Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z koleżanką

problem z koleżanką

Polecane posty

Gość problem z koleżanką

Cześć. Mam juz dość. Moja jedyna koleżanka znalazła sobie chłopaka, ja natomiast jestem (i raczej będę ) singielką. Od tej pory nasz kontakt zaczął się urywać. Oczywiście, 'od czasu do czasu' gdzieś razem wychodzimy, we trójkę, ale chyba ona bierze mnie ze sobą tylko po to, by móc się popisywać przed chłopakiem. Ale pomimo to wolę już gdzieś z nimi wychodzić, niż siedzieć w domu, tak jak dziś, w sobotnią noc. Okropnie się czuję wiedząc, że wszyscy inni bawią się gdzieś, a ja siedze i rycze. Nie pozostaje mi nic innego , jak tylko pójść spać, żeby jutro znów się obudzić i przeżyć kolejny taki sam samotny dzień. Nie wiem co mam robić. Nie wiem, czy uda mi się ją jakoś przy sobie 'zatrzymać' , czy miałabym jakimś cudem sobie szukać innych znajomych. Niby za kilka miesięcy idę do nowej szkoły, ale obawiam się, że tam taka sytuacja też może sie powtórzyć. Możecie coś mi poradzić w tej sytuacji?? ...

Gość Ex studenciara
Tak, ciesz sie, że Twoja ex psiapsiola w ogole Ciebie gdzies zabrała. W takich przypadkach z reguły wystepuje totalne odizolowanie przyjaciol, bo trwa fascynacja zwiazkiem. Poza tym, sprobuj tez sobie kogos znalezc, ale nic na sile. Przeczytaj potege podswiadomosci i dlaczego mezczyzni kochaja zolzy, powino pomoc

Gość problem z koleżanką
no niby tak, tylko ciężko sobie kogoś znaleźć nie wychodząc z domu..

Gość samotna0000
o kurde jak bym siebie czytala...ile masz lat?

Gość problem z koleżanką
@ samotna0000 mam 19 lat ;) no łatwo powiedzieć : wyjdź gdzieś ;) ale gdzie? tak sama?

Gość ciapaty90
chcesz ciapatego faceta? :) bedziesz miala towarzystwo

Gość problem z koleżanką
ciapatego czyli jakiego konkretnie?? ;P