Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 79015610679

Jaki biustonosz powinnam nosić ?

Polecane posty

Gość 79015610679

Mam 70 cm pod biustem i 90 cm w biuście . Noszę B80, lecz źle się w nim czuje .

Gość a czemu zle ze
65 E

Gość ewikkks
30E angielskie/polskie 65F-G, znajdziesz w internecie i stacjonarnie w sklepach z listy "Stanikowej Mapy. Zapraszam też na forum Lobby Biuściastych i strony Stanikomania, Balkonetka, Small Cup po więcej info.

Gość ja nie non stop ale dużo
Masakrycznie duże bimbały. Najlepsze są 65c

Gość Bimbaly by ci sie nie
zmiescily w 80B. Jak sie nic soba nie reprezentuje to tylko cycki pozostaja ;) do glupich prowokacji.

marne prowo - jak można przy obwodzie 70 nosić 80...chyba tylko blond kretynka z dowcipów na coś takiego może się zdobyć

Gość typowy fake....
ja też nie wierzę ,żeby ktoś był na prawdę tak bezrozumny

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
Wyżej masz już dobre propozycje, 65E brytyjskie i 65F-G polskie. 3/4 kobiet na ulicach nosi za luźne dla siebie obwody, przyjrzyjcie się ;)

Gość wiem widzę i blednę
na sam widok cycki mnie bolą ;) oj chyba więcej niż 3/4 mają źle dobrane , może nawet 99%

Gość Olive_pl
Najczęściej popełnianym błędem przez kobiety podczas dobierania biustonosza jest zbyt duży obwód pod piersiami i za mała miseczka. Z twojego opisu wynika, że zaliczasz się do grona kobiet, które powinny poznać podstawowe zasady dobierania biustonosza oraz poznać swój rozmiar. Z pewnością kupujesz biustonosze w nieprawidłowym rozmiarze, zbyt duże w obwodzie, z za małymi miseczkami, dlatego odczuwasz dyskomfort z powodu źle dopasowanej bielizny. Jeśli rozmiar obwodu pod biustem wynosi 70 cm powinnaś dobierać biustonosze, których obwód wynosi 65 cm, gdyż od uzyskanego wyniku powinno się odjąć 5 cm zaokrąglając w dół do najbliższego rozmiaru. Następnie pozostaje dobranie odpowiedniej miseczki. Jeśli obwód Twojego biustu wynosi 90 cm, zakładając, że został zmierzony prawidłowo, w najszerszym miejscu na wysokości brodawek, powinnaś wybierać staniki z miseczką E. Następnym razem wybierając się na zakupy przymierz biustonosz w rozmiarze 65 E, od razu poczujesz różnicę, Twoje piersi będą kształtne i dobrze podtrzymane. Możliwe, że jeszcze trzeba będzie popracować nad doborem odpowiedniego fasonu, gdyż nawet dobierając prawidłowy rozmiar miseczka może się marszczyć na środku, a to oznacza, że rozmiar jest dobry, ale krój niestety nie. W nieprawidłowo dopasowanym fasonie miseczki odstają na górze a pierś z nich wypada, również jest to sygnał, że powinno się zmienić model na inny. www.olive.pl - pokusa dla zmysłów

Gość gęsi prać nie potrafią
up up up up