Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa-73

publicznie zmacana

Polecane posty

Gość ewa-73

mojego podnieca kiedy widzi jak inni mnie macaja.co o tym sadzic?

Gość To prosteee
A ty lubisz jak twojego faceta inne laski dotykają?

Gość ewa-73
to nie jest takie straszne,ale bywa coraz bardziej przesadne

Gość To prosteee
Ja jestem strasznie restrykcyjny. Nie mógł bym pozwolić żeby moja laskę ktoś inny dotykał niz ja. Uważam ze jak związek to tylko 2 ludzi. Sa zapewne Ci co uważają inaczej,ale jednak wydaje mi sie ze mam racje

Gość ewa-73
problem w tym,ze mniw sie to troche podoba

Pewnie dlatego, że jesteś stara i szukasz wrażeń, nawet tych najżałosniejszych. :)

Gość To prosteee
No to nic nie zmieniaj ale uważam ze na dłuższą metę sie przejedziesz nie miło. Ja mogę być tylko tolerancyjny ;)

Gość ewa-73
nasz zwiazek jest raczej przeterminowany,wiec co mi grozi?boje sie tylko,ze ktos mnie przy tym zobaczy

Gość To prosteee
Nie ma czegoś takiego jak przeterminowany związek. Nie lepiej spróbować coś naprawić niż... Wymyślać jakieś lipne rozwiązania;(

Gość ewa-73
one sa zwykle jako pierwsze "testowane"

Gość chodzi o to .....
Ewo to bardzo odważne jak dla wielu tu obecnych ale najważniejsze abyście oboje tego chcieli, On lubi a tobie się podoba jest ok. Do To prosteee Pamiętaj "Twoja laska" nie jest Twoją własnością i jeżeli będzie chciała być dotykana przez innych to Tobie g....no do tego.Ty możesz zarządzać tylko swoim przyrodzeniem. Albo akceptujesz partnera jakim jest albo zmieniasz. życzę Ci aby Twoja partnerka zawsze była tego zdania co Ty bo jeśli nie to piekło murowane, a coś już wiem na ten temat Jestem prawie 20 lat z jedną kobietą ale dopiero teraz na wiele rzeczy otworzyły mi się oczy Ja już się nasłuchałem od swojej żony czego sobie życzy a czego nie i rzygać mi się chce jak słyszę na to pozwalam a na to nie Ewo a co masz na myśli przeterminowany związek ? Ile lat jesteście razem ?