Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temri

z czarnego na rudy

Polecane posty

Gość temri

2 x farbowalam wlosy castingiem na czarno ostatnio w marcu, szampon mi sie juz mocno wyplukuje mma gore jasny braz ( moje naturalne) a reszta wlsowow jest taka brazowo-czarna i ma mocna ruda poswiate. Wlosy mam dosc dlugie do lopatek, jednak sa zadkie jednak nie jakos mega cienkie. Chcialam sobie przefarbowac wlosy na rudo, jakims lorealem bo mam zaufanie do tych farb. Czy da sie to zrobic bez rozjasniania? Tylko odrazu na moje wlosy nalozyc rudy, czy wyjdzie?

Gość temri
nikt nie wie :(?

Gość hhjhjhio
oczywiście, że się nie da od razu. tylko rozjaśnianie lub dekoloryzacja. widzę, że jestes zielona, więc za dużo do tłumaczenia. jak nie chcesz iść do fryzjera, to musisz gruntownie zgłębić temat- polecam temat "dekoloryzacja" na Wizażu t,am jest wszystko

Gość hhjhjhio
i powiem ci, ze casting, to wcale nie jest taka delikatna farba- łagodna dla włosów i łatwa do usunięcia- owszem moze w porównaniu z resztą farb z drogerii, ale w porównaniu z fryzjerskimi farbami na utleniaczu 1,9 %, to jest mocny syf.

Gość temri
wlasnie mi casting bardzo szybko schodzi z wlosow, wlasnie chce uniknac dekoloryzacji itd;/

Gość hhjhjhio
mozesz sobie chcieć- i tak nie uzyskasz rudego na czarnym, nawet wypłukanym, to jest po prostu fizycznie niemożliwe. na odroście wyjdzie marchewa, a reszta włosów będzie ciemniejsza niż teraz z czerwoną/rudawą poświata w świetle.

Gość temri
Porobje garnierem niby pisze ze z czarnego wyjdzie taki brazowo rudy dalam na jedno pasmo zoabczymy :D

Gość temri
Tadam:) i wyszedl rudy braz bez dekoloryzacji