Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss.20

mój chłopak śpi nago.

Polecane posty

Gość ja od xx lat spie nago
bo tak lubie w bieliznie czuje sie jakby skrepowany ... kiedys bylem niesmialy, spokojny....dopiero w wieku 21 lat zaczalem wspolzyc wiec fakt ze lubi spac nago nic nie znaczy oprocz tego ze tak mu wygodniej

Gość kotkkkkkkkka
"a ty się niczego nie domyśliłaś facet się stara żartuje tworzy klimacik wyskakuje z bokserek a laska nic no kłoda to mało powiedziane....." ściągnięcie gaci nazywasz zrobeineim klimatu? :D:D:D

Gość spanie nago Odchudza
"Naukowcy już kilkanaście lat temu odkryli, że spanie nago nocą jest jedną z najlepszych form aktywnego spalania zbędnych kalorii. Ponieważ Twoje ciało zmuszone jest wtedy podjąć aktywny - choć pozostający poza Twoją świadomością - wysiłek, aby utrzymać stałą ciepłotę ciała. A przez to Twój organizm musi spalić więcej energii niż... podczas kilkunastominutowego joggingu. Zresztą, zauważ. Kiedy śpisz w piżamie, koszuli nocnej, czy nawet w koszulce i majtkach, kiedy przykryjesz się kołdrą, albo potem odkryjesz się, musi minąć dłuższa chwila, zanim poczujesz znaczącą różnicę w ciepłocie. Ma tu miejsce pewna bezwładność. Schłodzić musi się nie tylko Twoja skóra, ale także - wcześniej - Twoje okrycie. Kiedy śpisz nago, czujesz całą skórą każdy powiew, odkrycie choćby fragmentu skóry. Całe Twoje ciało jest jak jeden czuły termometr. Dlatego - śpij nago, kiedy tylko możesz. To niewiarygodne, że tak niewiele kobiet stosuje ten prosty i nie wymagający żadnego wysiłku zabieg odchudzający! Spanie nago ma zresztą także inne dobroczynne skutki, które warto wziąć pod uwagę. Oswaja Cię z własnym ciałem. Wiele kobiet nie akceptuje swojego ciała. W grę wchodzą różnego rodzaju kompleksy. Skazy. Prawdziwe lub wyobrażone. Niektóre kobiety nie lubią patrzeć na siebie bez ubrania. Choć często są to - obiektywnie rzecz biorąc - atrakcyjne kobiety. Zawsze coś na siebie narzucają. Koszulkę. Szlafrok. Cokolwiek. Śpiąc nago, zaczynasz przyzwyczajać się do swojego ciała. I niezależnie, jak dziwnie to brzmi, pozwala Ci to w większym stopniu zaakceptować siebie samą. Po prostu przyzwyczajenie zwiększa akceptację. I jeszcze jedno. Dr Bissoon, propagator mezoterapii, także zaleca paniom spanie nago jako formę... walki z cellulitem, "pomarańczową skórką", tym prawdziwym utrapieniem wielu kobiet. Dlaczego? Obcisła bielizna, gumki majtek, powodują utrudnienia w cyrkulacji systemu limfatycznego, zaburzając usuwanie toksyn i produktów przemiany materii. Jeśli weźmiesz pod uwagę, że cały proces jest szczególnie intensywny w nocy, jasne się staje, dlaczego tak prosta rzecz jak spanie nago, przeciwdziała powstawaniu cellulitu i łagodzi jego objawy. A poza tym, spanie nago może być całkiem przyjemne. To jak powrót do natury. Sprawdź dobroczynne działanie spania bez ubrania. Kto wie, może już nigdy więcej nie włożysz koszuli nocnej?"

Gość ateista i terrorysta
ściągnięcie gaci nazywasz zrobeineim klimatu? :D no może jakiś kreatywny to on nie jest ...no ale się stara :D a ona tępa strzała ......( wybacz ale....)

no własnie z mojej winy doszło do nieporozumienia bo nie opisałam tak wszystkiego do końca :) może nazwiecie mnie niedojrzałą ale poczułam go i po prostu coś się we mnie zablokowało wszystko przemyślałam na spokojnie... spiepszyłam?

Gość kotkkkkkkkka
miss - będziesz jeszcze miala wiele okazji :) nie masz czego żałować, kiedyś po prostu się stanie i już :)

ale każdy tak zaczął go krytykować to co miał mi wsadzić na siłę i byłby zajebisty???

spiepszyłam? No dla mnie tak...nie jesteś spontaniczna i nawet jak facet Cię rozbawi i rozluźni ty nagle "bloczysz" jego inicjatywę ....sama pewnie żadnej nie wprowadzasz...wiesz to już przeszłość i nie ma co myśleć czy spiepszyłaś czy nie tylko następnym razem zachowaj się hmmm...odpowiedniej ? :)

Gość precz z psychiatramii
Nie nastawiaj się na super świetne przeżycie, pewnie będzie byle jak: na początku krótki ból związany z przerwaniem błony, on pewnie szybko się spuści, Ty na pewno nie będziesz miała orgazmu. I w ogóle pewnie będziesz zdziwiona jak słabo czujesz penisa w sobie. Pewnie odczujesz rozczarowanie, bo spodziewałaś się fajerwerków rozkoszy, a tu nie jest nawet odrobinę orgazmicznie. Ale spokojnie... praktyka czyni mistrza :) I pamiętaj : nie udawaj orgazmów, mów mu co ma Ci robić (niech robi tak, jak Ty sama gdy się onanizujesz)

Gość kotkkkkkkkka
ateista czy ty masz wszystkei klepki an swoim miejscu? dziewcyzna od poczatku zaznaczyla ze nei chce seksu, poznaja swoje ciala osmielaja sie, jest super :) po co ją stresujesz? jej chlopak ma zajebistą satysfakcję że się "miziali" i że spał z nią (spał w znaczeniu spał)

Gość Sweet Girl 20
bireka przecież sie piescili tylko ona byla zdystansowana. Ten koles rozumie ze ona jest dziewicą... No kurde robicie z niego aseksualnego a z niej kłode w łóżku. Ja uważam że oboje dobrze postępują. Autorko nie śpiesz sie tak do tego seksu;) rozumiem ze ci sie chce ;p

E tam, dobrze zrobiła. Pierwszy raz powinien być dyktowany rozsądkiem, a nie potrzebą serca (czy łechtaczki). Niech przemyśli wszystkie za i przeciw. Akurat przy pierwszym razie spontan nie jest wskazany.

jej chlopak ma zaj**istą satysfakcję że się "miziali" i że spał z nią (spał w znaczeniu spał) Taa... widze jak znasz psychologię facetów :D jasne facet chce "ją" no ale jest taktowny i nie wymusza no ale to też działa w drugą stronę ile można czekać że łaskawa pani się mną zainteresuje nosz kurwa nie rozśmieszaj mnie

Gość kotkkkkkkkka
gówno wiesz o facetach, taki dawkowanie wzmaga apetyt i posyca napięcie międyz nimi :)

precz z psychiatramii ale on nie jest prawiczkiem :P miał 18 lat kiedy spał pierwszy raz z kobietą więc już doświadczenie ma :D

Gość Sweet Girl 20
Precz z psychiatramii naprawde tak wspominasz swój pierwszy raz? :/

kotkkkkkkkka gówno wiesz o facetach, taki dawkowanie wzmaga apetyt i posyca napięcie międyz nimi Przecież ja jestem facetem :) więc moze mi nie mów czego potrzebuję :D

A co, chcesz powiedzieć że miałaś orgazmy jak fajerwerki za pierwszym razem? Nie kłam, bo i tak nie uwierzę. Autorko - a co jego doświadczenie ma do rzeczy? No, może nie spuści się od razu..

Gość Sweet Girl 20
Precz z psychiatramii mylisz sie. Spontan jest wskazany przy pierwszym razie ;)

taki dawkowanie wzmaga apetyt i posyca napięcie międyz nimi To prawda ale jak ona będzie ciągle to przedłużała to to działa odwrotnie i zamiast napięcia seksualnego jest frustracja

Spontan jest wskazany przy pierwszym razie No pewnie że tak

ile można czekać że łaskawa pani się mną zainteresuje nosz k**wa nie rozśmieszaj mnie my jesteśmy razem miesiąc... jak to ile mozna czekać? to było nasze pierwsze zbliżenie, naprawdę u mnie to nie działa tak szybko... kiedyś całowaliśmy się, on dotknął moich piersi i poczułam się skrępowana, wyczuł to od razu i zabrał rękę z piersi a dotknął mojej ręki...

Gość kotkkkkkkkka
miss jesteś mądra dziewczynka, kieruj się swoim rozumiem i instynktem, nei słuchaj pseudo facetów z kafe

Gość Sweet Girl 20
U mnie bylo spontanicznie... Spaliśmy razem któryś raz z kolei. Nie planowałam wtedy swojego pierwszego razu. Nie miałam orgazmu ale bylo cudownie. Ból był do wytrzymania i bylo bardzo przyjemnie. Kochaliśmy sie kilka razy tej nocy i jeszcze rano:) ech... Tacy byliśmy spragnieni:) Do dziś uwielbiam wspominać pierwszy raz bo to bylo nowe przeżycie, duzo emocji ^^

Gość :D hahahaha
dlatego ja nie chce dziewicy one mają zryte łby :D a jak wypadne a jak to zrobić a i ciągle mają "blokady" jak to ktoś ujał ładnie żenada :D jedyny plus z dziewicą jest taki że ma ciasną pochwę i daje dużo przyjemności bo penis mocno ociera się o jej pochwę

Gość :D hahahaha
Twój chłopak powoli zacznie być bardzo rozczarowany :D

Gość Cristiano Ronlado :)
Miss.20 te 20 to twoje IQ ? kiepściutko......🖐️

Gość DOROTA__
Ja swój pierwszy raz wspominam raczej obojętnie. Bardzo chciałam seksu i to w sumie ja go namówiłam ;) Zrobiliśmy to po 2 mscach związku. Gdy już we mnie wszedł i zaczął się ruszać - patrzyłam w sufit i zaczęłam rozmyślać, jak strasznie rozczarowujące jest to uczucie. Myślałam że ze środka pochwy w ogóle inaczej go odczuję, a ja nie czułam go prawie wcale. Jakiś czas się nawet tym zadręczałam, uważałam że coś jest ze mną nie tak. Dopiero po czasie dowiedziałam się że jestem zupełnie normalna, a w pochwie prawie nie ma zakończeń nerwowych. Z tamtym facetem nigdy nie miałam orgazmu. Dopiero przed kolejnym się otworzyłam i były dzikie jazdy. Dopiero wtedy odkryłam czym jest dobry seks i miałam orgazm za orgazmem. :) A jesli o ból chodzi - u mnie to było bardzo mocne, ale bardzo krótkie (wręcz niecałą sekunda) ukłucie.

nie rozumiem skąd te obrazy itd... ciągle mają blokady... ile razy mam tłuamaczyć że to byłs pierwsza taka sytuacja i jak coś co stało się raz można nazwac ciągle... a gdybyśmy się kochali to byś powiedział, że jest dziwką albo kurwą :D kończę bo on już jedzie :*

Gość Sdfghkjhgfd
Daj znać jak było :)