Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konduktorka-pijaczka

Bileciki do kontroli

Polecane posty

i Ty bywaj:) Jak "sprawy"? Wszystko gra?

Dlatego, że nie mam ochoty bawić się ze stadem napalonych samców ? Wg. Ciebie tylko to stwierdzenie powoduje, że kobieta jest szarą, zwyczajną myszką w okularach ? Doprawdy, fascynujące 💤

konduktorko ok na razie stoję w miejscu i czekam - ale powoli sie szykuję ...

To dobrze:) Daj znać jak poszło;)🖐️

nem nie musisz sie wcale z nimi bawić - możesz pstrykać palcem , a oni będą Ci grzecznie służyć :classic_cool:

konduktorka mam obawy , lekkie stresy itd - trudne to będzie , moze niemożliwe... na pewno dam znać jak tylko coś da mi znać...

Rev - ale nie lubię napalonych spojrzeń :P Ale zaraz tak czy siak będę musiała je znosić bo wychodzę w "perwersyjnej" sukience ( ale za to jakiej wspaniałej ! ) deprawować młodych wikarych, księży i stare babulki w moherowych beretach :classic_cool: Bywajcie🖐️ ;)

wychodzisz świadomie w perwersyjnej sukience i nie lubisz głodnych spojrzeń? a to ciekawe...

już uciekacie? mamy leniwą niedzielę ,a wy ciagle cos chcecie robić...

Rev - 😡 To, że lubię ładnie wyglądać i świetnie czuć się w takich a nie innych ubraniach nie oznacza, że uwielbiam znosić takie spojrzenia 💤 Wróciłam, spotkała mnie burza, musiałam wracać do domu z torbą na głowie i odganiać natrętnego idiotę, który szedł za mną całą drogę😡 dobrze, że zakupy się chociaż udały... a film może obejrzę :P

Rev - to, że lubię czuć się dobrze w takich a nie innych ubraniach nie oznacza, że lubię znosić takie spojrzenia 💤 Wróciłam, spotkała mnie wielka burza, do domu wracałam z torbą na głowie, w międzyczasie odganiając jakiegoś natręta, którego musiałam znosić całą drogę 😠 dobrze, że zakupy były chociaż udane... a film może obejrzę :P

serio? co to za typ? podrywał Cię? może chciał uzyć sposobu "podryw na burzę"? jak jesteś atrakcyjna to tylko podkreślasz urodę walorami w odpowiednich szmatach na sobie :classic_cool:

poza tym podkreślach urodę głównie dla facetów - a nie dla siebie - dla siebie robisz to tylko na chwilę , potem to juz tylko dla wilków

Może to i miał być taki podryw ale nie wyszło :classic_cool: Mamrotał jakieś pierdoły od rzeczy, nie wiedziałam o co chodzi, bardziej skupiałam się na tym, żeby nie zmoknąć do reszty, teraz z tej złości jem mięcho 😡 A co do szmatek to wiadomo, że każda kobieta lubi ładnie wyglądać :P

moze byl pijany? wiesz pijanemu czasem łatwiej znieść widok :classic_cool: uwielbiam miech :classic_cool: bez złosci...

poza tym podkreślach urodę głównie dla facetów - a nie dla siebie - dla siebie robisz to tylko na chwilę , potem to juz tylko dla wilków Albo żeby wzbudzać zazdrość kobiet, głównie w średnim wieku, tak się dzisiaj na mnie nienawistnym lub baaardzo zgorszonym wzrokiem patrzyły, że słów brakuje żeby to odpowiednio opisać, ale we mnie to wzbudza jedynie śmiech :P

Ty to potrafisz pocieszyć :D Nie, był trzeźwy, tylko wyglądał trochę przerażająco, miał oczy Steve'a Buscemi :classic_cool:

co sie dziwisz babom - czas leci i nic go nie zatrzyma :classic_cool: marny ze mnie pocieszyciel...

czyli jednak prowadzisz te statystyki... :classic_cool: jeśli nasza wiedza odnośnie ludzi powiększa się i ich zachowanie nie sprzyja naszym oczekiwaniom to powinniśmy naturalnie się rozczarowywać często

nie warto - wiedza daje siłę zrozumienia ludzkich błędów , więc czasami i w niektórych przypadkach - daje rozgrzeszenia :P rodzaju ludzkiego nie mozesz traktować za bardzo powaznie, bo padniesz ze śmiechu :P

rozgrzeszemie powinno być dla wybranych, co popełniają niewiele złych rzeczy... rodzaju ludzkiego nie mozesz traktować za bardzo powaznie, bo padniesz ze śmiechu dlatego Twoją "bronią" jest cyznim utopiony w kielichu miodu, który piją usta wykrzywione w szyderczym uśmiechu :classic_cool: ?

wybrani robią mało grzechów - sa przykładami... a broń zależy od przeciwnika :P

teraz nie ale co będzie za minutę, dwie, pięć :D ? Myślę, że celowo rzadko, chyba, żeby obanżyć ludzką głupotę, albo nieświadomie. Człowieka nieprzewidywalnego przewidzieć się w żaden sposób nie da :classic_cool:...