Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się logować!@@@

Pomocy co to moze być?

Polecane posty

Moje 9 tygodniowe dziecko zaczeło się dziwnie zachowywać. Wystawia język (tylko wtedy jak jest aktywne, podczas snu nie), wkłada rączki do buzi, ślini się. Sprawdzałam w buzi nie ma żadnych pleśniawek. Poza tym jak jest głodny, często nie chce piersi (nie chwyta tylko oblizuje) jak dam butelkę to je. Nie wiem co to może być. Wizytę u pediatry mamy dopiero w piątek, neurologa dopiero 11. Pomóżcie.

Gość toootooo
mi sie wydaje ze wszstko jest ok, dziecko rozkminilo ze ma jezyk i zaczyna sie nim bawic. a co do piersi-moze czesto karmilas z butelki i wybralo butelke.?

ja karmiłam w sposób mieszany i też córka w pewnym momencie nie chciała już piersi - zaczęłam odciągać ;) Co do języka - myślę, że to nic niepokojącego ;)

wkładanie rączek do buzi i ślinienie się to normalne zachowanie. Może dzieciątko zaczynają swędzieć dziąsełka - podobno bardzo szybko się to zaczyna, dużo wcześniej zanim pojawi się jakikolwiek ząbek

dziecko w tym wieku po prostu w ten sposób poznaje świat, biorąc wszystko do buzi normalny etap rozwoju, żadne tam zęby

Dzięki dziewczyny. A z piersia faktycznie chyba sam się odstawia, bo z butli jadł często.

Tylko ten jezyk nie daje mi spokoju. Ale cóż. Może faktycznie dzieciaki mają taki okres.