Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhh:(:(:(

Dlaczego tak musi być :( Wyznałam mu co czuję a on...

Polecane posty

Gość niebieska Miśka
Pewnie ma jakieś ;) i to nie jedną. Często idealizujemy nasz obiekt westchnień. Będzie Ci jakiś czas ciężko ale zapomnisz jak poznasz nową miłość. Ja też sie zauroczyłam w kimś tyle ,że ja nie mam na tyle odwagi ,żeby mu to wyznać bo praktycznie bardzo słabo sie znamy i pewnie ja bym wyszła na idiotkę ale ty jako ,że jesteście przyjaciółmi nie zrobiłaś z siebie glupka. I pewnie kolo w głębi duszy sie jara ,że lecisz na niego choć nic do Ciebie nie czuje.

Gość akana
A on dawał Ci jakieś znaki, że myślałaś, że coś do Ciebie czuje?

Może ma ale przy mnie własnie byl ideałem chodzącym.Dobre maniery,poczucie humoru,inteligencja..Inicjował kontakt zapraszał mnie tu i tam,często mówił że nie wie co byłoby gdyby mnie nie było,zartował,laskotał,na dobranoc smsy( dobranoc mycho/sloneczko/sliczna :*)) rano nie zdążyłam sie przebudzic a tam sms czy juz wstalam , ze sniadanie zaraz poczta przywioza itp ...

Gość niebieska Miśka
To faktycznie podpadało pod flirt. Przykro mi, jeszcze znajdziesz szczęscie , trzymam kciuki :*

Gość akana
To wcale Ci się nie dziwię, ze odebrałaś to w taki sposób, że myślałaś, że on coś do Ciebie czuję, bo ja też bym tak pomyślała. Bądź zadowolona z siebie za odwaggę. Zajmij się czymś, żeby o nim zapomnieć. Uczysz się, pracujesz?

Wczesniej mialam doswiadczenia z chlopakami i mialam intuicje, tutaj na poczatku myslalam ze po prostu jest mily ale nawet nie wiem kiedy i wpadłam po uszy.Ryzykowałam, mialam nadzieje ze to odwzajemni a jednak....

Skonczylam technikum hotelarskie w tym roku i chyba wyjade za granice do pracy zeby sie odciac od tego wszystkiego. Dziekuje za przywracanie wiary bo od tamtego tygodnia jest zdeptana

Gość oj mała nie martw się
wiem co czujesz, bo sama to przeżywam, wyznałam facetowi uczucie a on niestety nie tego nie odwzajemnia...tylko, że u mnie to wyszło milion razy gorzej niż u Ciebie, po prostu szkoda gadać :/ zrobiłam z siebie TOTALNĄ idiotkę

kochana jesli chcesz to opowiedz o tym ;)

Gość opalam sie pod zlewem
a może sie wystraszył chłopaczek? jak nie ma kontaktu z dziewczynami (tak jak wcześniej napisałaś) to może jest wstydliwy ?🖐️

Dam na luz okaże sie czy cos czuje czy nie , a po jakimś czasie odpuszcze sobie... mnie nic nie pocieszy bo czuje sie jak goowno ale moze jej bedzie lżej

Gość jjfbkjfda
On chodzi z Twoim bratem, a Ty mu się wpierdalasz między odbyt a kutasa.

Moj brat ma dziewczyne dałniku

Gość jjfbkjfda
to niczemu nie przeszkadza. Nie obrażaj ludzi chorych na zespół downa, bo Twoje dziecko może się takie urodzić albo kogoś najbliższego.

Nie chodziło mi o chore osoby tylko potocznie cie tak nazwałam bo nikt nie bedzie mojego brata obrazac..

Gość o o oooo oo
ile się znacie?

Gość jjfbkjfda
No to tym bardziej. Jeśli ktoś kogoś nazwie gejem, to znaczy, że go obraża ? Czy bycie gejem w tych czasach to obraza ?

Moj brat jest heteroseksualny i dla niego to moze byc obraz! Gej sam w sobie nie jest zły niech sobie żyją spokojnie , nie wadzą mi ale takie zarzuty bezpodstawne sa przykre i tyle

obrazA znamy sie od lutego to znaczy wczesniej go kojarzylam i raz bawilismy sie na sylwku ale nie zwracałam wiekszej uwagi

No widzisz, jedną wadę już pokazał, notoryczne mydlenie oczu to totalne skurwysyństwo, facet musiałby być emocjonalnie niedorozwinięty by nie wiedziec jak mozesz to odebrać.

Gość jjfbkjfda