Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fruwita :)

FILM z Kamilą z bloga na LINK - UWIELBIAM JĄ

Polecane posty

Gość llllllllllllllllmn
wyrabia sie

Gość roman_rencista
Na drugi raz pisz od razu czy będą gołe cyce bo szkoda mojego czasu na oglądanie:(

Gość NieMamGrzywki
O ja pierdziele :D :D :D

Gość właśnie chcialam napisac
zajebista :)

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
hahahahhahaha Kamilka :D

Gość oiou
calkiem mila i normalna sie wydaje :)

Gość NiedoczytanaKsiążka
Nie dba o siebie, widać. Nie ma też gustu. Brzydki kształt paznokci, buty okropne, nie pasują do ubioru podobnie jak bransoletki. Niech z włosami i stopami coś zrobi. Serio.

Gość Buhhhhaha
HMMM... wiem, że to zabrzmi głupio, ale Kamila ma ładną dykcję, fajny głos i potrafi się wysłowić

Gość AjaSięŚmieję:D
Przecież ona wygląda jak pomyłka. Chodzi o gust. Ten jej sweter z daleka wygląda jak szlafrok, spodnie okropne podobnie jak bluzka... no i jakość nagrania.... :D Ale co się dziwić, mama ją nagrywa.

Gość dfgedfgredfgvdfvgdfvgfd
A ja ją znam! Jest bardzo sympatyczna. Zal wam dupę ściska, że jest popularna?

Gość harrt
ale ona biedna...

Gość harrt
dzieki za taka popularnosc....

Gość nie lubie nikogo :)
kurwa, pieje normalnie. Szczególnie z tego drugiego linka. Gdzież tacy ludzie żyją? Ubiera się tandetnie. Ma brzydką cere i włosy ( ręce też nie są idealne, jak ktoś zauważył) dla mnie ona też jest na max zaniedbała i jakaś taka ... obleśna ?? Pozwolę sobie wyrazić swoja opinie, bo skoro ktoś dobrowolnie puszcza te filmy i fotki do neta , musi liczyc sie ze inni go zjadą. Mysle, że elegancja to kilka dobrych ciuchów, które można tak zmiksować, by zawsze ubrać sie stosownie do okazji. A ona, z tego co widzę, ma tych ubrań wiecej niż nie jeden ciucholand. I tak też jesli chodzi o jakosc ich. Rozumiem - nie podąża ślepo za moda - nie ma u niej pistacjowych rurek i koralowych butów - super. Ma swoje zdanie. Ale nie, nie kupuje tego. Dla mnie tandeta i tyle ( choć przyznam się , że nie mam jakiegoś super ekstra gustu i klasy ktorej nie powstydzilaby sie pani Kwasniewska). Jakaś taka brudna i niezdrowa mi sie wydaje. I jak ogladam zdjecia jej ciuchów wszedzie poupychanych ( bo przeciez tyle ich ma, ze garderobe musi zrobic, ale to kosztuje :D ) to aż czasem czuje woń stechlizny. Nie wiem, czemu to tak na mnie dziala :) Multum takich dziewczyn chodzi po ulicy, ale nie chwala sie jacy oni sa och i ach. Jest strasznie zadufana w sobie, takie wrazenie odnioslam jak pokazala mejla od laski ktora ja krytykowala :)

Gość dfgedfgredfgvdfvgdfvgfd
Milionowe wejścia na bloga przelicza na złotówki:P nie wychodząc z domu zarabia więcej niż przeciętny pracownik z przeciętnym wygrodzeniem.

eeee ona wydaje sie calkiem sympatyczna ;) - ma mily glos nie wiedzialam ze robi tez filmiki :d chyba sama zaczne ja sledzic :P

Gość /(.)(.)\.....
ta laka co ja krytykowała to akurat beznadziejna chamica. Opublikowała ten list zeby pokazać że się nie prajmuje jej krytyką.

Gość ChlebiSól
Jakby się nie przejmowała to by tego maila nie publikowała :P

Gość nie lubie nikogo :)
byc moze. Mowie tylko jak ja odbieram. Ale wlasnie - jak ktos napisal, na tym blogu pewnie fajnie zarabia a na te ciuchy pewnie multum kasy wydaje, mimo ze na oko to taka tandeta. Tak jak mowie - dla mnie jest przecietna do bólu, nic mnie w niej nie inspiruje ani nie zachwyca i jako autorki modowego bloga, nie kupuje jej. Dla mnie to wiocha.pl, sorki

Gość manio ciekawski=)
buty mam nowe piękne wężowe dziunia też mnie to powaliło :D chcę więcej! :classic_cool:

Gość ale co nikt nie odbiera?
ogolnie wyrobila sie, ale gustu nie ma niestety praktycznie w ogole. Laczy ze soba co popadnie, nie umie dobrac kolorow. Tworzy takie fsiu bzdziu...mozna zmieszać olej z mlekiem ale nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość padam :))
Jak można powiedzieć: "Mam na sobie torebkę..."? To bardzo dziwna postać, bez gustu- niestety:(

Gość A ja ją lubię.
Często do niej zaglądam. To wszystko jest takie naturalne u niej. Rzeczywiście nie idealne, ale nie o to chodzi. Fachowych zdjęć i nagrań z drogimi ubraniami jest mnóstwo, a ona robi to po swojemu i też dobrze.

Gość manio ciekawski=)
W porównaniu do tego co było, na tamtym blogu, to postęp jest olbrzymi. Ci co widzieli, to wiedzą. :D

Gość urocza czrownicaa
kasy na ciuchy nie wydaje duzo, no ona sma mowi ze np. buty ma od firmy tej i tej z ktora wspolpracuje, albo to jest prezent od firmy tej i tej, dziewczyn normanie zarbia na tym blogu dzieki reklama i tez dostje prezenty od nich

Gość manio ciekawski=)
Ludzie ją oglądają, bo jest specyficzna, czyli robi z siebie pośmiewisko i to jest główna przyczyna odwiedzin, jej bloga. Tak było wcześniej i tak jest teraz. Ona nie dostrzega swoich wad, nie jest więc w stanie ich zatuszować, pewnie nawet by nie potrafiła. Takich jak one, przeciętnych, jest mnóstwo. Wiele też jest dziewczyn, które mają smak i się nie reklamują. Ta zabawa w blog, jest jej hobby, może nawet więcej niż hobby; bo mocno się w to wciągnęła. To jest istotny kawałek, jej życia. I niech się bawi. Krytykować można, byle nie gnoić, nie znęcać się. Na mnie też fatalne wrażenie robi, ta ilość w większości byle jakich ciuchów, poupychanych, gdzie się da. Jak już wyżej napisano, lepiej mieć mnie, lepszej jakości i dobrze to zestawiać, ale do tego trzeba mieć poczucie smaku i umiar, których ona nie ma i nie ona jedna.