Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze juz niedlugo

Seks ze starszym-kilka pytan

Polecane posty

Gość moze juz niedlugo

Pewnie było mnóstwo tego typu tematów, ale mnie interesuje parę spraw i mam andzieję ,ze mi pomożecie. Czy starszemu facetowi trudniej jest dojść ? Więcej czasu potrzebuje,żeby osiągnąć orgazm? Czy to prawda,że już w pewnym wieku nie jest już taki twardy ?

Gość anka2423
Miałam starszego 40-sto letniego faceta i ci powiem , że stał mu i był sztywny jak u rówieśnika. Czy dłużej dochodził? Hmmm. Może dłużej ,ale bardziej finezyjnie.

Gość gacie w celibacie
Starszy tzn 40? 50? 60?

Gość moze juz niedlugo
grubo po 50 , z zewnątrz wygląda na zdrowego i bardzo napalonego, ale nie wiem czego się spodziewać jak już dojdzie do czegoś.

Po pierwsze jaki starszy po drugie to zalezy od czlowieka od kondycji fizycznej psychicznej od tego jaki tryb zycia prowadzi tak sadze

Gość anka2423
Chyba u 60 cio latka to nie staje mówiła mi koleżanka był taki tym wytresowany , że nawet zwalił sobie na miękkim

Gość moze juz niedlugo
Tak myślicie,że nie staję, to co wtedy nici z seksu ?

Gość zdzisław, 63 lata
Daj fote to ci powiem czy mu stanie

Gość moze juz niedlugo
Zdzisiek, o to się nie martwie bo wiem,że go podniecam

Gość pierdol_ja_posłucham
ciekawe jak kondycja psychiczna się odbija na ciupaniu :D

Gość NANARYKA
z 46 latkiem bylo mi lepiej niż z 34 latkiem tyle mogę powiedzieć,34 latek padał po 1 razie ,46- 3-4 razy daje rady,więc nie ma normy:)

Gość moze juz niedlugo
Tylk,że on jest 10 lat starszy i mam pewne obawy, nie chcę niespodzianek. Boję się,źe nie będzie mógł dojść, a ja będę sie temu czuła winna , więc wole sie na wszystko przygotować

Gość NANARYKA
u nas jest róznica 12 lat i nie narzekam:D

Gość moze juz niedlugo
10 lat starszy od twojego 46 latka :D

Gość NANARYKA
Jak nie spróbujesz nie bedziesz wiedzieć i tyle,po co stres,on i tak pewnie się stresuje bardziej od ciebie więc ty go odstresuj :)

Gość moze juz niedlugo
O tym nie pomyślałam,że on moze się bardziej stresować ode mnie :) Dlatego chciałabym się do tego przygotować,żeby ten wieczór nie był wielką porażką/

Gość NANARYKA
troche muzyki,mile słowka,winko:) bedzie ok:) życze powodzenia i wielu miłych chwil:)

Gość moze juz niedlugo
Dzięki, będę się starała jak najbardziej,żeby to był miły wieczór, ale jednak nie wiem jak postępować z mężczyzną w tym wieku, czy tacy lubią coś innego niż 30 latkowie

10 lat różnicy to tyle co nic :) ludzie w każdym wieku oczekują tego samego... przyjemności i bliskości.

Gość Władysława 1938
co wy tu opowiadacie, mojemu Józefowi to drgał jeszcze jak go do trumny wkładali, wiec spokojnie da radę :P

Gość moze juz niedlugo
dzieli nas pokolenie, a prawie 60 latek a 30 latek, nie wiem czy lubią to samo, jak myślicie?

Nie wiem dlaczego zrozumiałam , że dzieli was 10 lat :) może lepiej nie planować tego tylko ulec chwili. Myślę, że wiek nie gra roli , musisz go obserwować i to jak się zachowuje, co mu sprawia przyjemność. Stereotypowo straszy powinien być bardziej stateczny i powolny... no ale to stereotyp. Każdy lubi coś innego bez sensu porównywać dwóch facetów - jesteśmy różni i lubimy różne rzeczy :)

Gość moze juz niedlugo
Tak bardzo bym chciała,żeby było pięknie, ale jeszcze nigdy nie miałam takiego stresa przed nocą z mężczyzną, tak bardzo chcę,żeby był zadowolony.

odpuść sobie :) ma być przyjemnie a nie stresująco ! :) zabrzmi to jak cholerny truizm ale "bądź sobą" . nie planuj tego - jeśli coś by się nie udało to wpadniesz w jakąś frustrację

Gość moze juz niedlugo
Pewnie wszystko zepsuje przez to moje rozmyślanie i planowanie. Może lepiej jak to zrobimy bez planowania na spontana ,

dokładnie ! wiadomo, że lepiej wcześniej pomyśleć o takich rzeczach jak odpowiednie miejsce, oprawa, atmosfera ( np. kolacja) , ubranie czy makijaż :) ale sam seks? lepiej dać się ponieść :)

Gość moze juz niedlugo
Masz rację, ale w naszym wypadku trudno tak po prostu dać się ponieść.

Gość moze juz niedlugo
Jest grubo po 50 , nie wiem czy np nie będzie jakieś niespodzianki np , nie będzie mógł, albo nie będzie mógł skończyć,albo czy taki facet lubi seks oralny ? Mam różne czarne scenariusze w głowie.

Gość facet 55
co ty pieprzysz w tym wątku, ze flaki sie przewracają, jakies dziecko neo założyło wątek i sadzi epopeje, masz 30 lat przyjedź do mnie to pokaże ci na czy polega smakowa patenia :) . jak jesteś młoda i seksowana to nawet 70cio letniemu impotentowi stanie na baczność :D 55 lat to kwiat życia mogę ci pięciokilowy ciężarek od sztangi na ptaku do sypialni przynieść, opowiadasz farmazony spotkaj się to taki sam człowiek jak ty, ale bardziej doświadczony coś chcesz wiedzieć więcej to pytaj :)