Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa.94

To będą najgorsze wakacje w całym moim życiu!

Polecane posty

Gość aaaaaa.94

Rodzina mojej mamy mieszka w dużym domu na wsi. Na parterze jest kuchnia, korytarz, łazienka i trzy pokoje. W jednym z nich jest pokój sypialnia moich dziadków, a w jednym zatrzymałam się ja. Na piętrze mieszka moja ciocia, młodsza siostra mamy wraz z mężem. Zawsze byli bardzo mili. Mają dwóch dorastających synów. Jeden ma 15lat, a drugi 17. W ogóle nie można złapać z nimi kontaktu. Robią głupie żarty, śmieją się z rzeczy które w ogóle nie są śmieszne! Cały czas się nieudolnie popisują. Mój tata jest z miasta, po ślubie z mamą tam zamieszkali. Przez całe życie wychowałam się w mieście. Często zagląda tu zaprzyjaźniony sąsiad dziadków i cioci. Około 40letni samotny mężczyzna. Pracował w banku. Odkąd jego ojciec miał zawał mieszka tutaj i pomaga prowadzić rodzicom gospodarstwo. Czasem moim dziadkom też. Jestem tu dopiero od piątku, a męczę się jak bym była całą wieczność. Mam tu być cały miesiąc! Ja tu umrę! Zero sklepów, fajnych rozrywek, po za lasem i polem nie mam do kąd pójść. Jest tu jedynie kiepski bar ze śmieszną dyskoteką. Nie mam tu nikogo w moim wieku,nie mam z kim pogadać. Nudze się. Dobrze, że chociaż mam internet w telefonie ale i tak słabo łączy! Siedzę cały czas przed domem, wczoraj wiec wieczorem dziadkowie zrobili grilla, zaprosili sąsia.da. Oczywiście ja wszystko sprzątałaątałam do późna. Babcia zaproponowała, że pomogę jutro sąsiadowi wnieść siano do stodoły i je uporządkować. Porażka. Te wakacje będą moimi najgorszymi w całym moim życiu! Już wolała bym żeby rok szkolny się nie kończył. Pomocy! To nie jest odpowiednią forma spędzania czasu dla 18latki dla mnie to jak kara! Poradźcie coś!

Gość Nie samym chlebem...
Pewnie wolałabyś poznać jakiegoś przystojnego mieszkańca tej wsi? Na wszystko przyjdzie pora A trochę wysiłku fizycznego dziewczynie w sile wieku nie zaszkodzi.

Gość Słowo_na niedzielę
nie narzekaj pogadamy we wrześniu też mialam takie wakacje okazały się najwspanialsze na świecie :)

Gość bubububububububu
Skoro msz 18 lat to pakuj manatki i do miasta, nie rozumiem dlaczego musisz tam być cały miesiąc?

Inteligentni ludzie się nie nudzą ;) ja tak często spędzałam wakacje, bez komputera, internetu, dyskoteki, sklepy masz na co dzień w mieście, ciesz się wsią, cisza, spokój, a jak sobie trochę popracujesz nic Ci się nie stanie, no choćby żeś księżniczka ;)

Gość kato
zazdroszcze Ci tych wakacji, ja siedze cały czas w mieście i nie mam gdzie wyjechać, a chętnie odpocząłbym od pracy i obowiązków, komputera, telefonu.. ;)

mając 18 lat to do roboty się weź skoro masz wakacje, znajdź jakąś dorywczą pracę a nie będzie siedzieć i biadolić, że się nudzisz..jaka ta młodzież dzisiaj nieogarnięta jest całkowicie, zero pomysłu na siebie, na życie i wg :/

Gość xgxhhcbdga
Może dziki sex z dojrzałym ąsiadem w stodole na sianku Cię udobrucha? Sprawisz przyjemność i sobie i jemu. Sąsiad na pewno jest spragniony kobietki.