Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nike13

1 wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość Nike13

Mam 19 lat i nigdy nie byłam u ginekologa czy to nie będzie wstyd jak tam pojde i to powiem

Gość bbbbbnnnmnmmn
ja miałam 23 lata jak poszlam 1 raz i normalnie powiedzialam, ze 1 raz jestem u ginekologa

Gość Nike13
ale nie zrobił dziwnej miny ze w tym wieku.Czy to wogóle normalne

Gość cudownie, krzyknął wawcia
boisz się, że ten stary pryk zrobi ci bachora i chesz spiralę sobie zamontować, czy tabsy anty, a może 72 godziny. Lepiej mu kutasa obciągnij albo daj odbytnicy, nie będzie bachora.

Gość bbbbbnnnmnmmn
byłam u kobiety akurat ale dziwne miny nie zrobiła po prostu instruowała mnie co i jak, potem mowila co robi itp

Gość ,kjhnbgvcfdx
ja pierwszy raz bylam jak mialam 25, bo wczesniej nie potrzebowalam, dobrze sie czulam i nie chcialam brac tabletek i ciagle jakos brak czasu.. no ale poszlam w koncu bo chcialam cytologie zrobic i poszlam prywatnie, babka sie zapytala kiedy bylam ostatnio to powiedzialam ze tak dawno ze nie pamietam hah , nie wiem czy ona sie skapnela ze to klamstwo czy nie ale nie wchodzila w szczegoly nie wiem czemu sklamalam, moglam jej powiedziec ze to pierwszy raz, w koncu co ja to obchodzi, ona ma setki pacjentek bedzie sie glupim szczegolem przejmowac jednak nie radze klamac, bo jak cie zacznie wypytywac jaki lekarz cie leczyl wczesniej czy cos w tym stylu to bedzie wstyd bo sie wyda ze klamalas ja teraz nie widze wstydu w tym ze ktos pozno pierwszy raz idzie, bo co ci zalezy, nie bylac wczesniej bo nie, to twoja du.pa i twoja decyzja ona ma cie tylko zbadac, wezmie za to kase i uwierz mi ze ona ma to w du.pie gleboko i daleko myslisz ze po pracy w ktorej codzien oglada rozkraczone pipy to ona wieczorem jeszcze ma ochote sie zastanawiac nad kolejną pipą ktora sie wstydzila przyjsc? ja mysle ze ci wszyscy ginekolodzy sa jak kasjerzy, przychodzi dupa, placi, wychodzi, przychodzi nastepna, placi wychodzi nic innego ich nie obchodzi tylko $$$$$$$$$$$$$$ myslisz ze po co zostaje sie wąchaczem smierdzacych pipsk? jak nie dla kasy? nie interesuja ich osobiste rozterki jednej czy drugiej

Gość weronnika kd
To że nie dbasz o siebie ( 25l i piewrszy raz u gina :o ) śmierdzi ci nie oznacza że każda tak ma :classic_cool:

Gość Zuzuzel
ja mam 21 i nigdy jeszcze nie byłam sądzę że pójdę jak coś się zacznie dziać albo jak stracę cnotę

Gość ,kjhnbgvcfdx
weronnika nie napisalam ze mi smierdzi, tylko ze taki zawod jest zwiazany z wachaniem smierdzacych pip bo tak jest, bo duzo osob przychodzi z infekcjami, ja czulam sie zdrowa, i wiem ze bylam zdrowa bo jak poszlam w koncu na te badania to i tak sie okazalo ze wszystko jest ok i nic mi nie smierdzi haha a to czy dbam o siebie czy niem to juz moja sprawa tak samo jak kazdego innego nie udawajcie ze sie tak przejmujecie czy inne kobiety dbaja o siebie czy nie jakbym dzis zdechla na zawal w domu to i tak nic cie to nie obchodzi, a ginowie i tak sa przereklamowani, nie ma sensu latac do nich co 5 min jak sie jest zdrowym wystarczy co jakis czas a kiedy sie zacznie to kazdego osobista sprawa prawda jednak taka ze lepiej nie czekac do menopauzy ;p