Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wa ćpanna z mokrą głową

kobieta która ciągle myśli o seksie

Polecane posty

Gość zeeenek
Logiczny wniosek.

to jezeli ktos kocha sie tylko ze swoim partnerem to znaczy ze jest oziębły? olaboga :D

Gość dla dziwkarzy tak
Schmatyczny, ale pls nie zmieniaj swoich schemato:p

Gość dla dziwkarzy tak
wlasnie, z jednym parterem niemal co chwile;) coz zenek moze o tym wiedziec:D niech dalej pozostanie w swojej blogiej nieswiadomosci;)

Gość zeeenek
Schmatyczny, ale pls nie zmieniaj swoich schemato Nie mam takiego zamiaru

Gość zeeenek
to jezeli ktos kocha sie tylko ze swoim partnerem to znaczy ze jest oziębły? Temat jest o czym innym

Gość zeeenek
Seks tylko z jedna kobieta to nuda

Gość dla dziwkarzy tak
dla nudziarzy, osob myslacych schmtycznie i ludzi bez fantazji i innych pasji, na pewno;)

temat jest o niezaspokojonej kobiecie a nie kobiecie rozspustnej, to że ty to utożsamiasz to twój problem

Gość zeeenek
LOL kolejna wymowka paszteta;)

"To wspolczuje " - komu ? "Sama ocenialas ogolnie wszystkich facetow. A to, ze trzeba sie dobierac takze pod katem seksu to prawda." Nie , ja tylko staram się zwrócić uwagę na to , iż Ty sam to robisz wypowiadając się za całe społeczeństwo :D Omijasz ? ok . Z tym że nie wiesz nigdy co spotka organizm Twój lub partnerki " za rogiem " :D Nie mówię tu o za zachciankach lub widzimisię robienia komuś na złość ale o organizmie i psychice człowieka :D

Gość dla dziwkarzy tak
sam jestes zakompleksiony pasztet:D hehe, ale ja na brak seksi nie narzekam:D

Gość zeeenek
"To wspolczuje " - komu ? Tobie, ze natrafiasz na facetow, dla ktorych wysokie libido kobiety jest czyms zlym i lubieznym:) "Sama ocenialas ogolnie wszystkich facetow. A to, ze trzeba sie dobierac takze pod katem seksu to prawda." Nie , ja tylko staram się zwrócić uwagę na to , iż Ty sam to robisz wypowiadając się za całe społeczeństwo Za wiekszosc. To ze ty znasz kilka wyjatkow od reguly o niczym nie swiadczy. Omijasz ? ok . Z tym że nie wiesz nigdy co spotka organizm Twój lub partnerki " za rogiem " Co do siebie to wiem co spotka.

Gość zeeenek
sam jestes zakompleksiony pasztet hehe, ale ja na brak seksi nie narzekam Myslenie zyczeniowe:)

Gość dla dziwkarzy tak
ludz sie dalej:D:D:D

Gość dla dziwkarzy tak
sorry, ale nie jestes w zakresie mojego targetu:o, nawet jak bym byla wolna:p

Gość dla dziwkarzy tak
za bardzo sie cenie, zmykam do chlopaka 🖐️

taaa jak kobieta nie daje kazdemu to znaczy że zakomplksiona :D:D chyba na odwrót zakompleksiony chłopcze :)

Gość zeeenek
sorry, ale nie jestes w zakresie mojego targetu , nawet jak bym byla wolna Panienki z kafe mnie nie interesuja:)

Gość zeeenek
taaa jak kobieta nie daje kazdemu to znaczy że zakomplksiona chyba na odwrót zakompleksiony chłopcze Ludz sie dalej:) I nie pisalem o zakompleksionych, tylko o pasztetach, ozieblych kobietach i suchych klodach. Ale w sumie to sie czesto laczy:)

Zenek :D Ok , zacznę od początku , bo widzę , że upały już robią swoje :p "Tobie, ze natrafiasz na facetow, dla ktorych wysokie libido kobiety jest czyms zlym i lubieznym " Kto Ci powiedział ,że na takich natrafiam ?:D ( pyt, retor.) "Za wiekszosc. To ze ty znasz kilka wyjatkow od reguly o niczym nie swiadczy." Znasz większość opinii Twoich kolegów ? :D tylko pogratulować wiedzy (w większości przechwałki przed kolegami) :D "Co do siebie to wiem co spotka." - :D:D:D:D:D:D:D (gratulacje , szczere gratulacje :D) Ja nie wiem co mnie spotka za godzinę , nie wiem kogo przywiozą mi na odział za 5 min (ten "ktoś" tego spodziewać się nie będzie), a ty już masz wszystko zaplanowane odnośnie własnej osoby ? :D Człowieku , musisz być w takim razie bardzo młody i z głową w chmurach . Ogarnij się i zacznij myśleć :)

Gość zeeenek
Zenek Ok , zacznę od początku , bo widzę , że upały już robią swoje "Tobie, ze natrafiasz na facetow, dla ktorych wysokie libido kobiety jest czyms zlym i lubieznym " Kto Ci powiedział ,że na takich natrafiam ? ( pyt, retor.) Pisalas, ze wiesz to z zycia, wiec tak wywnioskowalem. Czyli wiesz to, bo ktos ci tak powiedzial, albo gdzies wyczytalas? "Za wiekszosc. To ze ty znasz kilka wyjatkow od reguly o niczym nie swiadczy." Znasz większość opinii Twoich kolegów ? tylko pogratulować wiedzy (w większości przechwałki przed kolegami) Dzieki. "Co do siebie to wiem co spotka." - (gratulacje , szczere gratulacje ) Ja nie wiem co mnie spotka za godzinę , nie wiem kogo przywiozą mi na odział za 5 min (ten "ktoś" tego spodziewać się nie będzie), a ty już masz wszystko zaplanowane odnośnie własnej osoby ? Piszemy chyba o czyms innym. O seksie. Człowieku , musisz być w takim razie bardzo młody i z głową w chmurach . Ogarnij się i zacznij myśleć Dla ciebie jestem wylacznie bezosobowym nickiem na kafeterii:)

:D "Pisalas, ze wiesz to z zycia, wiec tak wywnioskowalem. Czyli wiesz to, bo ktos ci tak powiedzial, albo gdzies wyczytalas?" Czy ów życie odnosi się jedynie do praktyk na samym sobie ?:D "Piszemy chyba o czyms innym. O seksie." Właśnie o tym piszemy . Wspomniałes , że spadek libido Ciebie nie dotyczy , bo Ty siebie znasz :D A ja Ci mówię , że to dotyczy nas wszystkich , nie jest nikomu , nam samym znane :D , no ale Ty już swoją przyszłość znasz przecież :p "Dla ciebie jestem wylacznie bezosobowym nickiem na kafeterii " Nie tylko dla mnie :)

Gość zeeenek
"Pisalas, ze wiesz to z zycia, wiec tak wywnioskowalem. Czyli wiesz to, bo ktos ci tak powiedzial, albo gdzies wyczytalas?" Czy ów życie odnosi się jedynie do praktyk na samym sobie ? Zazwyczaj wypadaloby. Wiec nie rozumiem dlaczego obruszylas sie jak wspomnialem o Cosmopolitan i kobiecych magazynach:) "Piszemy chyba o czyms innym. O seksie." Właśnie o tym piszemy . Wspomniałes , że spadek libido Ciebie nie dotyczy , bo Ty siebie znasz Nie pisalem, ze spadek libido mnie nie dotyczy. Chodzilo mi o to, ze jakby "za rogiem" byla okazja to bym z niej skorzystal.

czy jest normalna? Tak, jest całkiem normalna. Widocznie ma duże libido i stąd częste myśli o seksie. CZy to cos złego ??

Gość zeeenek
Tak, jest całkiem normalna. Widocznie ma duże libido i stąd częste myśli o seksie. CZy to cos złego ?? Wg tutejszych dziewic i cnotek niewydymek - tak.

zenku, tytułowa kobieta według twoich kategorii jest cnotką niewydymką :)

zeeenek Tak, jest całkiem normalna. Widocznie ma duże libido i stąd częste myśli o seksie. CZy to cos złego ?? Wg tutejszych dziewic i cnotek niewydymek - tak. Ano wychodzą lata wychowywania w zakłamaniu i sztucznej pruderii, gdzie seks to samo zło, a jesli juz to pod kołdrą i przy zgaszonym świetle.

Gość zeeenek
zenku, tytułowa kobieta według twoich kategorii jest cnotką niewydymką Zgadza sie

Gość zeeenek
Niejaka Imperia twierdzi wrecz, ze FACECI uwazaja, ze jak kobieta lubi seks to jest to cos zlego, brudnego i lubieznego. W zyciu nie slyszalem wiekszej bzdury:)