Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana95

Dlaczego boję się facetów?

Polecane posty

Gość Tatiana95

Po 1wychowałam się praktycznie bez ojca, nie wiem czuje taki wstręt, obrzydzenie do nich myślę że oni od razu myślą tylko o jednym , nie potrafie z nimi gadać bo od razu sie pesze i w ogóle tragedia co ze mną nie tak?

Gość Tatiana95
Up. Czy to możlwe że z takim podejściem zostane na zawsze sama? Nie chce..

Gość Manczyk33
moze masz kompleksy ? Jesli ojciec cie nie bił to nie ma prowodu byc czuć obrzydzenie

Gość Tatiana95
Tzn. Starszy brat często mnie wyzywał i kilka razy mi groził ale czy to ma coś wspólnego, ciągle robił awantury nie mogłam sie z nim dogadac

Gość Tatiana95
Nie byłam nigdy zgwalcona a boje sie dotyku itp.

Gość Manczyk33
jesli 1995 to twoj rocznik urodznia to jestes raczej za młoda na dotyk . Nie masz nawet 20 lat .

istnieje duże ryzyko ze za jakiś czas zaczniesz próbować wkraczać do naszego świata. Samotność da znać o sobie, ale nie bedziesz umiała sie zbliżyc do żadnego faceta przez strach ze cie porzuci. Przyda sie rozmowa z psychologiem zeby Cie nakierować,notabene. Bedziesz wikłać sie w związki jeden po drugi wypełniając pustke, oparte głównie na seksie.

Gość Tatiana95
Dziękuję za odpowiedzi, od roku nie miałam kontaktu z żadnym chłopakiem, ostatni raz spotkałam się z takim jednym, chodziliśmy za rękę ale wkurzało go to że nie umiem spojrzeć mu w oczy, przytulić się publicznie...gdy próbował mnie pocałować skończyło się na całusie, nienawidze siebie..teraz to kompletnie sie zablokowałam

no cóż to pewnie przez brak ojca i brata. tylko ze nie każdy facet myśli fiutem i nie trzeba się nas bać ;)

Gość samotnalatemmmmmmm
zrob cos z tym bo zostaniesz sama tak jak ja a ja juz mam prawie 30 lat i nic juz mi nie pomoze i tez nie mialam ojca, tzn mialam przez kilka lat ale byl beznadziejny i potem znikł