Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robak123

Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość kolegosympatyczny
depilacja całego ciała, jak u "ciepłych"

Nie było żadnej depilacji, po prostu włosy mi nie rosną na klacie i nic już z tym nie mogę zrobić. A czerwony jestem bo mnie trochę spaliło na słońcu.

Gość wiem, co mówię, wiem
dla mnie bomba, naprawdę super :D

Biegał codziennie po półtora godziny, cwiczyl na siłowni 3 razy w tygodniu plus w domu, w te dni w które miał wolne od siłowni. Lapa mu sie szybko zrobiła. Motylki i klata Trochę czasu mi zajelo

A co jest fajnego w takiej posturze? Ze możesz do faceta sie przytulić, czujesz sie bezpiecznA. Ja uwielbialam kiedy mnie przytulal i obejmował tymi swoimi umiesnionymi ramionami. Chyba każda to lubi nie?

Tak, dużo produktów bialkowych, warzywa plus dużo ryżu jako wegle. Zrezygnował tez z alkoholu. Ale co jakieś to zmartwienie dla ciebie czy jak bo nie rozumiem?

Gość Apasz
Również chodzę na siłownię i nie biorę żadnych specyfików, poza tym nie odmawiam sobie wódki, piwa i kebaba dlatego fatu trochę jest :). Ty stary widzę, ze wziąłeś się za siebie na poważnie, moje gratulacje, bo wiem ile to cierpliwości i wytrwałości wymaga. Chuderlaki albo grubasy zawsze będą jątrzyć, że jesteś bezmózgiem, bo nic innego im nie pozostaje :). Pozdro. Aaaaa i na wszelki wypadek zrób sobie badania hormonalne bo brak owłosienia na klacie, może być związany ze złą gospodarką hormonalną

Gość jttuuuuuuu
Oczywiście musi być wysoki.

Czemu ci sie śmiać chce? Dla ciebie to on pewnie koksuje na siłowni i nic innego wiecej nie robi :O A ja wiem ze tak nie jest. Facet dba o swoje ciało więc z czego tu sie śmiać? Lepiej być tłustym i grubym?

Gość vijhoi
Nie zesraj się agniecha

Gość Apasz
Pójdźcie z raz na siłownię, zobaczcie jak to wygląda:). Normalnie ćwiczysz, pewnie w szkole też w-fu nie lubiłeś/-aś:). Co najlepsze większość osób w "lepszych" siłowniach nie osiedlówach to osoby wykształcone, ceniące zdrowy tryb życia :). Nie dla wszystkich pasją jest informatyka i szachy :)

Gość Apasz
Człowieku ja mam takie same ramiona i klatkę a nigdy nie żarłem odżywek :). Zazdrość dupę ściska :)

Gość Apasz
Gorsza jest tylko zazdrość połączona z tzw. postawą "psa ogrodnika". Na szczęście siłowni palić chyba nie planujesz by inni nie mogli ćwiczyć, prawda ?:)

Gość Apasz
Nie za ma co :)

Ludzki przedmiot wyraziłeś swoje zdanie i to jest jak najbardziej ok. Nie widzę powodu dla którego miał bym po tobie robić jakieś jazdy. Pytałem o opinię więc wszystkie odpowiedzi są możliwe.

Gość yfifka
Powiedz dla kogo dbasz o sylwetke. Dla siebie? Dla kobiet? Czy dla wlasnej proznosci?