Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia...

muszę się wygadać!!!

Polecane posty

Gość Lidzia...

dziś mamy rocznice ślubu i mój mąż jak co roku zapomniał!!! najlepsze jest to,że gdy wręczyłam mu prezent patrzy na mnie i nie wie co powiedzieć-wkurwiłam się i zdjęłam obrączkę i mu oddałam,a on "czemu mu oddaje??" mówie mu,że może teraz mu się przypomni co to za okazja a on do mnie....."a nasze zaręczyny!!!..." padłam!!!!!

oni nie pamiętają - wielu z nich, ale inteligentniejsi mają daty wpisane w komórkę i odpalone przypominanie;)

Gość niebieski w kropki
mojemu przypominam.., ale i tak zapomina.. bardzo sie nie zloszcze bo wiem ze do dat to on glowy wogole nie ma

Gość krolestwo krola krolow
:D a po co pamietac jakies daty? :d komu i do czego to potrzebne? :D zyjcie i dajcie zyj !!!

Gość mozliwe to??
mi tez by bylo przzykro ale moj maz jest z tych co pamieta niekoniecznie wrecza jakis prezent ale zlozy zyczenia pocaluje przytuli mi to wystarczy

Gość No to może...
Mój też nigdy nie pamięta o rocznicach, ale rocznicę śluby chyba nigdy nie zapomni bo braliśmy ślub w dniu katastrofy smoleńskiej :-( nie przywiązujcie takiej wagi do tych dat, ważne żeby wam się na co dzień dobrze żyło. Po co te babskie fochy

Gość Werusia37
Mój mąż mnie dziś przypomniał ze za 9 dni będą moi urodziny!!! Ale się zdziwilam....Wiec chyba pamięta.