Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

ja znowu przed kompem...

Polecane posty

Szukam mojego watku z rana - poludnia. Wiecie zastanawiam sie gdzie on jest. GDZIE ON JEST? Wyciety. Czy slusznie.Nie sadze.No ale byc moze... powiem wam , ze dzis cos odkrylam. Pewne odkrycie poczynilam, ktore chyba spowodowalo wiecie, ze ja mam takie OBRZYDLIWE zycie w Polsce i jeszcze sie dowiem - cudowne zycie, nie ma lepszego. Zwlaszcza od Bony.I wiecie powiem wam no co ja moglam PRZY NICH SAMA osiagnac. NORMALNY ADRES - korki z angielskiego od dziecka i no coz... przy nich - jedna kasa wiecie - no to anglistka i ...praca w szkole.Nie po biologii. Ze sw. Patrykiem. Z rodziny takiej jakiejs tam i tyle.Nie takiej. Z Afryki z Kainem. No to sluchajcie co wiecej. Nic.Ogrodnictwo? Z nimi? i tyle.I wiecie do zwrotu i tyle. Charakter z oddania mam taki, ze sama sie wykanczam i wiecie takie adopcje to LALI ZE SMIECHU ze te osoby to sa owady i najczesciej takie osoby szly i rozwalaly sie pila spalinowa w doroslym wieku bo w ogole nie wiedzialy o co im chodzi i tak dalej. Jak masz figury na panstwo to mozna to zaskarzyc tylko wiecie wy??? SLASK tak sie walil z ta sluzba liturgiczna ze ...padli. Ale wiecie JAK ONI padli? System pojawil mi sie dzis. I wiecie TO JEST CALE MOJE ZYCIE.Skad jest ten system? Stad? I tyle. Tak sie ratowaliscie, ale KTO sluchajcie I JAK? I chyba dlatego tak mnie zle potraktowano w Polsce, ze nikt mnie tu nie chcial bo sobie poradzili sami i sa normalnymi ludzmi.No ale dzis powiem wam tak bylam w pewnym miejscu, do ktorego doszlam ostatkiem sil i coz... zaczelo mi cos switac w glowie i powiem wam, ze no nawet to tak wszystko pasuje i zostaje wam znowu odbudowac sobie ten system na Londyn, ktorego dla siebie jestem ofiara i tak nie mam zycia choc czasem w zyciu mialam takie momenty, ze ten system mi sie pojawial.Na studiach. I wtedy bylam normalnym czlowiekiem a tak to nie. I wiecie ktos moze powiedziec - prosze pania czy bezdomnaibezrobotna - to nie jest mozliwe, ze takie zwyciestwo w roku 1989 to sa wilki, ze to 2 zaklady powieszone takie cos spowodowaly. Nie. Ale cos spowodowaly i tyle. Moze ze ten system sie rozlecial przez nie. Bo ten system nic tylko tu byl jakos rozpoczety. Na pewno ksieza go mieli, a reszta? I tyle. No ale wiecie teraz jesli ktos chce odkupic ode mnie ten system ja go nazywam CZLOWIEKA WOLNEGO to 200 milionow dolarow i tyle. Kto go mial i za ile nie wiem. Ksieza go wymyslili - moze tu wiecie jakis ksiadz w tej miejscowosci tak mu pasowalo i nie pokazal tego nikomu, byl proboszczem wiecie i ...do piekla poszedl bo nie sprzedal tego w USA chyba za 200 milionow dolarow i tyle. I tak sie chyba zaczal handel i tak dalej - ludzkimi zwlokami sie dowiem. No najrozniej ale tak sie da tu zyc, jeszcze w tym Kevinie, a inaczej? MEKA PANSKA, MEKA PANSKA i jeszcze gorzej. I po tym systemie zostaje system 1 meczennikow czyli wiecie rentowo emerytalny ale powiem wam oni kiedys KLONOW nie mieli, a teraz? I tyle. Bo sie dowiem prosze udowodnic ze mam 1 pozytywna wartosc i paczka moja TACY SA W LONDYNIE. No to ja WOLNOSC OD NICH warta 200 milonow dolarow i zostaje po nich system rentowo emerytalny czysto - 24 godziny meki panskiej, a tak? TAK Sluchajcie to KJU i pila spalinowa a tak renta i emerytura i zamkniete drzwi i wszyscy sie wynoscie a tak ani tyle. A ile tam jest Kaina to mnie to nie obchodzi bo kain to jest DRWINA wy tego nie rozumiecie. I bylam na studiach, przyjezdzalam do domu i tak sie nazwalam na forum KAIN - tak sie nazwalam. I wiecie zeby mi ktokolwiek na tym forum pomogl - CHOCIAZ TYLE to jeszcze egzekutor ZAOCZNIE skazal mnie na smierc, ze chyba mom KAINA - tako ksywka zech se wymyslila. No nie... i to tak pasuje w przeddzien beatyfikacji Analizy i tak dalej. Ja nie moge i tyle. I wiecie moja rodzina - Bona jako campari.I teraz wezcie i dojdzie do czegos przy campari- ja i moj biust. Jaki mam dzis biust, jaki jutro biust? I wiecie jak komus idzie wyglad to to jest KAIN.Nie stoisz o campari wyglad ci sie poprawi. Tu z forum. I wiecie malutko zarabia, uczciwa. I wiecie czasem ludzie wyjezdzaja do USA i sie im poprawia. Zwlaszcza z rent i emerytur. A czasem wiecie np. sa dobrymi pracownikami czy BYLI wiecie i chcieli - jak ci pocztowcy - lepsze panstwo, zycie. Czasem jechali na wycieczke , brali kredyt, szukali pracy w gazetach, zbierali adresy, wyjezdzali, znowu kredyt ale praca byla ktos odszedl i tak dalej. Zarobki w USA sa i byly.No i wspolpracownicy - na poczatku wszystko gra, a pozniej? I wiecie nie dalo sie odejsc jak w Polsce i co dalej? Bo wiecie to nie jest tylko, ze w Polsce renty i emerytury sa jakie sa. W USA jest to samo. Wszedzie sluzba liturgiczna, parlament brytyjski. Tyle maja, reszte rozwalili. Reszte moge miec tylko ja - za wyglad. No doslownie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wiecie ksiadz ktory ten system wymyslil byl... niezly.Chyba tu probosz ktorys. Sprobuje wam powiedziec - napisac ktory jak znajde.Ale on nie uratowal sie . I ogrywal dzieci chyba SWOJE w brygidkach i ogrywal im passy USA na Nowy Jork. Takie passy mialy te dzieci ze statuy wolnosci. I no ustalil - moze z innymi ksiezmi ze najwazniejsza wartoscia czlowieka jest WOLNOSC i tak lecieli i chyba chodzilo im o filologa z matmy a doszli do wolnosci od sluzy liturgicznej.I co teraz? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! :-( :-( :-( cdn. i tyle;-(

Czesc Poszukiwaczu🌼 Co Ty robisz przed kompem? Ja wlasnie zastanawialam sie ze czas wylaczyc kompa i isc przemyslec zycie, ale coz... pojawiles sie to pisze. Dlaczego do dzis nie mam renty i koniec. Ja sie nie dam. Prosze sie mna nie ludzic. Dzis odkrylam ostatnia MOJA deske ratunku - system na rodzine krolewska w Londynie za 200 milionow dolarow moge sprzedac. Za to jest od nich swiety spokoj, ale czy o to chodzilo polskim ksiezom? Oni szukali filologa z matmy. To na pewno. Z nich chyba jest system - z tego, na pierwszy raz Mickiewicza. A przy okazji wynalezli ten system wiecie na sluzbe liturgiczna ze TYLE RZECZY i dziala. I z czasem nic tylko wszystko zapomnieli. Nie wiem kiedy sie ten system pojawil. Po wojnie. Po 2 wojnie swiatowej i wiecie - z czasem wszystko zapomniano i tak ja jestem w Polsce bo juz tylko pamietali ze zalozyciele bankow takze wiecie.. w sumie tyle wiecie ile zjecie i to wszystko. No ja jestem zalamana bo siedze w chalupie gdzie za dupa robili takie interesy ze maja krzyze rodowodowe na jedzenie i moga zalatwic magazyny brygidkom i jedzenie dla calego Zachodu w ten sposob za 200 milionow dolarow. Wiecie ja wiedzialam ze oni cos sprzedaja i tyle wiecie rozumialam.tylko rozumialam jakby 200 tys. dolarow a nie 200 milionow dolarow. I lecieli ze tyle kosztuje przecietny film i tyle. Cos takiego. No wiecie - ja do dzis nie mam na ubrania - pojesc mi dadza i po nagu. Taka Am. Pol w jakis chory umyslowo sposob i ja ZDECYDOWANIE juz sie odrywam od tego i zostaje mi tylko ograc moje porwanie z dziecinstwa, a jak? I Miroslawe Sz. i caly ten uklad tu. No wyniesc sie moge. Wyniesc do miasta. Z RENTA. I tyle. Koniec. A wyjazd za granice to na systemie matematycznym i w sumie pass USA, ale jaki? JAKI JAKI MAM MIEC? Od zalozycieli? Na NJ - dzieci brygidek? A system ksiezy na Londyn - na sluzbe liturgiczna? I wiecie ja nawet nie wiem CO JA MAM DALEJ PISAC NA TYM FORUM. W ktora strone mysli mam skierowac - biust juz byl , kara smierci - kilka razy. Jedynie w liceum mnie oszczedzili a to dziwne - moze mnie mieli ciachnac w tym liceum. I tak siedze wiecie i mysle , ze zostaje mi kredyt NA UBRANIA na lisc klonowy i chyba sie pojde popytac czekajac na rente bo co mam robic. Mam siedziec w chalupie i nic nie robic? Przeciez to nie ma sensu. Adopcje zaskarzylam figurami. Figury na panstwo mam. 2 tys. mi sie nalezy. Co dalej? No wiecie ide pomyslec - moze cos wymysle wtedy wroce. Jako? FILOLOG Z MATMy - jak ja zostalam przyjeta do szkoly BO SIE ABSOLUTNIE ZA TO NIE DAM - jak 2 baby mnie do szkoly przyjely w pilsudskim. Ze sprzataczki zrobily co chcialy - no wiecie. One tam siedzialy albo staly, z miotla. CO JA MIALAM Z TEGO ZROZUMIEC? Ze co? Ze chca mnie zabic? Za co? Nie wiem. Takze wiecie - wiesz Poszukiwaczu Zaginionej Renty wiesz - na razie fajnie ze piszesz. Nie wiem gdzie jest moja renta. To chyba tyle na razie i wroce niebawem jako KAIN znowu. Jako SZYDERCA. Ale z czego ja szydzilam - i obrazilam sie bo moze cos bym miala wydrukowanego ze studiow. Jakies opowiadanie - nawet w necie po angielsku mialam cos pisac - przeklady, tlumaczenia, jakas strone sobie zalozyc,jakies forum fajne znalexc I DOKUMENTNIE biole olac i wtedy by mnie dobrze przyjela a ja pisalam po polsku WCIAGNIETA NAZWA FORUM i co? I tyle z tego. Tam mial byc dzial angielski albo cos po angielsku i mam prace do dzis, a tak? Po co ja to pisalam? I powiem wam - i tlumaczenia pisalam i wiersze pisalam ludziom i tyle rzeczy i ja z tego nie mam nic. CHOLERA JASNA NIC. Z tego tez, ale to za pozno. To tylko do pracy fizycznej jechalam, a tak? I sie nie dam bo nazwiska mialam i ktos mogl napisac - zrob se strone www na 4 skrzydla to tylko kara smierci, co to za jedna. Takze - albo np. JAKA JA MIALAM KSYWKE? Czemu ty sie kobieto tak nazwalas? Ale ja taka bylam. I ktos by mi pomogl. Ja bym posluchala wiecie ze np. cos mam z glowa, ze sie tak nazwalam. Moze ktos tam mial byc. I wiecie ja sie z tego wszystkiego wyzerowalam. NIczego nikt na plus nie skorzystal z tego co robilam - tylko zgnoic, zabic, wyswinic, wydrwic. Czy ja zylam tymi studiami? Ta uczelnia? Moze wiecie mialam jakies problemy? Moze czegos szukalam, ale nie do konca wiedzialam czego. No i zostala tylko ta drwina, szyderstwo, bezsensowny smiech... no i mi sie to wiecie po latach nie podoba. A powinien? Filolog z matmy. I siedze i mysle dlaczego tak sie stalo - chyba przez ten system bo przeciez czego ja szukalam w sieci? No blogow moze nie bylo ale jakies forum tematyczne zebym zostawila cos po sobie, cos swojego to wiecie nic tylko ukradziona renta i emerytura i wyrok smierci i komentarze co powinnam co nie powinnam , wpierdalanie sie we wszystko no normalnie KAIN wysiada. No KAIN wysiada i koniec. Takie cos i tyle :( No i tak siedze i mysle - kto mial racje kto nie mial.Ja ze nie poszlam a gdzie? Bo widzicie tam BYC MOZE ktos mial ten system no normalnie NIKOGO NORMALNEGo. NIkogo. Na tych studiach tez, ale to tam inna sprawa, a tam tez inna i tyle. I wiecie co ty chcesz robic dalej? Moze sobie dopasuj cos. No te wiersze mialy tyle ile sensu, przeklady opowiadan , opowiadania,no ale wiecie poszlam uczyc i to by mi sie wszystko przydalo, atak? Te komentarze, ta nienawisc - ja tylko Kainem bylam i wiecie taki bedzie moj kolejny wiersz , a moze wiecej wierszy na tym forum BYLAM TYLKO KAINEM... i tyle. A reszta? A RESZTA? :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ten czerwony wpis powyzej to nie jest moje i wiecie TAKIE SA ZIELONE SWIATKI - nie mowie/pisze ze wszedzie ale w Polsce - nawet Cie nie poprosza o krzyz rodowodowy na 4 skrzydla zebys cos wpisala tylko Ci kare smierci wlepia i osraja. I TEGO NIE ROZUMIALAM i z internetu poszlam bo wiecie niczego nie mam opublikowanego ze studiow bo nie mialam tak dobrze filologa z matmy jak teraz. A czemu? Bo mialam ograne figury i tyle. Nie wolno takich rzeczy robic. GORA GRABARKA i tyle. Takze dzieki. I wiecie w dobie gdy NIC JUZ NIE MOGE ROBIC - co moge robic na rencie. No bloga z wartosciami na 4 skrzydla do krzyza dla Miroslawy Sz. i jej kolezanek za to jak w Polsce skonczylam? Zly pomysl? Jeszcze mi ukradla, rodzine sponiewierala, babcie. Tu mnie tez sponiewierali - pisalam jak - wszystkie rodowody rozwalone. DOM DZIECKA -nie wiem co to jest. Wiec wiecie jedyne co potrafie ze SP to takie pierdy wypisac i to zamierzam robic dalej.Nie wiem czy Kain jest na 4 skrzydla ale od tego zaczne. Bo niby od czego. I wiecie takim bylam fajnym filologiem i tak sie zmarnowalam strasznie i tyle:( No ale coz... takie zycie... Cdn. Ten list po Poszukiwaczu Renty - to nie moj. Ja pisze za renta i jeszcze cos wnosze - z sensem lub bez. A to tylko KWIK ze renty nie ma.A ja mam JEK ze nie ma renty. JEK i KWEK a tam jest RYK I KWIK. To nie ja - inna osoba. Bo z JEKOW I KWEKOW mam Ewalda na ogranie burdelu slaskiego a z rykow kwikow co? Burdel - idz se zarob wiec sie szujom nie dam i koniec.Jestem czerwona i to cos znaczy, ale swoj HONOREK mam i tyle :( Pozdrawiam wszystkich czytelnikow, GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Zastanowie sie jeszcze wiecie co wam napisac w moim nastepnym liscie pt. GDZIE JEST MOJA RENTA? O czym? Moze o tym jak przyjeto mnie do Pilsudskiego wsrod jekow i kwekow kiedy na rente sie dowiem. No BARDZO CIEZKA PRACA - praca sprzataczki. Tylko nie rozumialam o co im chodzi. Z tym kijem? Na mnie?Umowa na rok, ze bez studiow- ZE PRAKTYKI MI PASUJA nie pasuja wiecie co... i tak sie mialam wyniesc po pol roku a na pewno dalej stala praca bo to bez sensu wszystko i tyle. A ja co zrobilam? NIE DOCENILAM SPRZATACZEK ze takimi swiniami sa. Bo tyle bylo pracy dla anglistow i chyba wziely mnie za BEZCZELNA ze wrocilam nie liczac sie z nimi - za to odnoze i tyle. No wiecie nie liczac sie - ja po prostu nie rozumialam o co im chodzi. I tyle :( No i to moge opisac i Bogusie moge opisac choc to moze zostawie ja bo trzeba ja uszanowac. Moze KAMELEONA opisze z figura - Faustyne sie dowiem. Faustyne - zwykla podfruwajke i tyle. Jedynie ze kiecka jej nie fruwala na tych studiach po pas po pachy - tak jak Marylin Monroe - bo ma dobra opinie. Ale od kogo. I wiecie ja tak pisze ALE TO BYLA PRAWDA O TEJ LASCE - ona potrzebowala takiej kiecki i takiej akcji nad jaka dmuchawa jak Marylin Monroe i tyle mnie to obchodzi po latach - dawno nieprawda i tyle. Tez sie nie obronila, dzieci nie ma, wielkie osiagniecie ma ze pali papierosy a ja nie. Ja nawet tego nie umiem. Ale umiem sie postawic. I jeszcze jej powiem, ze przez nia przepadlam i kopniak w dupe i tyle mnie to obchodzi. I jeszcze wlosy jej rozczochruje wiedzmie podlej z petem wiecie W ZEBACH bo mogla powiedziec ze Analizka sie powiesila. Nawet tyle. Na co ja zasluzylam to pojecia nie mam? Nawet na tyle :( Trudno i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Odkryłaś system na rodzine krolewska w Londynie za 200 milionow dolarow i możesz go sprzedac? Nie wiem, czy ktoś będzie chciał aż tyle zapłacić. Ale jak ktoś tyle zapłaci, to w końcu będziesz miała pieniądze i nie będziesz musiała czekać na rentę, prawda? Na czym polega ten system?

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaNIESTETY
Witaj Poszukiwaczu Zagninonej Renty - z Kanady. Wiesz co to jest system dla NORMALNYCH INACZEJ. Od tego trzeba zaczac. Albo wymyslony PRZY OKAZJI przez ...normalnych inaczej. Czyli? Jak dla mnie polski KK. I tyle. Bo oni sa normalni inaczej i wiecie ja sie nie poddam. Oczywiscie jestem na tyle rozgarnieta umyslowo pomimo mojej tuszy , ze nikt mi tego nie kupi - to raz - nie za tę cene - a po drugie co ja bym zrobila bez tego systemu. I wiecie no jeszcze bym miala 2 mozliwosci na rodzine krolewska ale co na nich dziala lepiej niz glupota ich TWORCOW? Bo polski KK bez rozumu sam to wlasnie ON stworzyl to monstrum 1,5 kurwy - cokolwiek to znaczy. Oni i ich madrosc. No nie obrazcie sie i tyle. Tyle to wszystko znaczy. A ja dzis mam kiepski dzien. Nic mi sie nie udaje. Poszlam sie przejsc - nawet cos bylo.Stanelam - jakies dzwieki skopiowalam. Zmeczylam sie psychicznie i to wszystko. I fizycznie tez tym staniem i wiecie doszlam do wniosku, ze mam depresje z powodu swojego wygladu, ale czy warto sie az tak przejmowac? No ja tylko 1 rzecz poszlam zobaczyc no zobaczylam co innego. Bylam ODBIORCA nie wiem - no wrzaski to nie bylo. PIONIE albo SPIEWONIE spiewanie i tyle. To wszystko. przy okazji smutno sie mi zrobilo z pewnego powodu, ale dzis 30 czerwca - no powiedzmy ze nie zajarzylam. I tak dalej. To wszystko i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Ex studenciara
Ja Ci powiem, gdzie jest Twoja renta. Mieszkasz z rodzicami, nie placisz za czynsz, nie placisz za jedzenie, nie placisz za Twoje leki. Twoi rodzice utrzymuja Cie pasozycie i ciesz się, ze Cie do domu dla oblakanych nie oddali. Pomysl nad tym

wiecie powiem wam z mojego widzenia nic nie mozna powiedziec ZLEGO Zielonym Swiatkom.Niczego. Chociaz za to co mi zrobili na innym forum dawno temu tez sie nie dam. Za co zaraz wyrok smierci - wystarczylo zbanowac. Student zaoczny sie nudzil i tyle. Nie dam sie za to nigdy - wilk na to. Tego nie skojarzylam i tyle. A reszta to wiecie - teraz to KK wszystko spieprzyl. Ani mi juz nie zalezalo na tej PIEPRZONEJ, POPIEPRZONEJ szkole - co ja tam mialam gadac na tych lekcjach po roku 2004 to w ogole szkoda slow. Rodzine mam taka ze wiecie pozal sie Boze i tyle. Dzis tak sie przeszlam to powiem wam ze gdyby ta Bona i Mengele zmienieli prace to leby urwane, a ja i ten brat?On bez matmy to jakbym sie z nim dogadala i tyle. Nie wiem.No ale bali sie. I powiem wam tak to tam normalnie, ale w pracy takie swinie. Moze gdzies wyzej sa kulturalnie choc niezbyt zauwazylam chociaz wiecie - roznie to bywa, a powiem wam na dole to sie smiali z nich i tez zle zrobili tak jak z tymi rodowodami na szkole i wiecie z ta figura Edwarda 7 - takie samo cos to bylo wiecie. I co jest dzis? I co to za prace byly? i tyle. No w szkole moze nie ale to rodowody rozwalali, a gdzie indziej? I wiecie ten Bona i mengele tez mi na nerwy dzialaja. W koncu siedzieli w tych 15 lat, to mieli mnie oddac - brata tego tu to ja nie wiem co to jest - kto to jest? Obcy czlowiek dzis. Ojciec 2 dzieci sie dowiem - to nie jest moja rodzina. Ja odchodze nie ma kontaktu. To jest taka krzywda, ze nie ma zmiluj sie i tyle. I nie skonczona urwana glowa. Ciekawe czemu?Bo taka jestem. I wiecie taka zawsze bylam ze sie z ta urwana glowa??? liczylam choc wiecie to forum kiedys to skandal. MODERACJI. I byl przypadek tam , ze wszyscy latali i szukali ale coz... i tak dalej. A JA? Ja czego bylam przykladem?NO ale coz... Bona i Mengele i ich dzieci BIOLOGICZNE. A ze mnie wszyscy sie smieja sie dowiem - ale sukces. Wiecie - to jest bardzo skomplikowane. Ja chcialam uczyc ale uczyc to niekoniecznie znaczy pracowac w szkole. Ludzie tutaj sa zbyt tepi zeby to pojac, mozna cos napisac, nawet w internecie liczy sie CEL, liczy sie SPOSOB , a nie to, ze CHCESZ UCZYC ale kogos? z czego? jak? czy masz mozliwosci? to jest sobie WYROB - takie cos. A nie masz takich mozliwosci - sprobuj cos napisac, albo cos zmienic. Nie tu to gdzie indziej. Zbyt idealnie sobie to wyobrazilam chyba i tyle. No co dzis? Dzis juz jest za pozno na wszystko. A dlaczego ja mam przed wszystkimi klekac? Za co im dziekowac? Poklony bic? Za co? Glowe rozbijac sobie o chodnik bo co? Bo wszyscy mnie klamia od dziecka? Wali wam na leb? To jeszcze raz sie pierdolnijcie w te wasze glupie paly i tyle. A jakby nie to forum to po mnie sie dowiem.Nie wiem czy po mnie. A co to znaczy po mnie. Moze wlasnie TAK PO MNIE - a co to bylo jedyne forum ze mozna bylo cos tam napisac? Do kogos? Do kogo? i tyle. DO KOGO??? Co -ktos mnie znal od dziecka od nie wiem kilku lat, roku co najmniej? Jakies glupie listy GLUPICH PEDALOW CHORYCH UMYSLOWO I NIE LECZONYCH PALA PSYCHIATRYCZNA - CHORYCH NA LEB I NA INNE CZESCI CIALA KLONOW NIE WIADOMO SKAD NIE WIADOMO PO CO I NA CO ZYJACYCH I NIE UMIEJACYCH SIE KULTURALNIE ODPIERDOLIC W SIECI A CO DOPIERO W ZYCIU ICH CHUJA W DUPIE NIE WARTYM bo taka byla i jest prawda - ZLODZIEJSKIM SKURWIALYM ZYCIU KTOREGO JA NIE BEDE OCENIAC Bo NIE MAM PRAWA I MAM TO W DUPIE BO MI ZA TO NIE PLACA i niech sie ODKURWIA wreszcie te chore na leb zera , ktore mam w dupie od A do Z i koniec i tyle. I kto lazi za mna jak wsza to niech se do dupy trotyl wsadzi i jutro zapierdala do roboty NA NOCKE - i chuj w dupie mnie to obchodzilo i obchodzi. Nie o to mi chodzilo w ogole wiecie, ale jednyna gadka w tym polskim NIE POLUCIULANSTWIE to kasa. I co ten idiota chce mi udowodnic? Ze znowu nie mam kasy, a on jak zwykle ma. To sie mial od mojej renty odpierdolic bo jedyne co umie gowno schujale to krasc i krasc i wszystkiego zawiscic nawet tego ze moglam pierdnac na niego i sobie odejsc i to mialam zrobic bo nie wiedzialam ze tak bardzo smierdze i to jeszcze komu - chujowi nie wiadomo skad tylko czy bym to przezyla bo tez bylam naiwna jak pierwsza naiwna i ostatnia naiwna a stary ciul niezonaty z domem dziecka na wsi sie porownywal by sie walnal w glupi leb swoj to by sie zderzyl z plytka w chodniku czego chcial ze swoja rodzina chuja w dupie nie warta ale niech ma do dzis stary zapierdzialy ramol chory umyslowo i tyle. I to wszystko. I tyle. Jeszcze o czyms zapomnialam na tym zacnym forum jak i tamto? I tyle. To wszystko :(

Gość Ex studenciara
wszytsko? A gdzie komentqarz do mojego posta?

Gość juz jest
wypierrdalaj! rente to ona ma za pracę creatywnosc. A ty ex studenciara miałas choc 1 pomysł? No widzisz. Wiec co ma piernik do wiatraka? co ma fakt, gdzie ona zyje i z kim do JEJ PRACY, ZA KTÓRA MA RENTE?

Ex studenciara - ja nie jestem zadna ex studenciara tylko byla nauczycielka i to wszystko. I swoj honor a ty kurwo odpierdol sie od mojej nastepna EX STUDENCIARA i ex kurwa i w ogole odpierdol sie szmato bez kasy ode mnie i tyle. Jeszcze przez wlasna glupote przepadne na tym forum a oprocz pisania niczego tu nie szukam. Ot sobie pisze - co tam slychac w KJU albo w Kanadzie. Takie samo cos i tyle. Tylko tyle. Pozdrawiam.No nie chcialam sie tak wyrazac. Jutro 1 lipca - dzien smierci Analizy niemieckiej. Taka data.A ja czekam na moja rente i nikt mnie nie bedzie ocenial bo renta miala byc od dziecka. To po pierwsze. A ja dawno na wschodzie. Bo ja chcialam byc archeologiem i wyjechac. I tak sie to skonczy. I tyle. Nie mialam szans na archeologa. Czy mnie sie ktos tam o takie cos zapytal? Co wy. Przez to pierdzialam na to forum, a obrazilam sie o wiersze i tyle. O to jakim bylam WIELKIM fiologiem i nikt mnie nie docenil. A nie wysmial tez. W ogole bez znaczenia wszystko. Dajcie spokoj i tyle. CO ZA LUDZIE i tyle. Co jeszcze? :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!! musze uwazac bo widzicie - juz ex jakas - zaraz mi ja ktos zwedzi a to sa wartosci i tyle. Dlatego tak sie wyrazam bo jak bylam mlodsza to wlasnie tzw. ryja nie mialam bo wiecie - nie wiedzialam o co chodzi. Tak mnie wszyscy poniewierali ze padlam. Tu rosline mi okradli, tu nazwisko, tu wiecie tu przyjedz, tam przyjedz A ZA CO? i tyle. A za co to sie nikt nie zapytal. Ja tylko skromnie ze bez kasy. Nic nie szkodzi, a zaraz kasa na dzien dobry i tyle. W ogole brak slow.Nie bede komentowala tego JEDNEGO WIELKIEGO SKANDALU i jednego wielkiego PIERDLA jakim jest panstwo polskie I WY TEZ - chuja w dupie nie warte to forum. Tez tu pisalam i mam co mam. Tam na Zielinska mialam do biura isc. Do tego Kevina powiedziec, ze mnie krzywdzi Zielinska i ciekawe co by bylo dalej??? No ... nie wiadomo. Moze daliby mi inny domek w Holandii kto wie? Ja przegralam bo nie skarzylam sie w biurze, a na dzien dobry - dlaczego nie dostalam klucza do pralni i telefon do Polski. No tyle mi zostalo. Bo nikt mnie tam nie chcial. No to mialo nie dojsc do wyjazdu, albo kasacja tu w Polsce czy cos tam i tak dalej. Takie cos i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Ex studenciara
owco nie podszywaj się pod samą siebie, bo to żałosne. Zrozum, że Twoi rodzice Cie utrzymują i płacą za Ciebie i za Twój internet między innymi, więc raczej nie powinnaś rościć sobie pretensji do całego świata zadając pytanie:'' Gdzie moja renta''. bo to żałosne i nie na Twoim poziomie, nie sądzisz?

Komentarz do mojego posta - czego chcesz - zas mnie okrasc i obgadac i tyle. Ty KAMELEONIE jakis. Ja mam rok powieszony - prosze sie odwalic ode mnie, a rok nizej tez jest powieszony bo sie z pokoju nie wynioslam od corki przeora. Nie wiedzialam ze to jest corka przeora. Ja mialam sie wyniesc z akademika na 2 roku i wynajac pokoj i dojezdzac, albo nie isc tam. Ta corka przeora byla chora umyslowo. Ta bankierka tez. Dwie wariatki. Jeszcze mnie okradly a mnie gory wciagnely bo ja bylam tak wyciagnieta z depresji z tej gory Grabarki - tez gora. I sie nie umialam odpieprzyc od tych wariatek tak wlasnie - ta cholerna gora Grabarka od brygidek i tez sie zachowywalam jakby mi 5 klepki brakowalo. Normalnie ide mieszkac do Analizy polskiej i nie ma tej nauczycielki z rodzina ze wsi i koniec. A ta bankierka to cygana i w ogole degeneratka ostatnia dla mnie. Jak mozna wziac i dzieci DO PORNO oddac. Do domu dziecka i tyle. I odwiedzac. I figure Edwarda 7 sie dowiem. No nie jest to najlepszy pomysl i tyle. Ale jakis jest. To nie na tym polegal ten Edward 7 ze dziecko ma figure i cale zycie ma sobie zorganizowac. I wiecie wyniki badan - dzieci sie wieszaly, pisali SZCZESLIWA RODZINA 3 dzieci i tyle:(

Gość Ex studenciara
I po co Ty kłamiesz, że oddała dzici do porno i wymyslasz je od najgorszych, co?

Gość juz jest już jesr
ex studenciara..ona nie chce renty od rodziców za interent płaci kto inny nie rodzicie. Ona chce kasę za prace, która dla kogos wykonała. TO UCZCIWIE. A TY ZAZDROSCISZ JAK WIDAC. owca ma juz mebelki na oku do produkcji kolejny pomysł! i znow dostanie kase i bedzie pisac gdzie moja renta czemu tak długo idzie!

Jasie pod nikogo nie podszywam. Ja mam powieszony rok wiec ja mam prawo do renty i ty mi jej nie kradnij po prostu i mi ja oddaj i wykurwiaj do roboty jak ja masz. Ja akurat nie mam. A problem moj to nawet nie jest praca bo TEORRTYCZNIE powrot mam np.figura Edwarda 7. Moim problemem jest rodzina z ktorej sie chce wyniesc. Ja jestem od dziecka bez kredytu - choc tyle mogl ktos zauwazyc. Teraz mam tylko na lisc klonowy. A rodzina tu niech mnie nie wnerwia bo wiecie - ta Bona to cos sobie uroila. Ja jedynie fizycznie na dole pracowac moglam w Holandii. Co ona dzwonila mi za dupa? Tam mnie zniszczyla tu tez. To jest baba z Kainem, ta jej matka tez, cala ta ulica to jeden KAIN. Se wygrajcie z Kainem i tyle, ale renta jest moja za wartosci i tyle. Za wartosci paczki paczka i MOJE WARTOSCI to sa i koniec.Sie nie dam i tyle. GDZIEJEST MOJA RENTA???!!! Jakas ecx studencina -niech sie przedstawi. Sorry studenciara. Ja nie bylam zadna studenciara - ja moglam juz arbajtac na poczcie i chwd mnie to obchodzi wszystko i tyle. Akurat na poczcie mi poradzili,ze mam sie isc uczyc i tyle. Wszystko :(

Gość Ex studenciara
znam owce osobiscie tak dla Twojej wiadomosci i wiem do czego jest zdolna;) Korzystamy z tego samego internetu, mozesz sprawdzic;) Baśka gas kompa i spac

dziekuje za wsparcie - nie EX STUDENCIARZE - studia sie tez przydadza - nie martw sie. I wiecie gdyby nie zlodziejstwo Bony 200 milionow handlu - to juz mam te rente i mnie nie ma i spie na kartonach ale na swoim i tyle. Jeszcze kradnie a ex studenciara z nia. A sluzba liturgiczna to takie samo milosierdzie ze kazali wiecie mojej pierwszej wspollokatorce ograc mi te poczte. I mi ograli tak, ze wiecie co zrobilo sie? Stwierdzilam ze mieszkam z SATANISTKA i ona sie za 2 lata powiesila, a ja poszlam. Choc raz ubrala sie w koszulke JEZUS CHRYSTUS MOJ NAJLEPSZY PRZYJACIEL - no to stwierdzilam, ze juz chyba nawrocila i moge sie wyniesc i tyle. I posszlam. I ona sie powiesila pomiedzy 4 siostrami i 5 bracmi i samotna matka. I JA SIE MIALAM PRZEJAC a niby jak sluchajcie? Co? To mieli jej dac figure Edwarda 7. Dlaczego jej nie dali? I wiecie o co poszlo? O to, ze ona ogrywajac mnie NA SATANIZM moim zdaniem miala sie obnizyc i isc z ogrodnictwa w USA na ...POCZTE zeby sie przydac KLONOM WLONDYNIE. Mna sie miala obnizyc i ... no wiecie pomysl szatanski ale wiecie JAKA ONA BYLA? I ja stwierdzilam ze ja mieszkam z SATANISTKA i co to bedzie dalej? I sie dzialo - goly facet jej wchodzil do pokoju, jakis ZNIKAJACY w kuchni. I ja zrobilam z tych ludzi BANDE SATANISTOW i zaraz sie chcialam wyniesc. MNIE tez chyba ktos wchodzil w nocy. Ja sie tam zawsze balam. W koncu poszlam bo to sie NIE DALO i tyle.NIE dalo i koniec. I nie wrocilam. No powrot bylby ABSOLUTNYM DOPUSTEM ale wiecie...no tez mozliwe tylko O CO POSZLO TEJ GOSI bo wiecie ona nie byla zla , ona mi byle co mowila, pozniej przyniosla inne ksiazki i wiecie ona chyba sie mnie pytala o poczte ja jej mowilam - no wiesz teraz juz studiuje to juz przepadlo. A ona - no wiesz musialabys sie wydac. I wiecie ja sie nie dam bo np. takich 2 spotkalam i z 1 zrobilam zaraz meza swojego i mial przyjsc do pokoju...odwiedzic mnie. I wiecie - to wszystko bylo nienormalne, chore umyslowo i tak dalej. Zaraz sie wydaj i idz na poczte, wczesniej na medycyne jakas przyjeli. No przestancie i tyle. A gdzie moj pass USA? Tyle mi starczylo i ksiazek zeby mi nie kradli i wszystko gra. No moze za duzo ale bym anglistyke miala raczej, a tak? Idzcie i tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA I KONIEC :((( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Ex studenciara
Ale Ty kłamiesz, myślisz, że ktoś Ci w to wierzy? Wszyswycy się z Ciebie smieją na tym forum, a Ty jestes naiwna i piszesz i dostarczasz rozrywki ludziom dalej, a oni maja Cie gdzieś i z Ciebie się smieją.

No ja nie wiem do czego ja jestem zdolna. Ja tylko rente chce i sie wyniesc na rente. Przede mna i tak kredyty. Z SENSEM je musze brac ,co s robic i tyle. Ja nikogo nie obrazam ja tylko chce swoja rente. Ona jest nizej ja wyzej. Ogrywajac rodzine krolewska ja mam i tyle. I wiecie ale oni byli wszyscy - ja sie tak obrazilam na wszystkich, ze ale mnie porownywali do lachy co ma PELNO KASY. Aczy ja mialam tyle pieniedzy?No miala 4 siosty, 5 braci i samotna matke to sie powiesila i za mna - a wiesz ze ci sie kolezanka powiesila. I wiecie ja sie tym nie interesowalam. powiedzialam ona miala rodzine, SKOMPLIKOWANA SYTUACJE rodzinna, zarabiala w USA, miala paszport - co wy o niej wiecie i poszlam i tyle.No i co? Kto byl w normie kto byl pierdolniety w leb i tyle:(

Wiesz ludzie zawsze sie z Ciebie beda smiali.Czasem czlowiek umiera i sie z Ciebie smieja. Nie o to chodzi. Trzeba miec swoje wartosci i WIEDZIEC ze masz racje. Po prostu wiedziec. Najwyzej urwa Ci leb ale racje.I to jest najwazniejsze. To Cie powinno prowadzic. I to taka moja uwaga. Studia przerwalas poszlas pracowac. Mozesz wrocic na zaoczne. I widzisz -nie wiesz co sie dzialo w akademiku. Nie byla Gosia moja pierwsza kolezanka w pokoju. Do pokoju wchodzil jej goly facet, kilika razy, rozni faceci? ten sam facet i ogral te ksiazke co ona zostawila inna ksiazka i ta ukradl MOJ MAZ wiecie - taki kolega z roku. Moge go tak nazwac. No ale to juz przesadzil bo wzial ksiazke tajemniczego faceta - ubranego lub nie Z POKOJU DENATKI i sobie przywlaszczyl i dla mnie on sie tak wysadzil w powietrze po obronie i...zniknal. I tyle. I tak powstala polska Analiza ze sie tym przejela ze czlowiek byl , wszedl do pokoju i po wybuchu bomby nie wiem jakiej zniknal I RODZICE pochowali go w zbiorowej mogile chyba i tyle :( No sorry ale gdzie jest moja renta i tyle :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie powiem wam gdybym wiedziala ze adopt to bym na poczcie siedziala jakby mnie przyjely. Ja moglam byle co studiowac - przestancie. Ta biola mogla byc, nie musiala byc. Moglo byc za rok. No ale nikt mnie nie przyjal. Ograli mnie krzyzowkami, ta Gosia mnie ograla ja tego nie rozumiala. Choc ona sie poprawila, ale ja z nia nie nie umialam wytrzymac. OnabylaZBYT ROZNAODEMNIE. I chciala miec pokoj do konca. Na 3 roku. Ok. Gdzie indziej? Moze i moglam ale wolalam sie wyniesc i isc gdzie indziej. A w miedzyczasie dojezdzac i dojezdzalam co bylo problematyczne bardzo, ale coz... no tez musialo byc i tyle. I wiecie wszyscy sie mnie chcieli pozbyc, ale mieli mi powiedziec ze adopt i renta i mieszkanie w miescie i co? Studiowac bym poszla? DZIENNA BIOLOGIE? Walnijcie sie w leb. To bylo tylko, ze Mengele prace mi zalatwil i tyle. No bo cos osiagnal. Tak mi wszyscy wmawiali. A takze biologiczne dziecko. A w moim przypadku to sie mowi i tyle.Nikt nie powiedzial i tak skonczylam. I ja jestem z tym pogodzona ze CHCIWOSCI I ZAWISCI ludzkiej nie zwalcze. I glupoty sie dowiem. Jakiej glupoty? Chciwosci i zawisci i tyle. I do dzis renty i tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość jutubiofkors
autorko ty nie jestes normalna....a swoja droga renta przysluguje osoba chorym nie tylko fizycznie wiec moze sie zalapiesz....

No ja mam od matki za jej klasy wiesz. Zjedli bombe atomowa i pieprzyli od rzeczy . Ona tego nie wiedziala. Ja tez zjadlam bombe atomowa wiec ja normalna tez nie jestem i dlatego zostalam sama. Nie umialam sie wydac. Czy mozna miec dziecko po zjedzeniu bomby atomowej? Tylko tyle. I koniec. W jakis normalny sposob. I tyle :(

cdn i tyle. I wiecie nakarmic kogos bomba atomowa to jest go UBEZPLODNIC i tyle. Takie cos to jest. I ja mam na to dowod ze ja jestem NAKARMIONA bomba atomowa. To mialam nie jesc tyle wibowitow. I wiecie nawet jak zjadlam to tylko dlatego ze NIE WIERZYLAM ze ktos moze w wibowicie bombe atomowa umiescic i kazac lyknac. I wiecie TO JAKIE BYLY RELACJE w tej RODZINIE??? ze ja wypilam ten wibowit? i tyle. Co jeszcze. I tak sie wynosze i prosze za mna nie lazic ze ja mialam rodzine w zyciu. JAKA I tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(