Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl six six sevenn

czy facet który nie umie pływac jest mniej atrakcyjny ??

Polecane posty

Gość girl six six sevenn

osobiście uważam ze mężczyzna który nie umie pływać to porażka...

a co ma atrakcyjnosc do umiejetnosci plywania ? owszem jest to smieszne, sama jak widze faceta ktory nie umie plywac to sie podsmiechuje troche pod nosem, ale do atrakcyjnosci to sie ma jak piernik do wiatraka :) zrozumiec trzeba to, ze nie kazdy sie nauczy. On moze umiec grac na saksofonie - a ty nie. I tak to wlasnie dziala. Mozemaja jakis uraz do plywania, zle doswiadczenia, moze kiedys sie topili? Nie ma idealnych ludzi.

Gość to znajdz
takiego co tanczy spiewa recytuje daje dópy i haftuje

Gość girl six six sevenn
ale to wstyd, jak brak prawa jazdy,,,nie porównuj braku umiejętności pływania do posiadania umiejętności grania na jakimś instrumencie. umieć plywac to podstawa...

Gość mój mąż nie ma prawka
Ja robię za kierowcę, on po prostu nie lubi, nie ciągnie go do kierownicy. Ja natomiast nigdy bym nie siadła za stery samolotu, on nie ma z tym żadnych problemów - jest pilotem.

Gość ja nie non stop ale dużo
umieć pływać to podstawa... ??? A co mieszkamy w kraju w którym umiejętność pływania jest niezbędna do przeżycia? Żywisz się rybami złapanymi w gołe ręce? A może mieszkasz na małej wysepce i po wszystko musisz sie przeprawiać wpław .:)