chcą się najpierw zaprzyjaźnić. Jedni są bardziej ostrożni poprzez swoje doświadczenia, inni wolą chwytać byka za rogi. Jedni zdobywają szturmem, innym to nie pasuje. Trzeba mieć wyczucie okoliczności (praca) żeby nie zrazić drugiej osoby. Jeszcze jedna rzecz, ze niektórzy ludzie maja większą potrzebę prywatności swoich uczuć, a innych to w ogóle nie interesuje i zachowują się jak słoń w składzie porcelany, bo (jak to się mówi) prawdziwa miłość nie zważa na przeszkody. A potem są tego konsekwencje takie jakie są....Życie pisze dziwne scenariusze... Trochę to bez składu i ładu, ale to takie trochę moje osobiste rozważania.

Gość vjfdkdhgj
bo jest leniem?

Gość eweowrioerdf[peorperoew
jak mozna byc leniem ,jak tyle dał innym ? jak smiesz tak pisać !!!!!!!!!!!

Gość ciekawska manika
tyle dał innym.. ale tej 1 prośby nie spełnił.. to oto chodzi.