Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf?????

zwariuje !! TeSTY ciazowe - pomocy !

Polecane posty

Gość wtf?????

hej dziewczyny robie juz 4 test ciazowy co mniej wiecej 2 dni i ciagle jest druga kreska bardzooo slabo widoczna - trzeba wytężyc wzrok by zobaczyc ale jest i widze ja i ja i moj maz. Juz sama nie wiem co mam o tym myslec :/ czy ktoras z was tak miala???? Czy ja cos robie nie tak czy te testy sa wadliwe??? Przeciez nie powinno tam byc kompletnie nic

Gość 4r2323
to kup test innej firmy

Gość wtf?????
z 4 testow : 2 jednej firmy i 2 kolejne innych czyli juz w sumie 3 firmy

Gość gfffffffffff
moim zdaniem jak bardzo słabo widoczna, to nie jestes w ciąży tam zawsze ta druga jest tak minimalnie widoczna a chcialabys byc w ciąży?

Gość wtf?????
nie chciałabym -zdecydowanie :)

Gość gfffffffffff
A ile się okres spóżnia?

Gość wtf?????
zamiast okresu mialam 2 dniowe plamienie na brazowo ( zawsze okresy moja trwaja 7 dni i sa obfite )i po tych plamieniach jestem juz ponad tydzien - troche dziwna sytuacja :/ w pierwszej ciazy mialam tak samo le testy juz danwo mialam pozytywne .

Gość gfffffffffff
To idź na test beta do najbliższego laboratorium, on da 100% pewności

a ile Ty masz lat autorko?Bo dla mnie to jednak jesteś w ciąży, mówisz, że masz męża, a wydaje mi się, że ledwo ukończyłaś gimnazjum, 4 testy z czego na wszystkich pojawiła się lekko czerwona druga kreska, ja tak miałam, zrobilam test, lekko widoczna wyszła i dopiero po 20 min, także pomyśl nad tym, dziś mam 4 miesięcznego syna:)

Gość wtf?????
na te testy dopiero od poniedzialku muge najwczesniej sie wybrac. Poza tym myslalam ze testy mi dadza 100% jasna sytuacja czyli : TAK albo NIE. Pierwszy raz widze cos takiego jak tutaj i to tyle dni..

Gość gfffffffffff
A jakie Twoim zdaniem jest prawdopodobieństwo? Stosowaliście antykoncepcję?

Gość wtf?????
mtos- pytaniem na pytanie sie w prawdzie nie odpowiwada ale co Cie interesuje moj wiek ? I te stwierdzenia : wydaje mi sie ze ukonczylas dopiero gimnazjum ? Nie zalozylam tematu po to by ktos tu ocenial na podstawie moich wypowiedzi ile mam lat . Jak dla mnie to mozesz uwazac ze ukonczylam dopiero podstawowke- mnie to nie interesuje i tez na niestosowne pytania nie mam zamiaru odpowiadac. w kazdym badz razie dzieki za chociaz czesciowo udzielona odpowiedz na TEMAT.

Gość wtf?????
problem w tym ze stosowalismy przez caly miesiac - ale przed okresem 2-3 dni juz nie ( poniewaz mialam objawy typowo na zblizajacy sie okres:bole brzucha nabrzmiale piersi itp). tak robilismy przez ponad 5 lat przed okresem i nigdy ale to nigdy nie mielismy wpadki a teraz jakas niejasna jest ta sytuacja.

Gość dziwne to troszke ..
niby druga kreska, niezależnie od natężenia to ciąża- tymbardziej, że jak piszesz , różne to były testy. Po 4 dniach już powinna być mocniejsza... ja mialam tak, ze okres spoźniał mi sie 5 dni ( z tym, że wiedzialam, ze owulacja się przesuneła wlasnie o te piec dni ) kreska byla blada, ale byla. Potem na drugi dzien byla jeszcze bledsza i po kolejnych dwoch dniach znow zrobilam i wciaz byla blada. Oczywiscie panika, że to moze byc pozamaciczna wiec do lekarza i na bete. Mowisz, ze okres mialas ale skapy - w sumie moglo to byc zagniezdzenie ... no i po tygodniu od zagniezdzenia te testy moga slabe wyjsc przeciez. Dlatego moja rada , tak jak ktos wczesniej powiedzial - sprawdz przyrost bety. Troche kosztuje, ale bedziesz wiedziala co sie dzieje.

Gość dziwne to troszke ..
jesli masz tak jak ja tendencje do wydluzania cyklu, to ja bym nieryzykowala, tak na zywiol :) w poprzednia ciaze zaszlam ... 2 dni przed okresem :)

Gość wtf?????
W poniedziałek jade wykonać ten test wlasnie poniewaz nie moge w nieskończonosc wykonywac tych testow i trzymac sie w niepewnosci . Widze ze mialas podobnie jak ja - i to po spodziewanym terminie wystawpienia miesiaczki. Ciekawe wiec czy te testy sa faktycznie tak skuteczne jak to sie opisuje (99%) skutecznosci. Ktos by sobie pomyslal : aha nie ma drugiej kreski tylko cos tam lekko widac czyli nie jestem w ciazy ( tym bardziej po wykananiu takich kilku) . Faktycznie nie ma co i tylko ta bete robic trzeba. ja mam bardzo regularne miesiaczki ( 28 dniowe cykle) i zawsze te 2-3 dni przed okresem bolaly mnie piersi, brzuch - teraz bylo tak samo. nie wiem jakim cudem wiec moglabym zajsc w ciaze ale oczywiscie jakies tam ryzyko bralam i biore z mezem pod uwage .