Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja dfs45546

Znajomi i za dużo powiedzianych słów

Polecane posty

Znajomi mówili dużo niemiłych rzeczy na brata mojego faceta (na którego byłam bardzo zła tego dnia).. Były to rzeczy typu "że się puszcza".. Ja też swoje 5 groszy w to później wrzuciłam... opowiedziałam coś czego nie powinnam a oni to nagrali bez mojej wiedzy.. Teraz nie wiem co zrobić bo to oni tak naprawdę mówili ma niego dużo dużo więcej ale maja to nagranie ;/ nie chce stracić chłopaka bo się bardzo kochamy.. boję się co ja mam z tym zrobić? dodam, że ostatnio odkryłam, że koleżance podoba się mój chłopak :(

Gość ksjdgk
z kim ty sie zadajesz? ;/

Gość śledź w czekoladzie
fajne towarzystwo ... masz jeszcze jakiś ciekawych znajomych z zestawem mały michnik na podorędziu?

Gość gszsf
ALICJA LAT 16??? :D

Gość gszsf
A tak poważnie. Uprzedź swojego chłopaka, że miała miejsce taka sytuacja, że oni powiedzieli to, a Ty wtrąciłaś tamto, i że podobno nagrali...Nie daj się szantażować.

Gość właśnie chcialam napisac
ja pierdziu! NO ok, rozumiem - nerwy Cie poniosly, też niezawsze potrafie jest utrzymac w ryzach. To ludzka, choc niezbyt dobra cecha. No ale CI twoi znajomi, to pojechali po bandzie ... skad wiesz ze nagrywali ?? szantazuja CIe ?? wspolczuje sytuacji, bo jak bracia sie dowiedza to ... ojej, nie bedziesz wiedziec gdzie uciekac :/ Zastanwo sie nad zmiana znajomych. Ty zachowalas sie paskudnie, ale oni to już masakra

Zmiana znajomych to oczywiste tylko na chłopaku mi chol**nie zależy :( nie nie szantażują mnie ale wiem że wykorzystają to nagranie podczas rozmowy w której mamy sobie wszyscy wszystko wyjaśnić